2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok gçemiş olsun ilaçları aksatma şifa olur inşallah
Oh hazırlıklar da süper

Tesekkurler , amin ins
Aynen ya icim rahat etti simdi,yarinada kurariz
İkeada heyecan ile besiklerin oldugu yere gidiyorum bir sanci girdi aklim gitti kaldim iki buklum, ben kaza aninda bile sesim hicc cikmayan ben ay diye bir ses cikti benden bi muddet oturdum ama o neydi ole ya degisik biseydi yani

O cok kullanilmiyor diye duydum ama hos duruyor diye seviyorum ben :)

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim

Allah in izni ile iyi olacak uzme kendini dualarimiz seninle , cok da kucuk bi haftada digmadi kilosuda iyi sıkınti yapma sen Rabbim yar ve yardimciniz olsun bebisin Rabbimin birligine emanet olsun insallah

Bu aylarda garip garip ruyalar gorulurmus , Allah hayirlara cikarsin ins etkisinde kalmissindir ,esinin gonlunu al hadi bak ruyaymis sukur

Bugün konuştum bırıyle ıstanbuldan 1000 tl dıyor no verebılırım düşünürsen bır klıp cekıyo 400 e yakın foto bırde 20x30 büyüklükte foto verıyo

hemera çok geçmiş olsun,yavrun inşaallah sağlığına kavuşup tez zamanda evinize çıkarsınız.benim de suyum fazla,3 hafta önce de kanamam olmuştu zaten.afi değerin kaçtı senin?bir de bunun için perinatolojiye gitmişmiydin?

Canım rapor derken sen de öğretmen misin? Eğer öyleyse mutlaka 32. haftayı doldurduğumuz gün mü almak gerekiyor yoksa 2 gün sonrasında alsak da olur mu?
Bebeğine de maşallah,hayırlı doğumlar inşallah...

H hemera95 hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Böyle haberleri gördükçe daha bir heyecanlanıyorum

Bagcilar medipolde sezeryan 1900 tl normali bilmiyorum esenlere yeni medipol acildi orda normal 430 sezeryan 800[/QUOTE]
Bağcılar haricinde eserlerde de mi var medipol Küçükçekmece İnönü Mah de açılmış yeni ama ben Bağcılar tam donanımlı diye ısrar ediyorum Dr aşırı memnun olmasam da
sen orda mi doğum yaptın yoksa?

Bebek öyle bişey değil.Daha doğrusu evlat.Evlat hiçbir zaman solmayan bir renk.Herzaman kulağına hoş gelen bir melodi.Hiç tükenmeyen mis gibi bir koku.Bu sevgiyi ne ana baba sevgisi ne sevgili eş sevgisi tanımlar.Aradaki bağ o kadar güçlü ki ben mi 9 ay karnımda taşıyıp ona hayat verdim o mu bana hayat verdi bilemiyorum.

Ben de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.
Benim hastanede de 1000 lira sanırım ama hangisi bilmiyorum,yarın sorucam kısmetse.

Bu arada evet ben de nstye girdiğimde hareket ettikçe Düğmeye bastım.
Bizim hastane genel anestezi 750 ydi.2015 itibariyle 1000,00 tl olmuş.Epidural alırsam 300,00 tl fark olacakmış

Bagcilar medipolde sezeryan 1900 tl normali bilmiyorum esenlere yeni medipol acildi orda normal 430 sezeryan 800
Bağcılar haricinde eserlerde de mi var medipol Küçükçekmece İnönü Mah de açılmış yeni ama ben Bağcılar tam donanımlı diye ısrar ediyorum Dr aşırı memnun olmasam da
sen orda mi doğum yaptın yoksa?[/QUOTE]
Evet canim ben esenler mefipole gittim tavsiye uzeriine ben takibimi muayenehanede yaptirdim dogum icin hastane ararken arkadasim esenler medipolde dogurdu ve cok memnun kaldi bende oraya gittim ama bebek icin yogun bakim yokmus bagcilar medipole sevkettiler simdi ordayim doktor cok iyiydi doguma giderken ben agliyodum bebegim kucuk diye benim yanagimi oksayip hep teselli etti ameliyathanede anestezi doktori ayri teselli etti simdiye kadar sorun yasamadim cok ilgolenildi benle umarim bebegimede iyi bakarlar saglikli bi sekilde alirim kucagima

Kasılmaların sana bir etkisi var mı canım birşey hissediyormusun?bende 30.haftadayımda beni sokmadılar nst ye felan

Evet canim ogretmenim bugun 32+0di ama bi kac gun farketmez heralde yuvarlayabilir doktor 32 haftalik gebeligi bulunan hasta 5 hafta daha calisip 5 haftayi dogum sonrasina aktarabilir yaziyor raporda tam gununu belirtmiyor.hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…