Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsuniyi aksamlar kizlar. gorumcem dogum yapti bugun. aksam yanindaydim. masaallah cok tatli bi oglusu oldu. minicik 2850 dogmus. saglikli olsunlar da kilo onemli deil zaten.
Gözünüz aydın.kendi kendine nefes alması çok iyi sağlıkla hastaneden ayrılırsiniz insallah.Allah yardımcınız olsunKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Kızlar gruba beni de ekleyin
Bende bendebende katılırım.
bende katılmak isterim daha kolay olur bizler içinİsteyenlerle bi grup olusturabiliriz.
Evimiz kalabalık olacak ve bebekle ilgilenmekten kim ne durumda bilemicez.
Talep olursa yapariz..
Kızlar gece rüyamda bebek doğmuş, bi cumartesi günündeyiz...
arkadaşları kahvaltıya çağırmıişım saat 3-4 gibi gidiyoalr falan bebek aklıma geliyo annemi arıyorum bebek annemde, "nerdesiniz" diye..
annem uzak biyerde oyuncakçıdayız diyo
(bebeği günlerdir görmüyomuşum)
ne zaman geliceksiniz hemen almam lazım bebeği diyorum özlemiş olarak....haftasonları ben alıyodum niye vermediniz diyorum
anem d ebi garip konuşuyo ters gibi, sen istedin de mi vermedik istemedin k,i hiç dio
ne yiyo napıo diorum
mama veriyoruz öyle beslenio mecbur diyo falan
böyle kasvetli d ebi rüyaydı, arkafonu siyah olanlardan
bebeği çok özlemişim hemen görmek istiyorum falan....
sabah da kalktım başka konudan tartışma açtım eşime, uyandığımdan beri de bi ağlayasım var düzelemedim bi türlü ara ara bi ağlama gelio...başıma da ağrı girdi
kötü başladım güne
ayyy canım allah sağ slaim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bebişinide sağ salim kucağına alırsın inş.en yakın zamanda küvezden çıkarr çokk duygulandım allahım hepimize sağ salim zamanında doğumlar nasip etsin.aminKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
kızlar o halde özelden melteme numaralarımızı mesaj atalım
o bize grup kursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?