- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
bende 34 yada 35te uçağa binicem doktorun sorun olmaz dediyse gönlün rahat olsun
Hayırlı olsun bebeğinSagol canim bayilirim bo
Aynen canim bende hep cantayi hazirlsyalidm dedim var daha dedi ama haftasonu zorla perdesini yaptirmaya goturdum o yagmurda iyiikide gitmisiz odasi haxir ama temizlik yok halilar yikancak cantanin icine koncaklari aldim ama utuleyemedim cantaya koymadim kizin herseyi alindi ama bi kismi yikandi su an kardeslerim ve arkadasi evde temizlik yapiyo yarinda annemle kv zeynebin esyalarini hazirlicak zaten kuzum kuvezde ama benle dalga gectiler hep evhamliyim diye hissetmisimde acele ettirdim yoksa bu kadari bile yoktu
inşallah ya bide ben doğum için gidiyorum ya bi gitsem sanki hemen kavuşcakmışım gibi geliyo bebişime:)Sorun olmaz deyince bileti aldim sali tektar gidecem kontrole o zaman daha netlesecek, insallah sende sorunsuz yolculuk yaparsin
Selam kızlar
Kontrolüm vardı
İlk kez NST ye girdim. Kolaymış sen sadece uzanıyosun göbeğine bişey bağlıyolar bebek hareket edincede şu butona bas diyolar
Sonra bi sonuç veriyolar onu doktora götürüyosun
Götürdüm normal herhalde alta bakcaz vs. olmadı şükür
Hadta da bir artık NST ye giriceksin deidler
Bi de doktorum maalesfe gittiğinden yeni doktora komple anlattım
Tiroidin yanı sıra kansızlık olduğunu
10 kan iğnesinden sonra dğerimi merak ettiğimi filan
Hemen bi kan ver bakalım dedi ben 15 gün beklencek snaıyordum ( aile hekimi böyle dmeişti )
1 hafta geçmiş iğneler üzerindne yeterli olur dedi
7,6 ydı ya kanım 9,7 olmuş şükür
10 üstü de normal demek
Demir hapım dagünde 3 e çıkraıldığından 10 u bulur herşey yolunda dedi
Bebeğim 2630 gr, aşağı doğru duruyor
Annesi de 69 olmuş
Haberler böyle benden
06 Şubat
Ben seni hiç görmüyodum akşamlaır mı uğruyosun
Ben bugun 31+0 im , dr hafta cuma grl rapor ucin dedu 32+0 da yani32.haftada calisabilir raporunu hafta bitmeden alsak oluyor mu? Yoksa illa 32nin sonunda mi almaliyiz?
Ben.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldigini
aynı şeyler geçiyo bazen aklımdan, bazen korkuyorum gece gündüz bakım ilgi isticek sıkılırmıyım bunalırmyım sabırlı bi anne olabilicekmiyim...
Senin hem kardeş hemde 32 .hafta
Ben doğum yapmış 1 haftalık lohusa oluyorum kuzneimin nişanında, o yüzden gidemem düğüne giderim artık
Gule gule kullanin inşallah :))Bugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
Hg yazıyor olması lazim canım yada hmg,wbc kanindaki enfeksiyonu gosteririKan tahlili tahlik kağıdında ne diye yazıyor canım. wbc rbc falan varya onlardan hangisi kan tahlil sonucu
Hmm okul kapaninca gidiysn yani bn buralrdaym allh nasip ederse burda yapcm dogumu :)ben doğumu izmirde yapıcam izmirdeki doktorda 32de dedi burdakide dedi 32de gel nstye alcam artık 2haftada bir diye
okul açılınca desek daha dogru olur sömestrı burda geçiricezHmm okul kapaninca gidiysn yani bn buralrdaym allh nasip ederse burda yapcm dogumu :)
Hg yazıyor olması lazim canım yada hmg,wbc kanindaki enfeksiyonu gosteriri
gule gule kullan canım bende bundan almıstımKızlar aldığım sırt çantası geldi. Tahmin ettiğimden daha iyi ve daha büyük geldi. Beğendim.
http://www.hepsiburada.com/liste/st...styturt&categoryId=301143&SKU=AILESTYTURT-FME
canım biri yorum yazmış ürün hakkında olkudunmu memnun kalmamış , biraz daha bak istersen ,http://www.n11.com/bebek-emzirme-onlugu-ucretsiz-kargo-P36313255
bu var da ne kadar kamufle olsa o kadar iidir dedim:)
zorda kalıp da nerelerde emzirceğmiz belli olmaz:)
Hgb canim.gayet iyi kan degerinwbc 7,91 yazıyor rbc 4,16 hgb de 12,9 yazıyor hangisi kan anlamadım canım
Hgb canim.gayet iyi kan degerin
Bnm de haftsnu kiz kardesm gelck. 3 hafta faln durur.sonra da annmle kv gelck.okul açılınca desek daha dogru olur sömestrı burda geçiricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?