2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzelmiş bu fiyatta ne uygun öle:) bence kolye, fular vs. ile çok cici olur zaten siyah çok asil renk.. kumaşı nasıldır acaba?

Canım dün elbise almıştımya çok güzel bir kumaşta geldi inanamadım. Ama indirimdeymiş üzerinde 44,90 yazıyor 14,90 na nasıl düşürmüşler şaşırdım

evde giydirirsin cnm zaten sık sık değişick üstleri kusucaklar tataları çıkıcak fln, gündelik kıyafet gibi evde giydir
Öyle yaparım artık canım...
Ben civilden baya kiyafet fln aldim hepside cok guzeller ,battaniyelerde oyle cok hos :)
Evet hem kaliteli hem ucuz geldi bana da...Yıkadım hepsini ütüledim...Çantamı da hazırladım.Bir tek hasta bezimiz kaldı bir de yatak için koruyucu alacağım.Onu da doğuma kadar hallederim.Daha 14 Şubata çok var

merhabalar çoktan beri yazamıyorum hastane çıkışı alanlar hangi marka aldılar ben oğlum için papyonlu hastane çıkışı istiyorum hastane çıkışı alanlar marka yada link belirtebilirler mi

kızlar bende fenalastım kzım gıdınce.esımı aradım geldi hastaneye gittik tansiyonum cok dusmus.8e- 5 ti ordayken serum taktı doktor.daha yeni cıkardık.dıyet yuzunden tansıyonum cok dusmeye basladı zaten normalde cok yuksek degıldı.bırakıcam dıyetı artık sıkıldımmmm.

Son düzenleme:

Herhangi bisey yasamadim ama 2 gun once doktor suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi

Doktoruna sormadan birakma canim bak benim erken dogum sebebi fazla suyumun olmasi onun

Bagcilar medipolde sezeryan 1900 tl normali bilmiyorum esenlere yeni medipol acildi orda normal 430 sezeryan 800

Merhabalar kızlar...
İçinizde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Göbekten yapıyorum ama artık zor olmaya başladı,doktoruna danışıp başka yerden yapan var mı?
ben yapıyorum ben de zorlanıyorum heryerim morardı artık.bacaktan yapın diyor ama cesaret edemedim sanki daha çok acıyacak gibi geliyor.

Selam pampişkolar
Benim eleman wc ye çıktı 2 dk giriyim dedim
Sipariş vereceğiniz bişiler varsa kliksa da ayın 18 ine kadar 75 üstü kargo ücretsizmiş
Çok beğendiğim minderi http://www.kliksa.com/urun/minderim-pigro-junior-fistik-yesili/902000822 ve koltuk altı ateş ölçerden aldım weewel mi neydi
Yoksa minder kargosu normal kargonun 2 katı tutuyo

Çek nasılsın? Bugün NST ye girecektin nasıl geçti yazmışsındır belki ama sayfalar çok akınca göremedim.

Doğum için gün verdiler mi?

Sağ ol Bircan çok incesin
Herşey yolunda şükür kanımda normale dönüyomuş 9,7 ye çıktım 10 iğne vesilesiyle
06 Şubat sezeryan tarihim
Sende ne var ne yok

Çok gçemiş olsun ilaçları aksatma şifa olur inşallah
Oh hazırlıklar da süper

Kizlarr doktordan geldik 1800 gr ve 43 cm olmus oglumuz fakat donmemis 3 hafta icinde donebilir dedi hep popoyu basi sanmisim dondu saniyodum nst ye almadi 3 hafta sonra gidicem o zaman alalim dedi bir de doktorun tartisi evdekinden 2 kilo fazla tartiyor sinir oldum.bugun 32+0 iz. Raporumuzu da aldik

Çok sevindim sonucuna Rabbim sağlıkla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin.
Ben de iyiyim şükür bir kaç gündür gerginim işyerinde karnım sertleşiyor sanırım gerginliğim bebeğe yansıyor.
Onun dışında çok şükür her şey yolunda

hayırlı olsun canım.sağlıklı,uzun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim senin adına...

wbc 7,91 yazıyor rbc 4,16 hgb de 12,9 yazıyor hangisi kan anlamadım canım
Hgb kan canum
şimdi nasılsın peki canım? ağrıların ne durumda
Agrim cok canim harekwt ederken canim cok yaniyo sadece dikis yerleri degiln karnimin kenarlari cok fena bol bol yurumem lazimmis ama ben oturup kalkarken cok zorlaniyorum ben normal istiyodum doktorda dun acilmayi sanciya dayandigimi gorunce sen tam normal dogumlukmussun ne guxel muayne de ettiriyosun kendini tuh keske boyle olmasaydi da normal dogurtsaydik seni dedi kismet degilmis dogum sekline cok sartlandirmayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…