2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çek ne zaman sezeryan tarihin?
ne çok şey kaçırmışım ben yahu

aynı sancı durumları akşamları bende de olmaya başladı sanırım vücud kendini doğuma hazırlıyor

benim de sata göre 6 mart usg ye göre 20 şubat .dr. doğum tarihini etkilemez iri bir bebek olacak dedi.seninki baştan beri öyle ise belki erken döllenmede olabilir.
38 bitmeden almam dedi benim dr ozamanda usg de 40 haftayı geçmiş olur .

kozyatağında elitin varmış ama elit çok pahalı ya
benim eminönünde baktığım elit d efabrika satıştı güya

anadolu yakasında çikolatacı bulursanız bana da söleyin
ben elitin çikolatasını aldım ama ebebegin magazasından 48 adet mini madlen var resminide atmıştım hatta fiyatıda 19.95 kızlar için pembe erkekler için mavi hazırlamışlar baktıklarım arasında en ucuzu ve kalitelisi.
http://www.farksepeti.com/Elit-Its-a-Boy-Milk-Chocolate-270-Gr,PR-11167.html

Kordon kanıyla ilgili yazan arkadaş,ya kim yazdı kaçırdım.bilgi verirmisin lütfen herhangi bir görüşme yaptıysan

çok uygunmuş bu çikolata.
tattın mı peki sen?

bizim burada keçecizade var.adetle çikolata var ya,tanesi 1.5 2.5 lira falan.
ailecek tattık eve gelince madlen çikolata .tadı güzel ucuz çikolatalar gibi değil.zaten kutunun üstünde elit yazınca 5 kutu aldık eşim işyerine dağıtmak içinde aldı

Kizlar okudumda kizimdayken dr soylemisti Sata gore oluyor dogum bebek onden gidiyorsa bile
simdi oglumda onde gidiyor ama kendi acele etmezse 39da alcak dr

kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?

hastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcın
Anladım canm, bende 1 gece kalınıyor ya değişmez diye düşünmüştüm ama zaten 2 tane li koyucam fazladan

kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
Ben Haluk & bayram diye bir markadan almıştım ama deniyerek aldım iyikide öyle yapmışım daha önce başka markadan M oldu bu markadan XL aldım.http://www.ilkemhamile.com/Default.aspx?p=Detay&q=9125&KatID=10&Beden=21484 burdan almadım ama.

Kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ilk parti sorunsuzdu ikincide sanırım deterjanı fazla koymusum hacısakir garnüllü sabunlardan makina bir köpürdü anlatamam , tekrar durulama yaptık yine olmadı en son makinadan köpükleri temizledik sonra tekrar durulama en sonunda yıkandılar.İnşallah yarın sağ salim ütülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…