:))) ben bazen tüllere hacışakir rendeliyodum,içine bide asprins sıkıyorum.köpükler makineden taşıyo:)))heryer batıyo.sabun işini ayarlamak zor:)Kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ilk parti sorunsuzdu ikincide sanırım deterjanı fazla koymusum hacısakir garnüllü sabunlardan makina bir köpürdü anlatamam , tekrar durulama yaptık yine olmadı en son makinadan köpükleri temizledik sonra tekrar durulama en sonunda yıkandılar.İnşallah yarın sağ salim ütülerim.
Benim oglumda dogumdan cikisa kadar ayni odadaydik hic ayrilmadik ayri bir bebeklerin konuldugu oda yoktu bu hastanede de yok o odalardan.bebek yanimizda kalacak kismetsegerçi hep bizim odada kalmayacak bebek di mi, dışarda biyerde de yatırcaklar o zaman her halükarda yatıcak hastane çarşafında
Ben onlu almadim ama 4 tane 5li bir tane 3lu aldim oglumdan da 3 tane 5li takim var sonucta o hastane cikislari birtek hastanede giyilmiyor bir ay kadar giyiliyor.bir de suan kis oldugundan sadece o hastane cikisiyla usurler bu nedenle ya ek tulum ya da iki kat takim giydirip battaniyeye sararlarbende 2 10 lu aldım 3 tanede 5 li ama az görünüyor gözüme :)
Ben aldim 3lu kadife bir takim.eve giderken giydirmeyi istiyorum nasipse.kolsuz tulumu icten citcitli uzun kollusi ve hirkasi varhastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcın
Eger zibindan kasit citcitliysa cok kullanılıyor ic zibin olarak capraz olanlarsa ben bir tane kullandim oglumda.beli vs acik kaldigindan rahat gelmedi.hep citcitli kolsuz ya da yarim kollu giydirdim gobek bagina da zarari olmadiannem sureklı iç zıbın cok olsun bebegı saracak dıyıp durdu ,
ve tek alt cok aldı mesela , bıde tulum olsun cok dıdı , alt ust cogunlukla bıkac aylık olunca gıydırıcez hem yaza gelcek ozaman dedı
Benimkini annem havuzlu handan aldi internette ayyildiz in sitesinde begenmistim ama kalibini bilmedigimden vazgectimkizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
Aslında facebook burdan kolay oluyo.ama ondada meseka kendi arkadaş listem görebiliyomu yazdıklarımı merak içindeyim.
Misal iş için görüştüğüm biri karnımın çatladığını okuyabilir mi acaba
Face grubu oluşturuyorum.2. penyeyi de götürürüz canım sizi mi kırcam
Açılmış bir grup var ve birçoğumuz varız orda.2015 mart anneleri diye arayınAslında kapalı grupların yazıları görülmüyo dışardan. Arkdaş listenizdekiler göremez. Durun ben Kk 2015 Mart anneleri diye grup açayım face de. Haber edeyim size.
Ben bulamadım grubu facedeGrubu kurdum.
KK 2015 Mart Anneleri ♡ grubun ismi.
Katılabilirsiniz :)
Açılmış bir grup var ve birçoğumuz varız orda.2015 mart anneleri diye arayın
Ben bulamadım grubu facede
:)evt bayadır var.aslında burda çokça duyurdu kızlar ama görmeyenler oluyo.Aaa varmış zaten 2015 mart anneleri diye grup :)
Bende görmemiştm bitane gruba istek yolladım ama doğru mu bilmiyorum:)evt bayadır var.aslında burda çokça duyurdu kızlar ama görmeyenler oluyo.
Yeter herhalde ya.Bnde de 3 tane var ic zibin yetmez miki ?
Bacak ve koldanda yapılıyor ignenin kutusundaki kagıtta vardı resmi bi bak istersenMerhabalar kızlar...
İçinizde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Göbekten yapıyorum ama artık zor olmaya başladı,doktoruna danışıp başka yerden yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?