bi zahmet kimse öpmesin bebeğiöyle tabi, şimdilik rahatımda sonra ne yaparım bilemiyorumdoğumdan sonra millet üşüşüp, birde şapur şupur öpme olayları olursa fena yani papaz olucaz kesin
aile arkadaş çevreniz nasıl bilmiyrm ama (kalabalıklık olarak ) emin ol doğumdan eve geldğn gibi nerdeyse hergün gelen giden olacak..
ama ben bunu hiç takmıyrm çünkü ne hazrlık yapacağm ne de hizmet etcem ben bebeğmle ilgilenrm zaten..
yengemde kaynvalidemde görümcelermde koştururlar artık :)
güzelmiş bu fiyatta ne uygun öle:) bence kolye, fular vs. ile çok cici olur zaten siyah çok asil renk.. kumaşı nasıldır acaba?
Bnm de bacaklrmn dermni yok. Yururken eklem yerlerim agriyo. Bide cok yavas yurumye basldiBenim ayaklarım ağrıyo hep
Ayakkabılar acıtıyo filan
Ama napim son 1 hafta daha gelsem işe, 37 yi doldurcam diye sıkıyorum dişimi
Gorumcem aradi dun akşam istanbulda oturuyorlr dogumda annen ablan gelmek ister bi de biz gelmeyelim dedi.normalde doğuma gelmeyi planliyorlardi.
iyi olur dedim bende sırayla gelin herkes üstüste olmaz kış gününde bi de ben o haldeyken dedim.
Bi de kendisi banyoda düştü kolu catladi falan neyse iyileşti simdide fizik tedaviye gidiyor. Bisey de oremedim bebeğe kusura bakma diyor. Olsun dedim bend
Esime söyledim telefonu kapatinca ablan böyle böyle dedi diye.
Deseydin oremiyorsan hazır al o da olur
Senin ablan ben kötü gelin olurum cok biliosan sen soyle dedim
Bnm de bacaklrmn dermni yok. Yururken eklem yerlerim agriyo. Bide cok yavas yurumye basldi
her açıdan zor aslında gelenin gidenin çok olması ekstra masraf inan ben bunu bile düşünüyrm
her gelene tamam ben bişey yapmayacağm ama illaki o eksik bu eksik kocam alışverş yapcak akşam yemeğine kalıncak bi dünya masraf çıkacak ben bunu daha çok düşünyrm aslında.. eli dolu gelende olcak ama ekstralar çıkacak illa..
benimde komşularm bana hiç gelmedi hiç çağırma eğilimnde de bulunmadm ama emnm doğumda onlarda gelir.. :S
Hadi ya. Icim o zamn kramp yok diye icmiydm bi suredr. Ama bacaklrmin hali kalmdi birkc gundr. Ii gelir ins. Hemn iciyrmMagnorm iç iyi geliyo
Muz ve soda da iyi diyolar
Bende fiyatını yeni fark ettim bu fiyata göre uyduruk bişey mi acaba
ben ıstanulda olsam halım yamandı eşimin de benim de butun akrabalarımız orda.
burda hep komsular arkadaşlar falan.
hatta tanımadıgım ınsanlar gelecek bebek gormesıne..
hemen sart degıl aslında o bebe bıraz buyuyup anlayınca takılsa olur , ıster kullanırsın ıster kullanmazsın yanıKızlar benim beşikte dönence yok
Olması lazım mı
Ortalama fiyatı nedir bilmiyorum trendyolda baby fehn 70 ti pahalıymış
aman ne güzel deseydinbenım kalabalık , ve bende oyle dusunuyorum hergun gelen gıden oalcaktır emını , zaten sımdıden calısıyorsun goremıyoruz oh ızınde gorucez senı bol bol dıyorlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?