- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
facede canım 2015 mart anneleri grubunaNereye katılıyoruz ne oluyoruz kızlaar
kızlar dün biriyle görüştüm hastane ve eve gelenler icin 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam cam kavanozada pembelı drajelerden koyucam gri pembe balon alıcaz oda ıcın bebegın yatagını da pembe tülle süsllücez hastanedeki buna karar verdik daha bir sey yapmamıza gerek varmı
Nereye katılıyoruz ne oluyoruz kızlaar
benim kuzenımın arkadası 2 tl ye yapıyor tanesınıkurabiyeyi kaça yapıyo
Bende gonderdimHayırlı ve de ugurlu olsun
benim kuzenımın arkadası 2 tl ye yapıyor tanesınıkurabiyeyi kaça yapıyo
Evet ya gozu doymuyor insanin :)bende 2 10 lu aldım 3 tanede 5 li ama az görünüyor gözüme :)
Kurabiye 50 tane ne kadar?kızlar dün biriyle görüştüm hastane ve eve gelenler icin 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam cam kavanozada pembelı drajelerden koyucam gri pembe balon alıcaz oda ıcın bebegın yatagını da pembe tülle süsllücez hastanedeki buna karar verdik daha bir sey yapmamıza gerek varmı
2 liradan tanesı 100 tlKurabiye 50 tane ne kadar?
canim cok gecmis olsun bende medipol Bağcılara gidiyorum bastan beri. guzel bir hastanr ve en iyi bebek yogun bakim unitesine sahip turkiyede 2. sakin merak etme. dualarimiz seninle rabbim yardimci olsun...Sezeryan cok garip bi his dogum yaptigima inanamiyorum suan dikis yerlerim agriyo birazdan yururceklet beni 1, 30 da dogum oldu ama ben sancida cektim annemlere sordum boyle mi daha siddetlimi diye boyle dediler hic bagirmadim coktu sancim ustelik o yuzden sezeryana aldilar hemen alttan muayenededde canim cok acimadi 3 kere bakildi hatta doktor tam normal dogumluk hastaymissin ne guzel muayene ettiriyosun kendini tuhkeske boyle olmayaydi dedi simdiye kadar cok iyi muamele gordum agliyodum doktor yanagimi oksadi 900 gr yasayan bebek var seninki 1700 gr diye teselli etti anestezi doktoruda aciklama yapti hic korkma biliyorum ilk dogum korkarsin ama rahat ol dedi sagolsunlar ins bebegimede iyi bakarlar benim dikisler ne alemde bilmem ama tavirdan memnun kaldim acikcasi ins devami gelir yazmaya devam ederim bu arada bagcilar medipoldeyim ben esenler medipolde doggurcaktim ora daha rahat doiye ama yogun bakimlari olmadigi icin buraya sevk ettiler hep ne giydircekler diye merak ediyodukya hasta bezi var altimda kanamam cokmus ustumdede pike bisey giymedim ama yurutunce giydirirler heralde ay ne yazdim ama oyle kimildamadan yatmaktan sikildim bari size yazayim dedim
2 liradan tanesı 100 tlKurabiye 50 tane ne kadar?
DESENLISI YOK MU :)ben yine başladım n11 mesaisine:)
ucuz kızlar şu kargo da yok alsam mı bej rengini falan
http://www.n11.com/svava-akel-emzirme-onlugu-P18764200
ben yine başladım n11 mesaisine:)
ucuz kızlar şu kargo da yok alsam mı bej rengini falan
http://www.n11.com/svava-akel-emzirme-onlugu-P18764200
DESENLISI YOK MU :)
Bu ondan daha ii ya havuzlu han da 10 tl idi gerci bu kargo dahil normal fiyatı ben oyle gorursem alıcam artık bısı almak ıstemıyorum dun benı gaza getırdınız guya hastane ıcın bısı yapmıcaktım gene masraf :)http://www.n11.com/bebek-emzirme-onlugu-ucretsiz-kargo-P36313255
bu var da ne kadar kamufle olsa o kadar iidir dedim:)
zorda kalıp da nerelerde emzirceğmiz belli olmaz:)
Bu ondan daha ii ya havuzlu han da 10 tl idi gerci bu kargo dahil normal fiyatı ben oyle gorursem alıcam artık bısı almak ıstemıyorum dun benı gaza getırdınız guya hastane ıcın bısı yapmıcaktım gene masraf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?