2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Guuunnaaaaayyydiiiinnnn. Bir hafta olacak hergün minibusle kursa gidiyorum. Allahım hergün yollara düşenlere sabır versin.Berbat müzikleri duymaya maruz kalmak mı dersin, kro tipler mi, yer vermeyen anlayışsizlar mı, feci frenler mi.Bir de dün yanıma biri oturdu ceket orjinal deri kokusu beni mahvetti.Annem hala sevmez şimdi onu anliyorum

H hemera95 canım benim hem gözün aydın hem Allah yardımcın olsun bebeğini en kısa sürede kucağına alacaksın bütün kalbimle inanıyorum. Dualarimiz senin ve melegin için

Gözünüz aydın.kendi kendine nefes alması çok iyi sağlıkla hastaneden ayrılırsiniz insallah.Allah yardımcınız olsun

H hemera95 Ayyy mesajını görünce çok duygulandim canım. Gözünüz aydın allah evladınızi size bagıslasın, sağlık ve uzuuuun bir ömür versin.Tez zamanda toparlanmanız dileğimle.

fatmaipek ruyamda baba usg resimini gosteriyordun ay fatmaipek nasilda belli erkrk oldugu diyorum yapisindan bile belli :)
Allah hayirlara gotursun

Bende rüya gördüm ama tam hatırlamıyorumda mutsuz uyandım nedense korkuyoruuummmmmm beeen yaaaaaa

ayyy canım allah sağ slaim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bebişinide sağ salim kucağına alırsın inş.en yakın zamanda küvezden çıkarr çokk duygulandım allahım hepimize sağ salim zamanında doğumlar nasip etsin.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…