2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kızılötesi olandan arkadaş almış kendi çocuğu için
Denedik hepimizin ateşi aynı çıktı ya, tereddüt ediyo insan doğru mu ki sonuç
yengem bu kızılötesi yüzünden paniklemş kaç kez sonra normal koltuk altı aldı en sağlıklısı o bende öyle aldım

Ben de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.
Benim hastanede de 1000 lira sanırım ama hangisi bilmiyorum,yarın sorucam kısmetse.

Bu arada evet ben de nstye girdiğimde hareket ettikçe Düğmeye bastım.

İyi bari tek düğmeye basan ben değilmişim herkes şaşırınca afalladım

Sezeryanda ya da normalde bazı yerler epidurale fark koyuyomuş, onu da sor istersen
Ben tam bayılmak istediğim için sormadım

yengem bu kızılötesi yüzünden paniklemş kaç kez sonra normal koltuk altı aldı en sağlıklısı o bende öyle aldım

Düşünüyodum bende iyi ki almamışım o zaman diğerinden bakayım

ateş ölçeri normal bi şey al dedı arkadaş.
o kadar para vermeye gerek yokmus. zaten bebek ne kadar hasta olacakmıs
canım braun prt 1000 alabilirsin 16 tl olması lazım ben oğlumda cok kullandım ucu esnek kıpırdasa da tehlike batma vs olmuyor rahat kullanılıyor.şimdi bir de kulaktan ölçer aldım evde iki çocuk olacagından

bebek geldğnde aslında bir son değil bir başlangç olacak cnm hergün yeni bir heyecan yeni bir koşturma...
bi kere koşulsuz sevgi ve bağlılık var
sonra hergün ne yedi ne içti ayy hastamı oldu dişi çıktı yaşı geldi kreş dönemi okul dönemi vs vs..
inan sıkılmalık bi durum olmayacak da sadece kara kara düşünmeler çok olcak hangisi daha iyi diye hep bi araştırmalar..
hatta ben şunuda düşünyrm şuanda belki de zor gelen süreçte gibiyz ama bence belkide en kolay zamnlarmz doğumda dahil.. sonrası beni daha da çok düşündryr açıkçası

gece uyurken sık sık uyanmalarım başladı o an elimi göbeğime götürdüm bi çıkıntı hissettim ufak ama baya sert eli mi ayağımı artık emin olamadım ilk kez bu kadar dışarda ve sert bi şekilde hissettim okşadım geri çekip tekrar vurdu avcumun içine sonra tamamen geri çekti kendini bebeğim benim yaa o çok güzeldi o an

Hayirli cumalar kizlar, disariya cikmistim kardesimin dugunu icin kiyafet buldum kendime cok mutluyum kizimla bize uyan birsey bulmak ne kadar zormus cok sukur bir pantolon birde sal aldimmi tamamdir en zor kismi hallettim

Ağustosta 20 tl başladığım muayene ücretleri 45 olmuş
Mebla yüksek olmayabilir ama kızım bol zamlı bi dünyaya Merhaba diyecek
medipolde doğum yapmayı düşünenler güncel doğum fiyatlarını öğrenmek gerek

Ben.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldigini
evet haklısınız.anne olunca nefes alıp verişinden karşıdan size bakışından ateşi mi var anlıyorsunuz bebeğinizi tanıdıkça

O kızılötesi olandan arkadaş almış kendi çocuğu için
Denedik hepimizin ateşi aynı çıktı ya, tereddüt ediyo insan doğru mu ki sonuç
kızılötesi olanlarda yanılma olabiliyor aslında hastanede olanlar aylık olarak kalibrasyona yollanıyor sasırmaması için

hamera hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alabilmen için dua ettim sana

İyi bari tek düğmeye basan ben değilmişim herkes şaşırınca afalladım

Sezeryanda ya da normalde bazı yerler epidurale fark koyuyomuş, onu da sor istersen
Ben tam bayılmak istediğim için
Evet onu da sormak Lazım..mesela benim Hastanedeki anestezi uzmanı belden aşağı uyuşturma işine sıcak bakmıyormuş.ben istersem ne dicek ki?
Gerçi ben normal istiyorum bakalım şartlar ne gösterecek :)
Seninki çok yakın ya 20 gün kalmış nerdeyse süperr

Kardesim olunca gitmek istiyorum insallah bir problem cikmaz cunku ucakla yolculuk yapacam 32.haftada gidip 33 te gelecem, dua edin banada olur mu

Senin hem kardeş hemde 32 .hafta
Ben doğum yapmış 1 haftalık lohusa oluyorum kuzneimin nişanında, o yüzden gidemem düğüne giderim artık

Doğumdan sonraya izin aktarmak için ne kadar çok gelsem o kadar iyi diyodum
Sezeryanla beraber 1 haftada öne alınınca daha iyi oldu benim için, şükür

Bilmem bende o iğneyi tavsiye etmiyolar diye duydum

ben de bayılıyorum ona
ayağı avucumda gibi oluyor
ay aslında ne kadar yakınız diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…