2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim beşikte dönence yok
Olması lazım mı
Ortalama fiyatı nedir bilmiyorum trendyolda baby fehn 70 ti pahalıymış
ekstra alınca pahalı park yatakda vardı benım muzık le donuyor oyuncaklar fılan. cok onemlımı almalımı bılemedım. ben e bebekde sey begenmıstım bı oyuncak projektorlu tavana renklı ısıkla muzık verıyor.. alsak mı almasak mı dıe dusunmustuk 50 tl ıdı fıyatıda

Bende park yatak yok küçük bi beşik var onda da yoktu
Büyüyen beşikte de olmuyo

Olması lazım mı
150 civarıda var 30 -40 civarıda.. göz takip için bide huysuzluk sırasnda rahatlatan müzikleri vs oluyr bana abim yeğenmnkini verdi almadım ama yeğenmde kullanamamışlar birazda şans meselesi o yüzden alcaksanda uygun müzikli bişi olsun

aman ne güzel deseydin

ben gezmeleri kalabalığı vs severm ama sanki o anda buna hiç psikolojm el vermeyecekmş gibi gelyr..

bende severım kalabalıgı , hazırlık yapmayı mısafır agırlamayı , ama hastaneden eve geldıgın ılk gunler kendını toparlama surecınde bebegıne alısma ve bebegının sana alısma surecınde kısa bı surecte yalnız kalınmalı , cunku emdı emmedı dertlerımız olacak belkı agrılarımız fln..zaten ıkı taraftan aıleler senı yalnız bırakmayacak extra gelen es dost akraba yorucu olur adapte olamamakta fln , yasayan arkadaslarım boyle soyluyor , ozaman durum degısıyor cunku normal bır araya gelıp oturma modu olmuyor cunku , ve herkes mudahele edıyor emdımı sut geldımı , sunu yap aa oyle tutma aa uyudumu bı bakayım ben sabırlı bır ınsanımdır cabuk demoralızede olmam mesela herseyı stres yapıp kendımı yıyıp bıtırmem ama o karısmalar beni deli eder deliii

Olması lazım mı
Ya ben aldim annemin cok bilmis arkadaslarindan biri bunlar zararliymis cocuk tepe goz olurmus falan dedi. Zaten pipirikliyim zararli oldugunu duyan oldu mu?

güzelmiş bu fiyatta ne uygun öle:) bence kolye, fular vs. ile çok cici olur zaten siyah çok asil renk.. kumaşı nasıldır acaba?

pazar günü eşimin kuzeninin evde sözü var bizi de çağırmışlar...

ekstra bişey almaya uğraşmayayım diyorum ya zaten 1 ay daha işe gelicem şurda....

siyah uzun bi bol tuniğim var onu giyicem kolyeyle falan

Çıkısta hastane çıkısını giymiyor mu ? yani mont gibi bir şey mi kast ediyorsun ?

aynen bende bişiy almıyorum çalışıyorum ama epeydir 2-3 kıyafete takılmış durumdayım, zaten bu ayı çalışıp bırakacağım inşallah:)

ben açık açık söylüyrm herkese zaten sakın müdahale etmeyn bana diye.. en çokta süt olaynda karışılsın istemem diğer şeylere çok takılmamda Allahtan eğitime gttğmi herkes biliyrda pek karışan olcak gibi durmuyor yakınlarımdan..
geçen kaynvalidem nevresm alacaktı bana bende gerek yokki nevresm sermem dedim görümcemde olmaz yatak açarız sana lohusa dedğn dinlenr bi kaç gün uyumanda gerekecek gezinmeyeceksn ortalkta halsz olcaksn zaten dedi.. bu düşünce benm çok hoşuma gitti bende yatarm madem dedim

YANIMDA biri kalsın isterim ya kayınvalıdem yada annem alısana kadar ufacık cocuk nasıl yaparım dıe

Ya ben aldim annemin cok bilmis arkadaslarindan biri bunlar zararliymis cocuk tepe goz olurmus falan dedi. Zaten pipirikliyim zararli oldugunu duyan oldu mu?
ben hiç zararlı diye duymadm hatta benm bildğm yararı olduğu.. benmde var ve kullanacağm inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…