Sezeryan cok garip bi his dogum yaptigima inanamiyorum suan dikis yerlerim agriyo birazdan yururceklet beni 1, 30 da dogum oldu ama ben sancida cektim annemlere sordum boyle mi daha siddetlimi diye boyle dediler hic bagirmadim coktu sancim ustelik o yuzden sezeryana aldilar hemen alttan muayenededde canim cok acimadi 3 kere bakildi hatta doktor tam normal dogumluk hastaymissin ne guzel muayene ettiriyosun kendini tuhkeske boyle olmayaydi dedi simdiye kadar cok iyi muamele gordum agliyodum doktor yanagimi oksadi 900 gr yasayan bebek var seninki 1700 gr diye teselli etti anestezi doktoruda aciklama yapti hic korkma biliyorum ilk dogum korkarsin ama rahat ol dedi sagolsunlar ins bebegimede iyi bakarlar benim dikisler ne alemde bilmem ama tavirdan memnun kaldim acikcasi ins devami gelir yazmaya devam ederim bu arada bagcilar medipoldeyim ben esenler medipolde doggurcaktim ora daha rahat doiye ama yogun bakimlari olmadigi icin buraya sevk ettiler hep ne giydircekler diye merak ediyodukya hasta bezi var altimda kanamam cokmus ustumdede pike bisey giymedim ama yurutunce giydirirler heralde ay ne yazdim ama oyle kimildamadan yatmaktan sikildim bari size yazayim dedim
Canim allah im bir an önce bebeğine kavustursun seni,senin ve melegin için dua ediyorum emin olKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
İlk annemiz :)Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi
Canım benim maşallah size bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütürsun inşallah. Allah yardımcınız olsun.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Benimkinden.
Sana tavsiyem, ordan tavana monte cibinliklerden al. Mükemmel duruyo. Ben iyi ki almışım diyorum. Hem de fiyatı 19.90
bak bu
Eki Görüntüle 1376382
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Benimkinden.
Sana tavsiyem, ordan tavana monte cibinliklerden al. Mükemmel duruyo. Ben iyi ki almışım diyorum. Hem de fiyatı 19.90
bak bu
Eki Görüntüle 1376382
Gecms olsun. Insllh bebegn de sen de ii olursnz. Dualarmz siznleKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Sezeryan cok garip bi his dogum yaptigima inanamiyorum suan dikis yerlerim agriyo birazdan yururceklet beni 1, 30 da dogum oldu ama ben sancida cektim annemlere sordum boyle mi daha siddetlimi diye boyle dediler hic bagirmadim coktu sancim ustelik o yuzden sezeryana aldilar hemen alttan muayenededde canim cok acimadi 3 kere bakildi hatta doktor tam normal dogumluk hastaymissin ne guzel muayene ettiriyosun kendini tuhkeske boyle olmayaydi dedi simdiye kadar cok iyi muamele gordum agliyodum doktor yanagimi oksadi 900 gr yasayan bebek var seninki 1700 gr diye teselli etti anestezi doktoruda aciklama yapti hic korkma biliyorum ilk dogum korkarsin ama rahat ol dedi sagolsunlar ins bebegimede iyi bakarlar benim dikisler ne alemde bilmem ama tavirdan memnun kaldim acikcasi ins devami gelir yazmaya devam ederim bu arada bagcilar medipoldeyim ben esenler medipolde doggurcaktim ora daha rahat doiye ama yogun bakimlari olmadigi icin buraya sevk ettiler hep ne giydircekler diye merak ediyodukya hasta bezi var altimda kanamam cokmus ustumdede pike bisey giymedim ama yurutunce giydirirler heralde ay ne yazdim ama oyle kimildamadan yatmaktan sikildim bari size yazayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?