Pakette ıdı bende tesadufen sordum almadım. ben de süs esyaları ıcın gıtmek ıstıyorum ama kendıme guvenemıyorum hem ayaklarım agrıyor hemde cok wc ıhtıyacı hıssedıyorumo kadar da gittim havuzlu handa bakmadım hiç
deseni güzel miydi, beyaz falan sevmiyorum da ben....
bi de emzirme yastığı bakmak sityiodum ordan ucuzdur diye de son sefer gittiğimde çok yorgundum süs malzemeleri aldım çıktım
Pakette ıdı bende tesadufen sordum almadım. ben de süs esyaları ıcın gıtmek ıstıyorum ama kendıme guvenemıyorum hem ayaklarım agrıyor hemde cok wc ıhtıyacı hıssedıyorum
kent meydanındaki ebebekten aldım cnmguzelmıs netten mı aldın??bursa da bı yerde var mı aldıgın??
Canım hayırlı uğurlu olsun kızınız. Rabbim hayırlı güzel ömür versin. İnşallah en kısa sürede kucaklaşırsınız kızınla.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
sana geçmiş olsun cnm gözün aydın erkende olsa kızına kavuşmuşsun neyseki iyi haberler solunum cihazına bağlanmaması kilosuda iyi .inşallah en kısa sürede bebeginle evine gçersin.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Cok halsizim bugun canim hic bisi yapmak istemio gerci parmagimi kipirtadack halim yok
Allah sağlıkla en kısa zamanda küvezden çıkmayı nasip etsin canım...
dün bi arkadaşımla konuştuk 28. haftada doğum yapmış abisi, 900 gram doğmuş bebek, küvezde kalmış çıkmış 2 kg olunca şimdi gayet normal herşeyi...
çok şükür bizimkiler büyüdü artık, çok fazla kalacağını da sanmıyorum seninkinin..
doktorlar ne kadar sonra çıakr diye tahmin ediyorlar acaba?
32 haftalık ve 2 kgya yakın soluk da alabilen bi bebek ama,hiç moralini bozma yakında yanında merak etme:)
hayır olsun güzelim ya .belkide bir muradın olacakfatmaipek ruyamda baba usg resimini gosteriyordun ay fatmaipek nasilda belli erkrk oldugu diyorum yapisindan bile belli :)
Allah hayirlara gotursun
Uykumu alamadim bi tuhaflik var bugun bende ya tum kemiklerim agrio damarkarim cekilio gibi off bi surude is varBen 3 gündür oyleyim..
Cok gecmis olsun canim kendi nefes almaya baslamis seninki allahin izniyle savasi kazanmis bile annesi ins tez zamanda kucaginada alirsinValla canim bilmiyorumdoktor bisey diyemem demis bugun 3 te gorcez doktoru bebegimi goremedim daha cok agrim oluyo hareket edince aksi gibi de zirt pirt tuvaletim geliyo bu arada giyimmerak ediliyodu yaben yurutulwne kadar ameliyat onluguyle durdum altimda hasta bezi vardi sadece sonra pijamalarimi giydim camasir yok icimde sadece hasta bezi var gecelik giyemeyenker icin gwrekli de degil yani ama normalde nolurdu bilmem bu arada usunur diyolar ben yaniyorum kendimidehic dogum yapmis gibi hissetmiyorum bebegimin resmini gordum ama hic benimmis gibi hissetmedim kucagima almadigi emzirmedigim icinmi acaba sutum gelsin diye surekli pompayla sut sagiyorum ama tabi bi damla anca aklima gwlenler bunlar
Aynen canim doktora sordum kizin dogumu dahakolaymis ismi ta hamAYY HAYIRLI OLSUNNN BİR AN ÖNCE HERŞEY YOLUNA GİRER VE KIZINLA BERABER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EVİNE GİDERSİN... KIZLAR DAHA DİRENÇLİ OLUYOR SANIRIM O YÜZDEN DEMİŞ OLABİLİR DOKTORUN... GÖZÜNÜZ AYDIN... İSİM KOYDUNUZ MU ...
ayaklarım donuyoooooo
https://www.facebook.com/cilekmilekpasta?ref=aymt_homepage_panelKurabiye 50 tane ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?