içindekilerin hepsini aldıysan sorun dııl ya ılla set olcak diye bi şey yok ki
Daha doğrusu beğenmedim 5 li 10 lu hastane çıkışlarını sade bişeyde bulamadım
Whatsapp grup muhabbetleri çok tehlikeli meltem:)benim bi kaç grubum var.bi başlayınca telefon sürekli şarjda,ben de yerde oturmuş vaziyette yaşıyodum.eşim uyuyo uyanıyo ben hala telefon başında kahkaha atıyo oluyodum:))sırf bu yüzden boşıcam seni diyodu bana:)karnım büyüdü yere oturamaz oldum artık katılamıyorum muhabbetlere:)Ya doğumdan sonrası için iyi olur gibi geldi bana :)
cunku o telasede pc acma ya da telden nete girmeye ugrasmadan ıletısım kurabılırdık
Ben de beğenmiyorum.10 lu almadım hiç.adet yerini bulsun diye 2 tane beşlim var.kısmet olursa ben tulum giydiricem çıkarken..Daha doğrusu beğenmedim 5 li 10 lu hastane çıkışlarını sade bişeyde bulamadım
ama bebeğe de tulum cok yakısıyor :)Ben de beğenmiyorum.10 lu almadım hiç.adet yerini bulsun diye 2 tane beşlim var.kısmet olursa ben tulum giydiricem çıkarken..
Whatsapp grup muhabbetleri çok tehlikeli meltem:)benim bi kaç grubum var.bi başlayınca telefon sürekli şarjda,ben de yerde oturmuş vaziyette yaşıyodum.eşim uyuyo uyanıyo ben hala telefon başında kahkaha atıyo oluyodum:))sırf bu yüzden boşıcam seni diyodu bana:)karnım büyüdü yere oturamaz oldum artık katılamıyorum muhabbetlere:)
Ben de çok seviyorum tulumu:))ama bebeğe de tulum cok yakısıyor :)
Ben öyle 5 li 10 lu setlerden almadım ya parça parça aldım
bende oyle almadım , aynı seyler ayrı ayrıda var oyle aldım , kendım ıcınden secıp goturucem , ıc zıbın fazla al demıstı annem ıc zıbın fazla aldım mesela kıs dıye usumesın ıcıne gıydırecekmısız saracakmıs bebısı =) aldınız dımı sızlerde ?Ben öyle 5 li 10 lu setlerden almadım ya parça parça aldım
hastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcınÇıkısta hastane çıkısını giymiyor mu ? yani mont gibi bir şey mi kast ediyorsun ?
Tabi canım:))bi organizasyon olursa beni de ekleyin:)))evet aslında ben de cok gruptan kaçarcasına uzaklastım zamanında :)
neyse degerlendırılır ona gore artık :)
4 tane hastane cıkısı mı masallah ıyıymıs :)Bir suru penye tulum. Citcitli yarim kollu badiler. Kollu citcitli badiler. Hastane cikislari 4 tane falan :) corap sapka vs :)
Şu iç zıbınlardan alsam iyi olacak sadece hastane cıkısındakı var.
bende almadım sadece bir tane 10lu hastane cıkısında var lazım olurmu kiiŞu iç zıbınlardan alsam iyi olacak sadece hastane cıkısındakı var.
bendede iç zıbın 2 tane var alsam mı acep daha.
bende almadım sadece bir tane 10lu hastane cıkısında var lazım olurmu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?