2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün gece 4 te uyuyabıldım ben. şuan sersem gibiyim başım agrıyo sürekli aglamak ıstıyorum
kimseyi gormek istemiyorum..
misafir için gecen bi teklif geldi de musaıt degılım dedım.

doğrudur herşeyi değişiyor insanın, bende gece uyuyamıyorum dolaşıp duruyorum yarında izin alıp gelmicem işe hiç halim yok, bi yere gidecek dermanım da yok, gene çok şükür halimize şikayet gibi olmasın Rabbim dert verip derman aratmasın, hiç hayalimdeki gibi değilmiş hamilellik oysa dışardan ne hoş gelirdi

Benim ayaklarım ağrıyo hep
Ayakkabılar acıtıyo filan
Ama napim son 1 hafta daha gelsem işe, 37 yi doldurcam diye sıkıyorum dişimi

Doğumdan sonra da hop diye gelmez umaırm millet
Bende bebekte kendime geleyim
40 tan sonra mevlütte toplu çıkartayım istiyorum
aile arkadaş çevreniz nasıl bilmiyrm ama (kalabalıklık olarak ) emin ol doğumdan eve geldğn gibi nerdeyse hergün gelen giden olacak..
ama ben bunu hiç takmıyrm çünkü ne hazrlık yapacağm ne de hizmet etcem ben bebeğmle ilgilenrm zaten..
yengemde kaynvalidemde görümcelermde koştururlar artık :)

davulun sesı uzaktan hoş gelir misali..
davul biz oluyoruz bu arada

keşke herkes böle düşünceli olsa:)

eşimin arkadaşı dogum yapınca biz hastanee gormeye gıttık sonra da 3 hafta sonra gormeye gıttık.
bız gıdene kadar herkes gıtmıstı bebek gormesıne. ınsanlar acele edıyor ama o annenın durumunu dusunen yok.

Ablama da öyle olmuştu
Ama çok sıkıcı
İlla bebek doğar doğmaz görülcek diye bişey yok ki
Hemde komşular vs. dıdının dıdısı doluşuyo
Onlara meyve suyu kuru pasta koyarken küfür edesi geliyo insanın zaten yan binadasın akşama kadar durmanın alemi ne ablam lohusa zaten kalk git dimi
Doğum hikayeleri, bebeğin kilosu vır vır vır usandırıyolar insnaı

Neyseki ben geçen yıl taşındım komşum yok
Annem ve ablamlar dışında da gelen olmaz bizden ( 3yıldır ev görmeye gelmeyen akrabalarımdan bilirisniz bunu )
Kayınvalidem, ve sülalesi koşar yalnız hatta komşularıyla beraber, kayınpederimin tarafı öyle değildir

ah bu merak yok mu bu merak nerden düşünecekler anneyi, hadi onu geçtim bebiş daha savunmasız, hassas ne gerek var yani

Bize kendileri geldi, amaç bebek görmekse gördük diye üstelemedik
Bebek şimdi 9 aylık, kendileir çağırıd bizi
Bende doğum olunca hiç gidemem ( uzaklar bize ) diye son bi gittim geçen hafta
Çok tatlıydı maşallah pat küt yaramazlığa başlamıştı

Evet haklsın sonradan banada çuval gibi geldi kendimi depresyonda hissediyorum ya dışarı çıkıp gezemiyorum her yer buz sinemaya gidemiyorum alışveriş yapamıyorum kendime bişey alamıyorum puuff : (
Bnde ayni böyleyim ev is ev is bunaldim iyice.ne bi yere cikabiliyoruz ne sinemaya gidebiliyoruz
Dun aksam eşime kızıyorum bi yere götürmüyorsun beni diye gidincede hemen yoruluyorsun eve gidelim diyorsun diyo
Valla napcami sasirdim bende ama cok sıkılıyorum izne ayrilinca napcam bilmem

ah bu merak yok mu bu merak nerden düşünecekler anneyi, hadi onu geçtim bebiş daha savunmasız, hassas ne gerek var yani

Ne kadar curcuna o kadar enfeksiyon demek aslında
Ama kadınların işi gücü hamilelik hikayeleri ve bebek gramajı

Istanbul anadolu yakasinda oturanlar bebek cikolatasini nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz? Melodi'den fiyat alan var mi?

gidiyorsanda hiç bir beklentin olmayacak hatta sen kalkıp yapcaksn iş güç ne varsa..
yok surat astı yok hoşgeldn demedi diye vır vır etceklerde hiç gelmesnn öyle tiplerde var :S

gidiyorsanda hiç bir beklentin olmayacak hatta sen kalkıp yapcaksn iş güç ne varsa..
yok surat astı yok hoşgeldn demedi diye vır vır etceklerde hiç gelmesnn öyle tiplerde var :S

herhalde ya.. Sanki normal zamanda mı gidiyoruz..
falz oturmadan kalkcaksın hatta. biz sürekli birbirimize gelir gideriz.
kaynanamın alt komsusu olduklarından bebek gormesıne onu da cagırdık ama burnumuzdan getirmişti..
hatta kız dedı keske o gıtse sen kalsan dıye

Lohusa bi kadına bunu yapmıştı kayınvalidesi ve kayınvalidnein kız kardeşleri

Ne kadar curcuna o kadar enfeksiyon demek aslında
Ama kadınların işi gücü hamilelik hikayeleri ve bebek gramajı

öyle tabi, şimdilik rahatımda sonra ne yaparım bilemiyorum doğumdan sonra millet üşüşüp, birde şapur şupur öpme olayları olursa fena yani papaz olucaz kesin

her açıdan zor aslında gelenin gidenin çok olması ekstra masraf inan ben bunu bile düşünüyrm
her gelene tamam ben bişey yapmayacağm ama illaki o eksik bu eksik kocam alışverş yapcak akşam yemeğine kalıncak bi dünya masraf çıkacak ben bunu daha çok düşünyrm aslında.. eli dolu gelende olcak ama ekstralar çıkacak illa..
benimde komşularm bana hiç gelmedi hiç çağırma eğilimnde de bulunmadm ama emnm doğumda onlarda gelir.. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…