Canım inşallah herşey yoluna girecek. Eğer boza seviyorsan boza iç süt için çok faydalıymış kimilerinde çok işe yarıyormuş sütünü getiriyormuş. komşum hemşire kendisinde öyle olmuş. Ne kadar sende etkili olur bilemem ama nacizane söyleyeyim dedim.Valla canim bilmiyorumdoktor bisey diyemem demis bugun 3 te gorcez doktoru bebegimi goremedim daha cok agrim oluyo hareket edince aksi gibi de zirt pirt tuvaletim geliyo bu arada giyimmerak ediliyodu yaben yurutulwne kadar ameliyat onluguyle durdum altimda hasta bezi vardi sadece sonra pijamalarimi giydim camasir yok icimde sadece hasta bezi var gecelik giyemeyenker icin gwrekli de degil yani ama normalde nolurdu bilmem bu arada usunur diyolar ben yaniyorum kendimidehic dogum yapmis gibi hissetmiyorum bebegimin resmini gordum ama hic benimmis gibi hissetmedim kucagima almadigi emzirmedigim icinmi acaba sutum gelsin diye surekli pompayla sut sagiyorum ama tabi bi damla anca aklima gwlenler bunlar
Leyla sen ne diyosun benim duruma sen ebesin kiizim iyi olrmu cok zayif dogdu sen tecrubelisin.kurtarirmi sence@meltemsmh benide katın gruba merak ederim doğumdan sonra
Maşallah ismi ile sağlıkla yaşasın.. şimdi verdiği direnç güç ömür boyu hayatından eksik olmasın..Aynen canim doktora sordum kizin dogumu dahakolaymis ismi ta ham
ile kalmadan once belliydi zeynep
allah saglıklı uzun omurler versın canımmmm.meleğine kavustun.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
canımm edişelenme allahın izni ile bebişin yakında yanına gelir. Bi arkadaşımında bebeği 1800 gram ile erken dünyaya geldi. 2 kiloyu geçince çıkarmışlardı. Bakalım dr ne dicek herhangi bir sorun yoksa yakında koklarsın meleğiniLeyla sen ne diyosun benim duruma sen ebesin kiizim iyi olrmu cok zayif dogdu sen tecrubelisin.kurtarirmi sence
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
HayIrli olsun. Allah anali babali buyutsun inşallah. Umarim kisa zamanda bebegin de daha iyi olur. Ben de tirstim şimdi. Her an her sey olabiliyormus.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Kızlar nereye kayboldunuz ortalık sessizleşti
ama o zamanda burdaki muhabbet gitti sanki dimi :)Facede grup kuranlar facede watsapta grup kuranlar watsapta sanırım canım
ama o zamanda burdaki muhabbet gitti sanki dimi :)
kaldık başbaşa
burdan bi yere gitmeyi düşünmüyorum ilk gözagrım burası :)Evet ben sevmedim çünkü watsaptan sürekli telefonla iç içe olacaksın ki zarar facedeki gruba katıldım ama orda da burada olmayan bir sürü kişi var
kızlar gelırler yakında buraya tlf yazması zor ben bakuyorum ama yazamıyorum sayfa doluyor fransızım su andaEvet ben sevmedim çünkü watsaptan sürekli telefonla iç içe olacaksın ki zarar facedeki gruba katıldım ama orda da burada olmayan bir sürü kişi var
Ayy minnak kiz dualarimiz seninle ve bebisineKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
grup dağılmış ya telefona face e. burası kurumuş kalmış
Çek ne zaman sezeryan tarihin?
ne çok şey kaçırmışım ben yahu
Biz varız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?