2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))) ben bazen tüllere hacışakir rendeliyodum,içine bide asprins sıkıyorum.köpükler makineden taşıyo:)))heryer batıyo.sabun işini ayarlamak zor:)

aranızda aşağı doğru basınç yaşayan var mı? ben de basınç çok oluyo özellikle okuldayken. ayakta durduğum zaman bazen bacaklarımı üst üste atıp sıkıştırıyorum. hele wc de içim dışıma çıkacak sanıyorum. evde klozette sıkıntı olmuyo çok fazla ama okul işkence gibi.

Merhabalar kızlar...
İçinizde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Göbekten yapıyorum ama artık zor olmaya başladı,doktoruna danışıp başka yerden yapan var mı?

gerçi hep bizim odada kalmayacak bebek di mi, dışarda biyerde de yatırcaklar o zaman her halükarda yatıcak hastane çarşafında
Benim oglumda dogumdan cikisa kadar ayni odadaydik hic ayrilmadik ayri bir bebeklerin konuldugu oda yoktu bu hastanede de yok o odalardan.bebek yanimizda kalacak kismetse

bende 2 10 lu aldım 3 tanede 5 li ama az görünüyor gözüme :)
Ben onlu almadim ama 4 tane 5li bir tane 3lu aldim oglumdan da 3 tane 5li takim var sonucta o hastane cikislari birtek hastanede giyilmiyor bir ay kadar giyiliyor.bir de suan kis oldugundan sadece o hastane cikisiyla usurler bu nedenle ya ek tulum ya da iki kat takim giydirip battaniyeye sararlar

hastane cıkısını dogumdan hemen sonra gıydırıyolar sanırım hanı cıkısta gıymek ıcınboyle cıcılı bıcılı ozel bı tulum vya takım kastttım ısteyenler ıcın
Ben aldim 3lu kadife bir takim.eve giderken giydirmeyi istiyorum nasipse.kolsuz tulumu icten citcitli uzun kollusi ve hirkasi var

annem sureklı iç zıbın cok olsun bebegı saracak dıyıp durdu ,
ve tek alt cok aldı mesela , bıde tulum olsun cok dıdı , alt ust cogunlukla bıkac aylık olunca gıydırıcez hem yaza gelcek ozaman dedı
Eger zibindan kasit citcitliysa cok kullanılıyor ic zibin olarak capraz olanlarsa ben bir tane kullandim oglumda.beli vs acik kaldigindan rahat gelmedi.hep citcitli kolsuz ya da yarim kollu giydirdim gobek bagina da zarari olmadi

kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
Benimkini annem havuzlu handan aldi internette ayyildiz in sitesinde begenmistim ama kalibini bilmedigimden vazgectim

Aslında kapalı grupların yazıları görülmüyo dışardan. Arkdaş listenizdekiler göremez. Durun ben Kk 2015 Mart anneleri diye grup açayım face de. Haber edeyim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…