2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah herşey yoluna girecek. Eğer boza seviyorsan boza iç süt için çok faydalıymış kimilerinde çok işe yarıyormuş sütünü getiriyormuş. komşum hemşire kendisinde öyle olmuş. Ne kadar sende etkili olur bilemem ama nacizane söyleyeyim dedim.

allah saglıklı uzun omurler versın canımmmm.meleğine kavustun.

[
Leyla sen ne diyosun benim duruma sen ebesin kiizim iyi olrmu cok zayif dogdu sen tecrubelisin.kurtarirmi sence
canımm edişelenme allahın izni ile bebişin yakında yanına gelir. Bi arkadaşımında bebeği 1800 gram ile erken dünyaya geldi. 2 kiloyu geçince çıkarmışlardı. Bakalım dr ne dicek herhangi bir sorun yoksa yakında koklarsın meleğini

HayIrli olsun. Allah anali babali buyutsun inşallah. Umarim kisa zamanda bebegin de daha iyi olur. Ben de tirstim şimdi. Her an her sey olabiliyormus.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben hala doğuma çok var diiye üzerimdeki bu rahatlıkla geçiriyorum günleri ama sayende öğrendik ki hiç de hesaplanan gibi olmayabiliyormuş

dogum hıkayelerı gelmeye basladı..hayırlısıyla ve saglıkla gelsın bebıslerımız insallah.benımde midem cok kotu..sutu ıcıyorum mıdem istemiyor.gaz mı yapıyor napıyor bılmem.hep rahatsız ederdı sut mıdemı zaten

Ayy minnak kiz dualarimiz seninle ve bebisine

Selam kızlar
Kontrolüm vardı
İlk kez NST ye girdim. Kolaymış sen sadece uzanıyosun göbeğine bişey bağlıyolar bebek hareket edincede şu butona bas diyolar
Sonra bi sonuç veriyolar onu doktora götürüyosun
Götürdüm normal herhalde alta bakcaz vs. olmadı şükür
Hadta da bir artık NST ye giriceksin deidler
Bi de doktorum maalesfe gittiğinden yeni doktora komple anlattım
Tiroidin yanı sıra kansızlık olduğunu
10 kan iğnesinden sonra dğerimi merak ettiğimi filan
Hemen bi kan ver bakalım dedi ben 15 gün beklencek snaıyordum ( aile hekimi böyle dmeişti )
1 hafta geçmiş iğneler üzerindne yeterli olur dedi

7,6 ydı ya kanım 9,7 olmuş şükür
10 üstü de normal demek
Demir hapım dagünde 3 e çıkraıldığından 10 u bulur herşey yolunda dedi

Bebeğim 2630 gr, aşağı doğru duruyor
Annesi de 69 olmuş
Haberler böyle benden

Çek ne zaman sezeryan tarihin?
ne çok şey kaçırmışım ben yahu

06 Şubat
Ben seni hiç görmüyodum akşamlaır mı uğruyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…