- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ekstra alınca pahalı park yatakda vardı benım muzık le donuyor oyuncaklar fılan. cok onemlımı almalımı bılemedım. ben e bebekde sey begenmıstım bı oyuncak projektorlu tavana renklı ısıkla muzık verıyor.. alsak mı almasak mı dıe dusunmustuk 50 tl ıdı fıyatıdaKızlar benim beşikte dönence yok
Olması lazım mı
Ortalama fiyatı nedir bilmiyorum trendyolda baby fehn 70 ti pahalıymış
ekstra alınca pahalı park yatakda vardı benım muzık le donuyor oyuncaklar fılan. cok onemlımı almalımı bılemedım. ben e bebekde sey begenmıstım bı oyuncak projektorlu tavana renklı ısıkla muzık verıyor.. alsak mı almasak mı dıe dusunmustuk 50 tl ıdı fıyatıda
150 civarıda var 30 -40 civarıda.. göz takip için bide huysuzluk sırasnda rahatlatan müzikleri vs oluyr bana abim yeğenmnkini verdi almadım ama yeğenmde kullanamamışlar birazda şans meselesi o yüzden alcaksanda uygun müzikli bişi olsunKızlar benim beşikte dönence yok
Olması lazım mı
bu pusetler ıcın bıle oyuncak var o tutma yerlerıne takıosun cocuk oyalansın dıe :)Bende park yatak yok küçük bi beşik var onda da yoktu
Büyüyen beşikte de olmuyo
aman ne güzel deseydin
ben gezmeleri kalabalığı vs severm ama sanki o anda buna hiç psikolojm el vermeyecekmş gibi gelyr..
Bizim dönencemiz mi varmış
Ya ben aldim annemin cok bilmis arkadaslarindan biri bunlar zararliymis cocuk tepe goz olurmus falan dedi. Zaten pipirikliyim zararli oldugunu duyan oldu mu?Kızlar benim beşikte dönence yok
Olması lazım mı
güzelmiş bu fiyatta ne uygun öle:) bence kolye, fular vs. ile çok cici olur zaten siyah çok asil renk.. kumaşı nasıldır acaba?
Çıkısta hastane çıkısını giymiyor mu ? yani mont gibi bir şey mi kast ediyorsun ?.
Bende kendım ıcın
Ikı takım pıjama
Sabahlık
Ikı adet corap
Bı patık
3-4 adet camasır
Emzırme sutyenı
Gogus pedı
Gogus pompası
Sut toplama torbası
Cıkısta gıymek ıcon hamıle pantolonu kazak
Tarak toka makyaj malz
Kagıt havlu
Bardak catal kasık
Islak mendıl
Havlu
Terlık
Hasta bzı
Uzun gece pedı
Gogus ıcın zeytınyagı
Dıs fırca ve macunu
Bebegım ıcın
Bı takım 10 lu hastane cıkısı
Bı takım beslı hastane cıkısı
Ikı takım ayaklı pijama takımı
5 adet agız mendılı
15 adet bez
Islak mendıl
Ikı penye battanıye
Ikı corap
Ikı sapka
Bı takım eldıven
Bı orme yelek
Bı koton yelek
Bıberon
Emzık
Pısık kremı
Pudra
Cıkıst gıyıcegı kıyafet
Portbebe
Kalın battanıye
pazar günü eşimin kuzeninin evde sözü var bizi de çağırmışlar...
ekstra bişey almaya uğraşmayayım diyorum ya zaten 1 ay daha işe gelicem şurda....
siyah uzun bi bol tuniğim var onu giyicem kolyeyle falan
bende severım kalabalıgı , hazırlık yapmayı mısafır agırlamayı , ama hastaneden eve geldıgın ılk gunler kendını toparlama surecınde bebegıne alısma ve bebegının sana alısma surecınde kısa bı surecte yalnız kalınmalı , cunku emdı emmedı dertlerımız olacak belkı agrılarımız fln..zaten ıkı taraftan aıleler senı yalnız bırakmayacak extra gelen es dost akraba yorucu olur adapte olamamakta fln , yasayan arkadaslarım boyle soyluyor , ozaman durum degısıyor cunku normal bır araya gelıp oturma modu olmuyor cunku , ve herkes mudahele edıyor emdımı sut geldımı , sunu yap aa oyle tutma aa uyudumu bı bakayımben sabırlı bır ınsanımdır cabuk demoralızede olmam mesela herseyı stres yapıp kendımı yıyıp bıtırmem ama o karısmalar beni deli eder deliii
YANIMDA biri kalsın isterim ya kayınvalıdem yada annem alısana kadar ufacık cocuk nasıl yaparım dıebende severım kalabalıgı , hazırlık yapmayı mısafır agırlamayı , ama hastaneden eve geldıgın ılk gunler kendını toparlama surecınde bebegıne alısma ve bebegının sana alısma surecınde kısa bı surecte yalnız kalınmalı , cunku emdı emmedı dertlerımız olacak belkı agrılarımız fln..zaten ıkı taraftan aıleler senı yalnız bırakmayacak extra gelen es dost akraba yorucu olur adapte olamamakta fln , yasayan arkadaslarım boyle soyluyor , ozaman durum degısıyor cunku normal bır araya gelıp oturma modu olmuyor cunku , ve herkes mudahele edıyor emdımı sut geldımı , sunu yap aa oyle tutma aa uyudumu bı bakayımben sabırlı bır ınsanımdır cabuk demoralızede olmam mesela herseyı stres yapıp kendımı yıyıp bıtırmem ama o karısmalar beni deli eder deliii
maşallah ya çok güzel olmuşş..Eki Görüntüle 1375751 Eki Görüntüle 1375752 Eki Görüntüle 1375753 Eki Görüntüle 1375747
prensesimin odası hazır
Eki Görüntüle 1375751 Eki Görüntüle 1375752 Eki Görüntüle 1375753 Eki Görüntüle 1375747
prensesimin odası hazır
ben hiç zararlı diye duymadm hatta benm bildğm yararı olduğu.. benmde var ve kullanacağm inşş..Ya ben aldim annemin cok bilmis arkadaslarindan biri bunlar zararliymis cocuk tepe goz olurmus falan dedi. Zaten pipirikliyim zararli oldugunu duyan oldu mu?
Evet hatta eşimde dinlemiş kesinlikle yasakladı ,normal olacaksa tam normal olacak sezaryen ise genel olacak galiba.epidural doğum ile ilgili dünkü haberi dinlediniz mi ? cokta sağlıklı deilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?