2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya doğumdan sonrası için iyi olur gibi geldi bana :)
cunku o telasede pc acma ya da telden nete girmeye ugrasmadan ıletısım kurabılırdık
Whatsapp grup muhabbetleri çok tehlikeli meltem:)benim bi kaç grubum var.bi başlayınca telefon sürekli şarjda,ben de yerde oturmuş vaziyette yaşıyodum.eşim uyuyo uyanıyo ben hala telefon başında kahkaha atıyo oluyodum:))sırf bu yüzden boşıcam seni diyodu bana:)karnım büyüdü yere oturamaz oldum artık katılamıyorum muhabbetlere:)

evet aslında ben de cok gruptan kaçarcasına uzaklastım zamanında :)
neyse degerlendırılır ona gore artık :)

Ben öyle 5 li 10 lu setlerden almadım ya parça parça aldım
Ben öyle 5 li 10 lu setlerden almadım ya parça parça aldım
bende oyle almadım , aynı seyler ayrı ayrıda var oyle aldım , kendım ıcınden secıp goturucem , ıc zıbın fazla al demıstı annem ıc zıbın fazla aldım mesela kıs dıye usumesın ıcıne gıydırecekmısız saracakmıs bebısı =) aldınız dımı sızlerde ?

http://www.civilim.com/misket-organik-ic-dis-zibin-set gibi..

Çıkısta hastane çıkısını giymiyor mu ? yani mont gibi bir şey mi kast ediyorsun ?
hastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcın

Anne arkadaşlarım 3 gündür hastanedeyim en yakın arkadaşlarımdan biri sezeryan doğum yaptı ve bizzat ne gerekir anneye ve bebeğe tecrübe ettim.
Bebek için:
2hastane çıkışı (1tane yetmiyor yada 2hastane çıkışı gibi kıyafet lazım)
Battaniye muhakkak 2 penye,1tane kadife olabilir hadtanede bebeği yatırdıkları yatağın içine koymak için birde bebeği çıkartırken kullanmak üzere kalın bir battaniye.
Alt açma 1tane hazır olanlardan
Biberon
Pamuk
Bez 15 tane felan olsun çok kalırsanız bebek çok kaka yapıyor
Mama(belki hastane veriyodur hemen süt gelmeyebiliyor)
Puset yada portbebe
2tane ağız mendili
Patik
Anne için:
2 pijama takımı ( yanında sabahlık yada yelek hırka gibi birşey olsun sezeryanda yürütürken sırtına atmak için)
Hasta bezi (hastaneniz veriyosa gerek yok)
Ped
Emzirme sütyeni
Alt iç çamaşır
Tarak tırnak makası(uzunsa bebeğin yüzünü çizebilir)
Makyaj yapan biri iseniz makyaj malzemeleri
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs kalkanı (göğüs ucunuz küçükse alın)
Göğüs ucu kremi
Oda için:kolonya çikolata hediyelikler
Bebeği getirdiklerinde üzerinde çıtçıtlı tulum üzerine ayaklı alt onunda üzerine tulum ve ayağına ayrıca patik vardı
Bi penye birde kadife battaniyeye sarmışlardı
Hatırladıklarım bunlar arkadaşlar bebeğin kıyafetlerini ya ayrı hurca koyun yada ayrı çanta hazırlayın

Şu iç zıbınlardan alsam iyi olacak sadece hastane cıkısındakı var.

annem sureklı iç zıbın cok olsun bebegı saracak dıyıp durdu ,
ve tek alt cok aldı mesela , bıde tulum olsun cok dıdı , alt ust cogunlukla bıkac aylık olunca gıydırıcez hem yaza gelcek ozaman dedı

arkadaslar iç zıbın , kıyafetlerının ıcıne gıydırecegız bebegı saracak , ıncecık olduguna bakma dedı annem sıcak tutacak yenı dogan bebege kulotlu corap gıydırmeyecegız hemen cunku dedı , ıc zıbını gıydırıcez uzerıne kıyaetını bence alın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…