Bu arada beşiğimiz dün akşam ben hastanedeyken gelmiş. Eşim yatak odasına kurdurmuş. Bebeğin odasına bebeği ayıracağımız zaman geçircez artık. 3yaşa kadar yatsın diyee 70*130 baby tech beyaz kelebekler aldık. Bizim alacak birşeyimiz kalmadı artık sadece hastane çantası hazırlanacak.
Bu arada beşiğimiz dün akşam ben hastanedeyken gelmiş. Eşim yatak odasına kurdurmuş. Bebeğin odasına bebeği ayıracağımız zaman geçircez artık. 3yaşa kadar yatsın diyee 70*130 baby tech beyaz kelebekler aldık. Bizim alacak birşeyimiz kalmadı artık sadece hastane çantası hazırlanacak.
http://www.indirimplus.com/205168--pedalli-cift-makarali-portatif-mini-dikis-makinesi
Dikiş hiç sevmem
Bu da 20 TL alışverişte 1 tl ye iniyomuş ama sityei ilk kez duydum ödemesi de 3D ile değil güvenemedim ?
hevesle yapılmış kontrolsüz alışverişler sonucu :)4 tane hastane cıkısı mı masallah ıyıymıs :)
canım benim de yazdıklarından alacaklarım var.tarif edersen sevinirim...eminönü derseniz tarif ederim heryeri
bu konuyu burada 2-3 defa sordum ama pek ilgilenen olmadı bir iki kişi hariç. biz saklatacağız inşallah. nerelere ne paralar harcanıyor. bebeğimiz için bunu yapmak istiyoruz. az önce aradım bilgi almak için. geri dönüp bilgi verecekler. bakalım ne zaman ararlarkizlar tvde suan dr. ender sarac var hamile bayanlara mutlaka kordon kanini saklatmalarini tavsiye ediyo siz düsünüyormusunuz?
kizlar tvde suan dr. ender sarac var hamile bayanlara mutlaka kordon kanini saklatmalarini tavsiye ediyo siz düsünüyormusunuz?
ıyı hosda pahalı yav :S ve 15 sene saklanabılıyor dıye duydumkizlar tvde suan dr. ender sarac var hamile bayanlara mutlaka kordon kanini saklatmalarini tavsiye ediyo siz düsünüyormusunuz?
Bende öyle yapayım gayet mantıklı ve sevimli.Bak hiç aklımda yoktu Kanıma girdiniz kızlardoğumdan bir hafta once hazirlayip hava gecirmeyen kutularda saklarsan bi aya yakın dayanır. ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
o baya külfetli sanırım ondan kimse yanaşmıyorbu konuyu burada 2-3 defa sordum ama pek ilgilenen olmadı bir iki kişi hariç. biz saklatacağız inşallah. nerelere ne paralar harcanıyor. bebeğimiz için bunu yapmak istiyoruz. az önce aradım bilgi almak için. geri dönüp bilgi verecekler. bakalım ne zaman ararlar
Bnde de 3 tane var ic zibin yetmez miki ?bendede iç zıbın 2 tane var alsam mı acep daha.
Aynen bende de var.Ben yine enfeksiyon olmuşum.Kızlar adet Sancısı gıbı sancım var belım çok ağrıyor neden olabılır
Enfeksıyon mu bılmıyorumda bebegım makat Geliş duruyor sanırım agırlıktanAynen bende de var.Ben yine enfeksiyon olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?