- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Hayır diyelim hayır olsun canım benim içini ferak tut.Bende rüya gördüm ama tam hatırlamıyorumda mutsuz uyandım nedense korkuyoruuummmmmm beeen yaaaaaa
bende istiyorum da wats up yok bende ne yapıcazKızlar numaralarinizi msj la atin grubu kuralim :) tabi isteyenler :)
gerçi nicklerimizi görmicez simlerimiz var, önce bi baştan tanışmamız gerekecek sanırım:)
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme sağlıkla çıkarsınız inşallah hastanedenSagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
bende sımdı gonderdım benımde pc olmadığı ıcın telden zor oluyor o yüzden cok sevındım:)aynen öyle şimdi gönderbildim numaramı melteme özelden ekler sanırım hemen .))
2015 mart annelerimi canım şimdi katıldım bende onaylarsan cicimFace grubu oluşturuyorum.
Kk ye giremeyen telden facebook üzerinden sohbet edebilsin diye. Kapalı grup olcak. Yazılar dışardan görülmeyecek :)
Canım benim dualarımız miniğinle beraber inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Ciğerleri gelişir inşallah 2 kiloyu geçincede cıkarırlarSagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
2015 mart annelerimi canım şimdi katıldım bende onaylarsan cicim
aynen canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah allahın izniyle..kızlar inşalah bundan sonra erken doğumlar olsa bile kötü haber almayız hiç...
tüm bebişler belli bi haftaya geldi, şimdiden sonra anca kısa süreli küvezde kalma olur erken doğum olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?