Çok gçemiş olsun ilaçları aksatma şifa olur inşallah
Oh hazırlıklar da süper
keşke bende alsaydım cibinlik çok kızdm kendime
cnm benm yorganm yeğenmden oldğu için nevresm takımı aldm sadece. yan korumalığa gerek yok diyordum
bi yengem gereksiz diyor diğeride ayağını sokmasın al diyo napacam bilmyrm
Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Kızlar gece rüyamda bebek doğmuş, bi cumartesi günündeyiz...
arkadaşları kahvaltıya çağırmıişım saat 3-4 gibi gidiyoalr falan bebek aklıma geliyo annemi arıyorum bebek annemde, "nerdesiniz" diye..
annem uzak biyerde oyuncakçıdayız diyo
(bebeği günlerdir görmüyomuşum)
ne zaman geliceksiniz hemen almam lazım bebeği diyorum özlemiş olarak....haftasonları ben alıyodum niye vermediniz diyorum
anem d ebi garip konuşuyo ters gibi, sen istedin de mi vermedik istemedin k,i hiç dio
ne yiyo napıo diorum
mama veriyoruz öyle beslenio mecbur diyo falan
böyle kasvetli d ebi rüyaydı, arkafonu siyah olanlardan
bebeği çok özlemişim hemen görmek istiyorum falan....
sabah da kalktım başka konudan tartışma açtım eşime, uyandığımdan beri de bi ağlayasım var düzelemedim bi türlü ara ara bi ağlama gelio...başıma da ağrı girdi
kötü başladım güne
Bugün konuştum bırıyle ıstanbuldan 1000 tl dıyor no verebılırım düşünürsen bır klıp cekıyo 400 e yakın foto bırde 20x30 büyüklükte foto verıyoselam kızlar ne zamandır giremiyorum okul not işleri derken araya bir de babyshower sıkıştırdım.herkese şiddetle tavsiye ederim,kafa dengi arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor :) bu arada sıra geldi doğum fotoğrafçısı ayarlamaya ben yenidoğan fotoğraf çekimi düşünüyorum sadece yalnız fiyatlar aşırı uçuk 1500tl lerden bahsediliyor..istanbulda olan ve fotoğrafçısını ayarlayan bi önerisi tavsiyesi olan varsa yazarsanız çok seviniriiimmm
kızlar o halde özelden melteme numaralarımızı mesaj atalım
o bize grup kursun :)
hemera çok geçmiş olsun,yavrun inşaallah sağlığına kavuşup tez zamanda evinize çıkarsınız.benim de suyum fazla,3 hafta önce de kanamam olmuştu zaten.afi değerin kaçtı senin?bir de bunun için perinatolojiye gitmişmiydin?bende sancım yok ama hareket edemiyorum karnım şişiyo ayağa kalkınca çatlıcak gibi oluyorum suyun fazlalığı yaparmış böyle kaç gündür kötüyüm aslında ama sancım yok oturup kalkarken canım yanıyo sanki biri karnımı aşağı ittiriyo gibi geliyo
Durur Allah ın izniyle ve 3000 gr mı bulur geçer bile Allah ın izniyle6 ŞUBATA KADAR DURSA BAŞKA BİŞEY İSTEMEM
Canım rapor derken sen de öğretmen misin? Eğer öyleyse mutlaka 32. haftayı doldurduğumuz gün mü almak gerekiyor yoksa 2 gün sonrasında alsak da olur mu?Kizlarr doktordan geldik 1800 gr ve 43 cm olmus oglumuz fakat donmemis 3 hafta icinde donebilir dedi hep popoyu basi sanmisim dondu saniyodum nst ye almadi 3 hafta sonra gidicem o zaman alalim dedi bir de doktorun tartisi evdekinden 2 kilo fazla tartiyor sinir oldum.bugun 32+0 iz. Raporumuzu da aldik
hayır olsun güzelim ya .belkide bir muradın olacak
Oda sıcaklığı 22-24 arası olmalıymış.Nemde %50 civarında olmalıOda sic 24 derece olur.
Bebek öyle bişey değil.Daha doğrusu evlat.Evlat hiçbir zaman solmayan bir renk.Herzaman kulağına hoş gelen bir melodi.Hiç tükenmeyen mis gibi bir koku.Bu sevgiyi ne ana baba sevgisi ne sevgili eş sevgisi tanımlar.Aradaki bağ o kadar güçlü ki ben mi 9 ay karnımda taşıyıp ona hayat verdim o mu bana hayat verdi bilemiyorum.bebek bi sağlıkla doğsa da görsek, bitse şu süreç sağsalim diyip duruyoruz ya
bebeğin doğması nirvanaya ulaşmak gibi hani, beklenen muhteşem an falan...
acaba bebek doğduktan bi süre sonra sıradan bişey haline gelicek mi yani hayatımızdaki rutin bişey
düğün gününü iple çekip ayy ne güzel hep aynı evde olucaz fln diye hayaller kurup zamanla rutinleşmesi gibi
aman saçmaladım mı ne anlayın işte öle bişeler:)
Bizim hastane genel anestezi 750 ydi.2015 itibariyle 1000,00 tl olmuş.Epidural alırsam 300,00 tl fark olacakmışBen de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.
Benim hastanede de 1000 lira sanırım ama hangisi bilmiyorum,yarın sorucam kısmetse.
Bu arada evet ben de nstye girdiğimde hareket ettikçe Düğmeye bastım.
Bağcılar haricinde eserlerde de mi var medipol Küçükçekmece İnönü Mah de açılmış yeni ama ben Bağcılar tam donanımlı diye ısrar ediyorum Dr aşırı memnun olmasam daBagcilar medipolde sezeryan 1900 tl normali bilmiyorum esenlere yeni medipol acildi orda normal 430 sezeryan 800
Kasılmaların sana bir etkisi var mı canım birşey hissediyormusun?bende 30.haftadayımda beni sokmadılar nst ye felanBugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
Evet canim ogretmenim bugun 32+0di ama bi kac gun farketmez heralde yuvarlayabilir doktor 32 haftalik gebeligi bulunan hasta 5 hafta daha calisip 5 haftayi dogum sonrasina aktarabilir yaziyor raporda tam gununu belirtmiyor.hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz insaallahCanım rapor derken sen de öğretmen misin? Eğer öyleyse mutlaka 32. haftayı doldurduğumuz gün mü almak gerekiyor yoksa 2 gün sonrasında alsak da olur mu?
Bebeğine de maşallah,hayırlı doğumlar inşallah...
Bende kızımı kucağıma almayı özledimMasallah canım ıyıyım şukur afacanlarımlan ugrasıyorum, bır an once vakıt gecıp saglıkla dogursamda yavrularımla gureş yapabılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?