2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar cok yoruldum bugun ttemizlik günüydü. ...
Cekirgee canim senin dogum tarihi doktor mu one aldi?
son gittigimde doktor bana 26 subat dedi ona gore mi hareket etmeliyim anlamadim...

Bu arada beşiğimiz dün akşam ben hastanedeyken gelmiş. Eşim yatak odasına kurdurmuş. Bebeğin odasına bebeği ayıracağımız zaman geçircez artık. 3yaşa kadar yatsın diyee 70*130 baby tech beyaz kelebekler aldık. Bizim alacak birşeyimiz kalmadı artık sadece hastane çantası hazırlanacak.

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 127

güle güle kullanın canım çok güzelmiş:)

gule gule buyusun uyusun kuzucuk besıgınde =)

kizlar tvde suan dr. ender sarac var hamile bayanlara mutlaka kordon kanini saklatmalarini tavsiye ediyo siz düsünüyormusunuz?

kizlar tvde suan dr. ender sarac var hamile bayanlara mutlaka kordon kanini saklatmalarini tavsiye ediyo siz düsünüyormusunuz?
bu konuyu burada 2-3 defa sordum ama pek ilgilenen olmadı bir iki kişi hariç. biz saklatacağız inşallah. nerelere ne paralar harcanıyor. bebeğimiz için bunu yapmak istiyoruz. az önce aradım bilgi almak için. geri dönüp bilgi verecekler. bakalım ne zaman ararlar

ıyı hosda pahalı yav :S ve 15 sene saklanabılıyor dıye duydum

doğumdan bir hafta once hazirlayip hava gecirmeyen kutularda saklarsan bi aya yakın dayanır. ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
Bende öyle yapayım gayet mantıklı ve sevimli.Bak hiç aklımda yoktu Kanıma girdiniz kızlar

o baya külfetli sanırım ondan kimse yanaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…