dün gece 4 te uyuyabıldım ben. şuan sersem gibiyim başım agrıyo sürekli aglamak ıstıyorum
kimseyi gormek istemiyorum..
misafir için gecen bi teklif geldi de musaıt degılım dedım.
aile arkadaş çevreniz nasıl bilmiyrm ama (kalabalıklık olarak ) emin ol doğumdan eve geldğn gibi nerdeyse hergün gelen giden olacak..Doğumdan sonra da hop diye gelmez umaırm millet
Bende bebekte kendime geleyim
40 tan sonra mevlütte toplu çıkartayım istiyorum
doğrudur herşeyi değişiyor insanın, bende gece uyuyamıyorum dolaşıp duruyorum yarında izin alıp gelmicem işe hiç halim yok, bi yere gidecek dermanım da yok, gene çok şükür halimize şikayet gibi olmasın Rabbim dert verip derman aratmasın, hiç hayalimdeki gibi değilmiş hamilellik oysa dışardan ne hoş gelirdi
Bizim bi arkadşa doğum yaptı
Samimiyiz de eşlerimiz de arkadaş, hatta onlar aracılığı ile tanıştık biz neyse
Ben gitmedim zaten yeterince curcuna var diye
Evleri de bu tarafa uzak
Annesi bize yakın
Annesine gelmişken kalıyo yatılı, bize de gelin diye çağırdık yemeğe hediyesini bizde verdik
Kıza da zahmet vermedik böylece
Bence insanlar düşüncesiz yani
davulun sesı uzaktan hoş gelir misali..
davul biz oluyoruz bu arada
aile arkadaş çevreniz nasıl bilmiyrm ama (kalabalıklık olarak ) emin ol doğumdan eve geldğn gibi nerdeyse hergün gelen giden olacak..
ama ben bunu hiç takmıyrm çünkü ne hazrlık yapacağm ne de hizmet etcem ben bebeğmle ilgilenrm zaten..
yengemde kaynvalidemde görümcelermde koştururlar artık :)
eşimin arkadaşı dogum yapınca biz hastanee gormeye gıttık sonra da 3 hafta sonra gormeye gıttık.
bız gıdene kadar herkes gıtmıstı bebek gormesıne. ınsanlar acele edıyor ama o annenın durumunu dusunen yok.
eşimin arkadaşı dogum yapınca biz hastanee gormeye gıttık sonra da 3 hafta sonra gormeye gıttık.
bız gıdene kadar herkes gıtmıstı bebek gormesıne. ınsanlar acele edıyor ama o annenın durumunu dusunen yok.
Bnde ayni böyleyim ev is ev is bunaldim iyice.ne bi yere cikabiliyoruz ne sinemaya gidebiliyoruzEvet haklsın sonradan banada çuval gibi geldi kendimi depresyonda hissediyorum ya dışarı çıkıp gezemiyorum her yer buz sinemaya gidemiyorum alışveriş yapamıyorum kendime bişey alamıyorum puuff : (
ah bu merak yok mu bu meraknerden düşünecekler anneyi, hadi onu geçtim bebiş daha savunmasız, hassas ne gerek var yani
gidiyorsanda hiç bir beklentin olmayacak hatta sen kalkıp yapcaksn iş güç ne varsa..eşimin arkadaşı dogum yapınca biz hastanee gormeye gıttık sonra da 3 hafta sonra gormeye gıttık.
gidiyorsanda hiç bir beklentin olmayacak hatta sen kalkıp yapcaksn iş güç ne varsa..
yok surat astı yok hoşgeldn demedi diye vır vır etceklerde hiç gelmesnn öyle tiplerde var :S
gidiyorsanda hiç bir beklentin olmayacak hatta sen kalkıp yapcaksn iş güç ne varsa..
yok surat astı yok hoşgeldn demedi diye vır vır etceklerde hiç gelmesnn öyle tiplerde var :S
Ne kadar curcuna o kadar enfeksiyon demek aslında
Ama kadınların işi gücü hamilelik hikayeleri ve bebek gramajı
Bir suru penye tulum. Citcitli yarim kollu badiler. Kollu citcitli badiler. Hastane cikislari 4 tane falan :) corap sapka vs :)neler aldın bebiş icin :)
Ablama da öyle olmuştu
Ama çok sıkıcı
İlla bebek doğar doğmaz görülcek diye bişey yok ki
Hemde komşular vs. dıdının dıdısı doluşuyo
Onlara meyve suyu kuru pasta koyarken küfür edesi geliyo insanınzaten yan binadasın akşama kadar durmanın alemi ne ablam lohusa zaten kalk git dimi
Doğum hikayeleri, bebeğin kilosu vır vır vır usandırıyolar insnaı
Neyseki ben geçen yıl taşındım komşum yok
Annem ve ablamlar dışında da gelen olmaz bizden ( 3yıldır ev görmeye gelmeyen akrabalarımdan bilirisniz bunu )
Kayınvalidem, ve sülalesi koşar yalnız hatta komşularıyla beraber, kayınpederimin tarafı öyle değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?