2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydı herşeyiniz güzel. Maşallah. Güle güle kullanın inşallah.

dikkat et cnm ilaçlarına ihmal etme..

bende ikeadan almştm beşiği ama yatağını henüz almadık ordakiler pahalı geldi siz yatak aldnz mı ?
bir de oraya gidipte cibinliği almak hiç aklıma gelmemişti çok kızıyrm kendime
ist da da oturmyrm ya da abime falan aldrrm artık.. kenar minderlerini almamşsn sanrm ben onuda alsaydm keşke diyorum eşim o kadar da dedi alalım diye halbuki

Kızlar bizim çocuklar başaşağı duruyorlar ya şimdi hep öyle mi duruyorlar yoksa zaman zaman dönüyorlar mı yani başları yukarı çıkıyor mu :)

Canııım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.Çok sevindim sağlıklı olduğunuza da...Bebeğin hayırlı,uğurlu,sağlıklı olsun inşallah...Kız kıza havalı havalı gezdiğiniz,sohbetler ettiğiniz günleri de görürsün inşallahTekrar geçmiş olsun hayırlı olsun minik matmazel

Doğumdan sonraya izin aktarmak için ne kadar çok gelsem o kadar iyi diyodum
Sezeryanla beraber 1 haftada öne alınınca daha iyi oldu benim için, şükür

Bilmem bende o iğneyi tavsiye etmiyolar diye duydum

Çek nasılsın? Bugün NST ye girecektin nasıl geçti yazmışsındır belki ama sayfalar çok akınca göremedim.

Doğum için gün verdiler mi?

Çocuk için kıyafetler al al bitmiyor.Bir çocuk mağazasından kırklık takımlardan aldım makineye yıkansın diye (40 derece) attım, takımların üzerindeki renkler beyazlara çıkmış, sinir oldum Neyse sonra Civil'e gittik hem uygun fiyatları hem de her kaliteden takımlar,zıbınlar vardı yeniden aldım hepsini.Polar battaniyeyi 20 tlye, pamuklu yumuşacık yün battaniyeyi de 10 tlye aldım.Desenleri de çok hoş.Boş yere de o kadar parayı diğer mağazada harcadım...Onları ne yapacağım onu da bilemedim.7-8 tane kırklık takımım 2 renkli oldu.Pufff ne yapsam bilemedim.Olmadı yer bezi yaparım...

Kızlar bizim çocuklar başaşağı duruyorlar ya şimdi hep öyle mi duruyorlar yoksa zaman zaman dönüyorlar mı yani başları yukarı çıkıyor mu :)
yok canım dönmezler artık , en az 2 kilo oldular 45 cm yeri daraldı artık , ben doğum pozisyonuna geçtiğini anladım , eşime söylemiştim artık dönüyo diye , dr a söyledim hissedersin çok sert hareket eder dönerken demişti , zaten dönse orada kalır geri aşağı inemez :)

kötü olmuş aksilik.

evde giydirirsin canım olmazsa çokmu kötü , kuscak , kaka yapcak idare edersin , giydirmezsen de yer bezi felan yapma sakın , yıkamışsında giysi toplama kutuları var onlara at , bizim beğenmediklerimizi bulduğuna sevinen o kadar çok insan varki , belki ihtiyacı olan bir anne sevinir bir bebek faydalanır ,

Haklısın canım...Çok kötü değil de sadece yakalardaki ve çıtçıtlardaki mavi renkler her yere dağıldı benek benek oldu.Ben de renginden öte çıkan boya diye tehlikeli görüyorum.Hani kanserojen falan olur diye...

Cibinligi banada burdan arkadas yazdida aldim:) yiksa aklima gelmezdi , sadece mobilyayi aldik suan yatak almadik,yan korumaliklarida almadik ama yan korumaliklar uyku setinin icinde olmuyormu

evde giydirirsin cnm zaten sık sık değişick üstleri kusucaklar tataları çıkıcak fln, gündelik kıyafet gibi evde giydir

Ben civilden baya kiyafet fln aldim hepside cok guzeller ,battaniyelerde oyle cok hos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…