İnce keçeyi dikip pamukla doldurmayı düşünüyorum ben ama kendim dikemem makine olursa ancka yaparım
Kokusu 15 güne çıkıyo ama odadan bi de gelmedi diye yatak ve uyku steini de beklettim daha onalr alıncak
hımm dogru onlarda var ya ,
bende cılve yapım az kocama bugun yarın ıkeya gıdıp alalımanan yanlıs anlamaz bısı olmaz bole derız fln dıye
Dolabı ikeadna aldık büüyk parçaları kargoya vermemize rağmen 2 günde halloldu
maşallah ya çok güzel olmuşş..
bende aynı nevresmi aldım kelebekli duvarlada güzel olmuş aklımda bulunsun
çoooook güzel olmuş güle güle kullansın kuzucuk:)
Yaa bayıldım ne kadar güzel olmuş, tam benlik bende kelebek manyakıyımda :)) bizimde halı ve perde kelebek, rabbim güle güle kullanmak nasip etsin inşallah :)
Maşallah herşey çok hoş
Güle güle ve iyi günlerde kullanmak nasip olsun : )
Cok guzel olmus ya her ayrıntısiyla..
gule gule kullansin minik :)
Hepsi cok guzel. Gule gule kullsnin
Anne arkadaşlarım 3 gündür hastanedeyim en yakın arkadaşlarımdan biri sezeryan doğum yaptı ve bizzat ne gerekir anneye ve bebeğe tecrübe ettim.
Bebek için:
2hastane çıkışı (1tane yetmiyor yada 2hastane çıkışı gibi kıyafet lazım)
Battaniye muhakkak 2 penye
Bence penye 2 tane lazım olabilir:)direk daldım lafa:))Ben bi 10 lu hastane çıkışı bi de 5 li set goturucem ekstra penye degil de pofuduk nohut battaniye goturcem.
Kızlar muhabbeti buradan mi devam ettiricez? Whatsapp a taşısak mi artık ne dersiniz ?
bence burası daha ıyı , işyerınde telı surelı elıne almanın ımkanı olmuyor , en azından benım ıcın boyleKızlar muhabbeti buradan mi devam ettiricez? Whatsapp a taşısak mi artık ne dersiniz ?
Aslında facebook burdan kolay oluyo.ama ondada meseka kendi arkadaş listem görebiliyomu yazdıklarımı merak içindeyim.Kızlar muhabbeti buradan mi devam ettiricez? Whatsapp a taşısak mi artık ne dersiniz ?
Bence penye 2 tane lazım olabilir:)direk daldım lafa:))
Ben bi 10 lu hastane çıkışı bi de 5 li set goturucem ekstra penye degil de pofuduk nohut battaniye goturcem.
Ben öyle 5 li 10 lu setlerden almadım ya parça parça aldım
Ya yanlışlıkla cevaplaya bastım daha devamını yazmadan. Sonra yazdım hata dedi o kadar yazdıklarımda gittiBen bi 10 lu hastane çıkışı bi de 5 li set goturucem ekstra penye degil de pofuduk nohut battaniye goturcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?