HGB yazarKan tahlili tahlik kağıdında ne diye yazıyor canım. wbc rbc falan varya onlardan hangisi kan tahlil sonucu
Gözünüz aydı herşeyiniz güzel. Maşallah. Güle güle kullanın inşallah.Bugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
dikkat et cnm ilaçlarına ihmal etme..Bugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
Canııım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.Çok sevindim sağlıklı olduğunuza da...Bebeğin hayırlı,uğurlu,sağlıklı olsun inşallah...Kız kıza havalı havalı gezdiğiniz,sohbetler ettiğiniz günleri de görürsün inşallahKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Doğumdan sonraya izin aktarmak için ne kadar çok gelsem o kadar iyi diyodum
Sezeryanla beraber 1 haftada öne alınınca daha iyi oldu benim için, şükür
Bilmem bende o iğneyi tavsiye etmiyolar diye duydum
Evet sormuştm sana bende memnun kaldımgule gule kullan canım bende bundan almıstım
yok canım dönmezler artık , en az 2 kilo oldular 45 cm yeri daraldı artık , ben doğum pozisyonuna geçtiğini anladım , eşime söylemiştim artık dönüyo diye , dr a söyledim hissedersin çok sert hareket eder dönerken demişti , zaten dönse orada kalır geri aşağı inemez :)Kızlar bizim çocuklar başaşağı duruyorlar ya şimdi hep öyle mi duruyorlar yoksa zaman zaman dönüyorlar mı yani başları yukarı çıkıyor mu :)
kötü olmuş aksilik.Çocuk için kıyafetler al al bitmiyor.Bir çocuk mağazasından kırklık takımlardan aldım makineye yıkansın diye (40 derece) attım, takımların üzerindeki renkler beyazlara çıkmış, sinir oldumNeyse sonra Civil'e gittik hem uygun fiyatları hem de her kaliteden takımlar,zıbınlar vardı yeniden aldım hepsini.Polar battaniyeyi 20 tlye, pamuklu yumuşacık yün battaniyeyi de 10 tlye aldım.Desenleri de çok hoş.Boş yere de o kadar parayı diğer mağazada harcadım...Onları ne yapacağım onu da bilemedim.7-8 tane kırklık takımım 2 renkli oldu.Pufff ne yapsam bilemedim.Olmadı yer bezi yaparım...
çok tatlıymış , çok yakışır bebişine ,http://www.butikbebe.com/Urun/zcr-baby/zcr-gupurlu-kiz-mevlutluk-tulumekru,UK_1803500.html Hastanede ilk giydirmeleri için bu tulumu beğendim ama eldiven ve şapka uyduramadım
evde giydirirsin canım olmazsa çokmu kötü , kuscak , kaka yapcak idare edersin , giydirmezsen de yer bezi felan yapma sakın , yıkamışsında giysi toplama kutuları var onlara at , bizim beğenmediklerimizi bulduğuna sevinen o kadar çok insan varki , belki ihtiyacı olan bir anne sevinir bir bebek faydalanır ,Çocuk için kıyafetler al al bitmiyor.Bir çocuk mağazasından kırklık takımlardan aldım makineye yıkansın diye (40 derece) attım, takımların üzerindeki renkler beyazlara çıkmış, sinir oldumNeyse sonra Civil'e gittik hem uygun fiyatları hem de her kaliteden takımlar,zıbınlar vardı yeniden aldım hepsini.Polar battaniyeyi 20 tlye, pamuklu yumuşacık yün battaniyeyi de 10 tlye aldım.Desenleri de çok hoş.Boş yere de o kadar parayı diğer mağazada harcadım...Onları ne yapacağım onu da bilemedim.7-8 tane kırklık takımım 2 renkli oldu.Pufff ne yapsam bilemedim.Olmadı yer bezi yaparım...
Amin insGözünüz aydı herşeyiniz güzel. Maşallah. Güle güle kullanın inşallah.
Haklısın canım...Çok kötü değil de sadece yakalardaki ve çıtçıtlardaki mavi renkler her yere dağıldı benek benek oldu.Ben de renginden öte çıkan boya diye tehlikeli görüyorum.Hani kanserojen falan olur diye...evde giydirirsin canım olmazsa çokmu kötü , kuscak , kaka yapcak idare edersin , giydirmezsen de yer bezi felan yapma sakın , yıkamışsında giysi toplama kutuları var onlara at , bizim beğenmediklerimizi bulduğuna sevinen o kadar çok insan varki , belki ihtiyacı olan bir anne sevinir bir bebek faydalanır ,
dikkat et cnm ilaçlarına ihmal etme..
bende ikeadan almştm beşiği ama yatağını henüz almadık ordakiler pahalı geldi siz yatak aldnz mı ?
bir de oraya gidipte cibinliği almak hiç aklıma gelmemişti çok kızıyrm kendime
ist da da oturmyrm ya da abime falan aldrrm artık.. kenar minderlerini almamşsn sanrm ben onuda alsaydm keşke diyorum eşim o kadar da dedi alalım diye halbuki
evde giydirirsin cnm zaten sık sık değişick üstleri kusucaklar tataları çıkıcak fln, gündelik kıyafet gibi evde giydirÇocuk için kıyafetler al al bitmiyor.Bir çocuk mağazasından kırklık takımlardan aldım makineye yıkansın diye (40 derece) attım, takımların üzerindeki renkler beyazlara çıkmış, sinir oldumNeyse sonra Civil'e gittik hem uygun fiyatları hem de her kaliteden takımlar,zıbınlar vardı yeniden aldım hepsini.Polar battaniyeyi 20 tlye, pamuklu yumuşacık yün battaniyeyi de 10 tlye aldım.Desenleri de çok hoş.Boş yere de o kadar parayı diğer mağazada harcadım...Onları ne yapacağım onu da bilemedim.7-8 tane kırklık takımım 2 renkli oldu.Pufff ne yapsam bilemedim.Olmadı yer bezi yaparım...
http://www.n11.com/bebek-emzirme-onlugu-ucretsiz-kargo-P36313255
bu var da ne kadar kamufle olsa o kadar iidir dedim:)
zorda kalıp da nerelerde emzirceğmiz belli olmaz:)
Çocuk için kıyafetler al al bitmiyor.Bir çocuk mağazasından kırklık takımlardan aldım makineye yıkansın diye (40 derece) attım, takımların üzerindeki renkler beyazlara çıkmış, sinir oldumNeyse sonra Civil'e gittik hem uygun fiyatları hem de her kaliteden takımlar,zıbınlar vardı yeniden aldım hepsini.Polar battaniyeyi 20 tlye, pamuklu yumuşacık yün battaniyeyi de 10 tlye aldım.Desenleri de çok hoş.Boş yere de o kadar parayı diğer mağazada harcadım...Onları ne yapacağım onu da bilemedim.7-8 tane kırklık takımım 2 renkli oldu.Pufff ne yapsam bilemedim.Olmadı yer bezi yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?