2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlar getirsin miniğin:)
İlk annemiz sen oldun:)
Rabbim sağlığını göstersin hep minişin,dinlen bol sütün olsun inşallah

Canim allah im bir an önce bebeğine kavustursun seni,senin ve melegin için dua ediyorum emin ol

İlk annemiz :)
hayırlısı böyleymiş demek ki,Allah bir an önce kavuştursun sizi bebeğinle.
eminim toparlayacaktır kendini,senin de şu an iyi olmana ve doğumdan memnun kalmana sevindim.

Canım benim maşallah size bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütürsun inşallah. Allah yardımcınız olsun.

hayırlı olsun, inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.

Gecms olsun. Insllh bebegn de sen de ii olursnz. Dualarmz siznle

Ay cok duygulandim aglayarak okudum gercekten minigin,ne guxelde tutunuyor hayata , ne mutlu sana annesi ikinizde saglikla evinize donun ins hayirlisi boyleymis kilosuda iyi hemencik buyur kuzucuk

arkadaşım hem çok geçmiş olsun hem de allah sağlıcakla bebeğinle buluşmanı nasip etsin. hepimizin duası seninle olacaktır.
seninle nerdeyse aynı doğum tarihlerine sahipmişiz. dün akşam benimde ağrılarım oldu. bebişde pek haraketliydi. baya korkmuştum açıkçası.sabah sancım olmayınca rahatlamıştım ama senin yazdıklarını okuyunca tekrar korku bastı içimi

Canim cok gecmis olsun, minik kuzunada masallah, insallah en kisa zamanda yanina getirirler Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

RABBIM saglikla kavustursun bebegine..

maşallah iyi olmanıza sevindimm..
rabbim kuzucuğuna ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…