2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrr

H hemera95 canım maşallah hep Çekirge için derdik ilk annemiz diye sen sürpriz yaptın... Rabbim meleğini korusun... Dualarımız seninle

kızlar inşalah bundan sonra erken doğumlar olsa bile kötü haber almayız hiç...

tüm bebişler belli bi haftaya geldi, şimdiden sonra anca kısa süreli küvezde kalma olur erken doğum olsa da

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme sağlıkla çıkarsınız inşallah hastaneden

bugun işe gitmedim evdeyim sabah oglumu okula bıraktım geldim kahvaltı yaptım çamasır attım makinaya evi süpürmem lazım ama canım hiç bişi yapmak istemiyo

kızlar dün biriyle görüştüm hastane ve eve gelenler icin 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam cam kavanozada pembelı drajelerden koyucam gri pembe balon alıcaz oda ıcın bebegın yatagını da pembe tülle süsllücez hastanedeki buna karar verdik daha bir sey yapmamıza gerek varmı

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Canım benim dualarımız miniğinle beraber inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Ciğerleri gelişir inşallah 2 kiloyu geçincede cıkarırlar

kızlar inşalah bundan sonra erken doğumlar olsa bile kötü haber almayız hiç...

tüm bebişler belli bi haftaya geldi, şimdiden sonra anca kısa süreli küvezde kalma olur erken doğum olsa da
aynen canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…