yengem bu kızılötesi yüzünden paniklemş kaç kez sonra normal koltuk altı aldı en sağlıklısı o bende öyle aldımO kızılötesi olandan arkadaş almış kendi çocuğu için
Denedik hepimizin ateşi aynı çıktı ya, tereddüt ediyo insan doğru mu ki sonuç
Ben de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.
Benim hastanede de 1000 lira sanırım ama hangisi bilmiyorum,yarın sorucam kısmetse.
Bu arada evet ben de nstye girdiğimde hareket ettikçe Düğmeye bastım.
yengem bu kızılötesi yüzünden paniklemş kaç kez sonra normal koltuk altı aldı en sağlıklısı o bende öyle aldım
canım braun prt 1000 alabilirsin 16 tl olması lazım ben oğlumda cok kullandım ucu esnek kıpırdasa da tehlike batma vs olmuyor rahat kullanılıyor.şimdi bir de kulaktan ölçer aldım evde iki çocuk olacagındanateş ölçeri normal bi şey al dedı arkadaş.
o kadar para vermeye gerek yokmus. zaten bebek ne kadar hasta olacakmıs
bebek bi sağlıkla doğsa da görsek, bitse şu süreç sağsalim diyip duruyoruz ya
bebeğin doğması nirvanaya ulaşmak gibi hani, beklenen muhteşem an falan...
acaba bebek doğduktan bi süre sonra sıradan bişey haline gelicek mi yani hayatımızdaki rutin bişey
düğün gününü iple çekip ayy ne güzel hep aynı evde olucaz fln diye hayaller kurup zamanla rutinleşmesi gibi
aman saçmaladım mı ne anlayın işte öle bişeler:)
ben düşünce ilk 30+2 de girdim sonra 34+1 de gireceğim ikincisine34 haftlk oldk bz de hic nst ye girmedk. Hersey normlse 36 dan sonra giriliyo sanrm
ben 32+0 da aldım32.haftada calisabilir raporunu hafta bitmeden alsak oluyor mu? Yoksa illa 32nin sonunda mi almaliyiz?
evet haklısınız.anne olunca nefes alıp verişinden karşıdan size bakışından ateşi mi var anlıyorsunuz bebeğinizi tanıdıkçaBen.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldigini
kızılötesi olanlarda yanılma olabiliyor aslında hastanede olanlar aylık olarak kalibrasyona yollanıyor sasırmaması içinO kızılötesi olandan arkadaş almış kendi çocuğu için
Denedik hepimizin ateşi aynı çıktı ya, tereddüt ediyo insan doğru mu ki sonuç
Kuzenimin nişanı da 14 Şubatta
Ben gidemicem
Evet onu da sormak Lazım..mesela benim Hastanedeki anestezi uzmanı belden aşağı uyuşturma işine sıcak bakmıyormuş.ben istersem ne dicek ki?İyi bari tek düğmeye basan ben değilmişim herkes şaşırınca afalladım
Sezeryanda ya da normalde bazı yerler epidurale fark koyuyomuş, onu da sor istersen
Ben tam bayılmak istediğim için
bende 34 yada 35te uçağa binicem doktorun sorun olmaz dediyse gönlün rahat olsunKardesim olunca gitmek istiyorum insallah bir problem cikmaz cunku ucakla yolculuk yapacam 32.haftada gidip 33 te gelecem, dua edin banada olur mu
32+o da alınıyo cnm, dr lar hesplayıp veriyolar ben dehaftaya salı alıcam32.haftada calisabilir raporunu hafta bitmeden alsak oluyor mu? Yoksa illa 32nin sonunda mi almaliyiz?
Kardesim olunca gitmek istiyorum insallah bir problem cikmaz cunku ucakla yolculuk yapacam 32.haftada gidip 33 te gelecem, dua edin banada olur mu
Evet onu da sormak Lazım..mesela benim Hastanedeki anestezi uzmanı belden aşağı uyuşturma işine sıcak bakmıyormuş.ben istersem ne dicek ki?
Gerçi ben normal istiyorum bakalım şartlar ne gösterecek :)
Seninki çok yakın ya 20 gün kalmış nerdeyse süperr
gece uyurken sık sık uyanmalarım başladı o an elimi göbeğime götürdüm bi çıkıntı hissettim ufak ama baya sert eli mi ayağımı artık emin olamadım ilk kez bu kadar dışarda ve sert bi şekilde hissettim okşadım geri çekip tekrar vurdu avcumun içine sonra tamamen geri çekti kendini bebeğim benim yaa o çok güzeldi o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?