2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pakette ıdı bende tesadufen sordum almadım. ben de süs esyaları ıcın gıtmek ıstıyorum ama kendıme guvenemıyorum hem ayaklarım agrıyor hemde cok wc ıhtıyacı hıssedıyorum

Pakette ıdı bende tesadufen sordum almadım. ben de süs esyaları ıcın gıtmek ıstıyorum ama kendıme guvenemıyorum hem ayaklarım agrıyor hemde cok wc ıhtıyacı hıssedıyorum

çikolata kutusunu ordan aldım
asıl süs eşyaları kurukahvecinin sokağında

ordaSancarlar var orası en büyüğü bi de onun başka şubesi var aslı börekin yanında B ile başlayan bi dükkan

Canım hayırlı uğurlu olsun kızınız. Rabbim hayırlı güzel ömür versin. İnşallah en kısa sürede kucaklaşırsınız kızınla.

sana geçmiş olsun cnm gözün aydın erkende olsa kızına kavuşmuşsun neyseki iyi haberler solunum cihazına bağlanmaması kilosuda iyi .inşallah en kısa sürede bebeginle evine gçersin.

Valla canim bilmiyorumdoktor bisey diyemem demis bugun 3 te gorcez doktoru bebegimi goremedim daha cok agrim oluyo hareket edince aksi gibi de zirt pirt tuvaletim geliyo bu arada giyimmerak ediliyodu yaben yurutulwne kadar ameliyat onluguyle durdum altimda hasta bezi vardi sadece sonra pijamalarimi giydim camasir yok icimde sadece hasta bezi var gecelik giyemeyenker icin gwrekli de degil yani ama normalde nolurdu bilmem bu arada usunur diyolar ben yaniyorum kendimidehic dogum yapmis gibi hissetmiyorum bebegimin resmini gordum ama hic benimmis gibi hissetmedim kucagima almadigi emzirmedigim icinmi acaba sutum gelsin diye surekli pompayla sut sagiyorum ama tabi bi damla anca aklima gwlenler bunlar

Cok gecmis olsun canim kendi nefes almaya baslamis seninki allahin izniyle savasi kazanmis bile annesi ins tez zamanda kucaginada alirsin

Aynen canim doktora sordum kizin dogumu dahakolaymis ismi ta ham
ile kalmadan once belliydi zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…