2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlıkla en kısa zamanda küvezden çıkmayı nasip etsin canım...

dün bi arkadaşımla konuştuk 28. haftada doğum yapmış abisi, 900 gram doğmuş bebek, küvezde kalmış çıkmış 2 kg olunca şimdi gayet normal herşeyi...

çok şükür bizimkiler büyüdü artık, çok fazla kalacağını da sanmıyorum seninkinin..

doktorlar ne kadar sonra çıakr diye tahmin ediyorlar acaba?

32 haftalık ve 2 kgya yakın soluk da alabilen bi bebek ama,hiç moralini bozma yakında yanında merak etme:)

İğnenin kağıdında sadece göbekle ilgili talimat var da ondan sordum
Canım bende 16. haftaya kadar göbekten yapıyordum doktora sordum bacaktan devam et dedi... haliyle iğne yapılan yerler morarıyor ve şişiyor. ödem gibi oluyor o ödemler de hemen gitmiyor... bacağından yapmaya çalış.. bana doktor bacağından yap dedi ya da hani aşı oluruz ya koldan o kısımdan kol için tabi sen kendin yapamazsın. cesaretli birini bulman lazım benim eşim yapamıyor kolumdan bende yapamıyorum bacaktan devam...

AYY HAYIRLI OLSUNNN BİR AN ÖNCE HERŞEY YOLUNA GİRER VE KIZINLA BERABER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EVİNE GİDERSİN... KIZLAR DAHA DİRENÇLİ OLUYOR SANIRIM O YÜZDEN DEMİŞ OLABİLİR DOKTORUN... GÖZÜNÜZ AYDIN... İSİM KOYDUNUZ MU ...

Çok duygulandım okurken Allah ikinizinde yardımcısı olsun

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Kötü şeyler aklına getirme sakın... daha bebeğin yanına gelecek emzireceksin... sütünü kesersin böyle üzülürsen... kızının şuanda sana daha çok ihtiyacı var... güçlü olmaya çalış... herşey güzel olacak... en zoru doğum anı diyorduk.. bak ne güzel ikinizde şuanda iyisiniz.. ne kadar küçük bebekler oluyor senin ki cihazlara bile bağlı değil.. bu çok önemli ve güzel bişi..

canım Allah yardımcın olsun bebeğiniz iyimiş şükür inşallah oda sende daha iyi olursunuz gözünüz aydın

Maşallah kızınada sanada inşallah biran önce iyilrşir evinize gidersiniz.

Kızlar gece rüyamda bebek doğmuş, bi cumartesi günündeyiz...
arkadaşları kahvaltıya çağırmıişım saat 3-4 gibi gidiyoalr falan bebek aklıma geliyo annemi arıyorum bebek annemde, "nerdesiniz" diye..
annem uzak biyerde oyuncakçıdayız diyo
(bebeği günlerdir görmüyomuşum)
ne zaman geliceksiniz hemen almam lazım bebeği diyorum özlemiş olarak....haftasonları ben alıyodum niye vermediniz diyorum
anem d ebi garip konuşuyo ters gibi, sen istedin de mi vermedik istemedin k,i hiç dio
ne yiyo napıo diorum
mama veriyoruz öyle beslenio mecbur diyo falan
böyle kasvetli d ebi rüyaydı, arkafonu siyah olanlardan
bebeği çok özlemişim hemen görmek istiyorum falan....

sabah da kalktım başka konudan tartışma açtım eşime, uyandığımdan beri de bi ağlayasım var düzelemedim bi türlü ara ara bi ağlama gelio...başıma da ağrı girdi
kötü başladım güne

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim

doktor garantici konuşarak öyle diyordur maşallah 33 haftalık oldu bebeğin...
28. haftadan sonra yaşama şansı yüksek, hele 32den sonra iyice yüksek diyorlar
35. haftada küveze bile girmiyor genelde....
bence maksimum 2 hafta kalır çıakr ordan sağlıkla

allah yardımcınız olsun canım , sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallah, bugün cuma teyzeleri olarak hepimiz dua edicez miniğin için merak etme ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…