çatı muayenesi olmazsın cnm sen sezeryan istiyorsun.eğer nst de normal değilde aşırı sancı çıkarsa ozaman dr. açılma varmı diye bakabilir okadar.Şu çatı yoklamasından kurtuluş yok diyosunuz yani
Çek ne zaman sezeryan tarihin?İsmi laızm değil bi kısım bana gelse bile hizmet bekliyo
Kendi çayını tabağını kendi almıyo yani
Bende müsait değilim diyorum napim
İyi niyetli olsalar benden hizmet beklemezler o kadar hazırlamış iki çay kendimiz koysak ölmeyiz derler dimi
Zaten müsait değilim diye diye sezeryan tarihine yaklaştım
Tarihimi de tam bilmyiolar ( öne çekildi ya )
Bi duycaklar doğurmuşum sonra hastaneye mi üşüşürler eve mi neresi olursa onlara fark etmez
benim de sata göre 6 mart usg ye göre 20 şubat .dr. doğum tarihini etkilemez iri bir bebek olacak dedi.seninki baştan beri öyle ise belki erken döllenmede olabilir.Slm kızlar. ..
Kızlar normalde benim doğum sat a gore 8 mart.
Ancak usg de 22 subat görünüyor. Birkaç dr gittim. Kimisi usg ye gore dogum yaparsın diyor.kimiside sat a gore. Benimle aynı durumda olan varmı aranızda. Dr unuz bu duruma ne diyor
Kullan at varsa o daha rahat olur benceDependın hangısınden bıde ondan alıyım
ben elitin çikolatasını aldım ama ebebegin magazasından 48 adet mini madlen var resminide atmıştım hatta fiyatıda 19.95 kızlar için pembe erkekler için mavi hazırlamışlar baktıklarım arasında en ucuzu ve kalitelisi.kozyatağında elitin varmış ama elit çok pahalı ya
benim eminönünde baktığım elit d efabrika satıştı güya
anadolu yakasında çikolatacı bulursanız bana da söleyin
çok uygunmuş bu çikolata.ben elitin çikolatasını aldım ama ebebegin magazasından 48 adet mini madlen var resminide atmıştım hatta fiyatıda 19.95 kızlar için pembe erkekler için mavi hazırlamışlar baktıklarım arasında en ucuzu ve kalitelisi.
http://www.farksepeti.com/Elit-Its-a-Boy-Milk-Chocolate-270-Gr,PR-11167.html
se_vi galiba görüşme yapanKordon kanıyla ilgili yazan arkadaş,ya kim yazdı kaçırdım.bilgi verirmisin lütfen herhangi bir görüşme yaptıysan
ailecek tattık eve gelince madlen çikolata .tadı güzel ucuz çikolatalar gibi değil.zaten kutunun üstünde elit yazınca 5 kutu aldık eşim işyerine dağıtmak içinde aldıçok uygunmuş bu çikolata.
tattın mı peki sen?
bizim burada keçecizade var.adetle çikolata var ya,tanesi 1.5 2.5 lira falan.
Anladım canm, bende 1 gece kalınıyor ya değişmez diye düşünmüştüm ama zaten 2 tane li koyucam fazladanhastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcın
Ben Haluk & bayram diye bir markadan almıştım ama deniyerek aldım iyikide öyle yapmışım daha önce başka markadan M oldu bu markadan XL aldım.http://www.ilkemhamile.com/Default.aspx?p=Detay&q=9125&KatID=10&Beden=21484 burdan almadım ama.kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
ben ılk dogum olucagı ıcın tecrubesızım gorumcemın kızı ben bebegede banada bı takım koymustum batmıstı bol bol kıyafet al yanına dedıde ondanAnladım canm, bende 1 gece kalınıyor ya değişmez diye düşünmüştüm ama zaten 2 tane li koyucam fazladan
bende 2 10 lu aldım 3 tanede 5 li ama az görünüyor gözüme :)hevesle yapılmış kontrolsüz alışverişler sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?