2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun bebeğin
bebeğin forumu sürekli okuyamadigim için alintilardan gördüm
çok değişik bi durum ya ben de hala çok rahatım hamileliği benimsedim ama annelik çok uzakta geliyor bi duyarsizlik var üstümde ama seni okuyunca bi evi düşündüm bi kendimi :))))
Rabbim sağlıcakla hastaneden çıkmayı nasip etsin

Oh hersey yolunda masallah bebisinede sanada

Ben.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldigini

ben de oyle alıcam ama hangı marka alsam

aynı şeyler geçiyo bazen aklımdan, bazen korkuyorum gece gündüz bakım ilgi isticek sıkılırmıyım bunalırmyım sabırlı bi anne olabilicekmiyim...

Aynen canim. Bu dusunceler dolanip duruyor insanin kafasinda. Sonra güzel seyler düşünüyorum. Hepsi geciyor

Bugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))

Senin hem kardeş hemde 32 .hafta
Ben doğum yapmış 1 haftalık lohusa oluyorum kuzneimin nişanında, o yüzden gidemem düğüne giderim artık

Kan tahlili tahlik kağıdında ne diye yazıyor canım. wbc rbc falan varya onlardan hangisi kan tahlil sonucu

Gule gule kullanin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…