güzelmiş bu fiyatta ne uygun öle:) bence kolye, fular vs. ile çok cici olur zaten siyah çok asil renk.. kumaşı nasıldır acaba?
Öyle yaparım artık canım...evde giydirirsin cnm zaten sık sık değişick üstleri kusucaklar tataları çıkıcak fln, gündelik kıyafet gibi evde giydir
Evet hem kaliteli hem ucuz geldi bana da...Yıkadım hepsini ütüledim...Çantamı da hazırladım.Bir tek hasta bezimiz kaldı bir de yatak için koruyucu alacağım.Onu da doğuma kadar hallederim.Daha 14 Şubata çok varBen civilden baya kiyafet fln aldim hepside cok guzeller ,battaniyelerde oyle cok hos :)
H hemera95 erken doğumunu tetikleyecek bi durum mu yaşadın cnm sen ?
buarada dert etme evi eşyayı hallolur onlar yeterki sağlıkla al kucağına yawrunu..
burdan bi arkadaş demişti yeterki sağlıkla gelsin çarşaflara dolarda büyütürüm diye o laf çok hoşuma gitmişti.. bebek ne isterki sıcacık anne kucağı stres yapma Rabbimde sütünü arttrsn bebişinin iştahı da artsn inşşş..
inan en önemlisi sağlık en kısa sürede de taburcu olursunuz inşş.. ama daha önce de dedğm gibi emzirdiğindeki kucağndaki o ilk anlarn duygularını yazmalısın bize
bende ciktm hem yetismedi zor hemde dedigin gibi sarjm bitti yahuuAyy ben watsaptan çıktım telefon hiç durmuyor ne sarj dayanacak nede benim okadar okuyacak vaktim yok :)
Doktoruna sormadan birakma canim bak benim erken dogum sebebi fazla suyumun olmasi onunkızlar bende fenalastım kzım gıdınce.esımı aradım geldi hastaneye gittik tansiyonum cok dusmus.8e- 5 ti ordayken serum taktı doktor.daha yeni cıkardık.dıyet yuzunden tansıyonum cok dusmeye basladı zaten normalde cok yuksek degıldı.bırakıcam dıyetı artık sıkıldımmmm.
Ağustosta 20 tl başladığım muayene ücretleri 45 olmuş
Mebla yüksek olmayabilir ama kızım bol zamlı bi dünyaya Merhaba diyecek
medipolde doğum yapmayı düşünenler güncel doğum fiyatlarını öğrenmek gerek
şimdi nasılsın peki canım? ağrıların ne durumdaHerhangi bisey yasamadim ama 2 gun once doktor suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi
ben yapıyorum ben de zorlanıyorum heryerim morardı artık.bacaktan yapın diyor ama cesaret edemedim sanki daha çok acıyacak gibi geliyor.Merhabalar kızlar...
İçinizde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Göbekten yapıyorum ama artık zor olmaya başladı,doktoruna danışıp başka yerden yapan var mı?
Çek nasılsın? Bugün NST ye girecektin nasıl geçti yazmışsındır belki ama sayfalar çok akınca göremedim.
Doğum için gün verdiler mi?
Bugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
Selam pampişkolar
Benim eleman wc ye çıktı 2 dk giriyim dedim
Sipariş vereceğiniz bişiler varsa kliksa da ayın 18 ine kadar 75 üstü kargo ücretsizmiş
Çok beğendiğim minderi http://www.kliksa.com/urun/minderim-pigro-junior-fistik-yesili/902000822 ve koltuk altı ateş ölçerden aldım weewel mi neydi
Yoksa minder kargosu normal kargonun 2 katı tutuyo
Sağ ol Bircan çok incesin
Herşey yolunda şükür kanımda normale dönüyomuş 9,7 ye çıktım 10 iğne vesilesiyle
06 Şubat sezeryan tarihim
Sende ne var ne yok
hayırlı olsun canım.sağlıklı,uzun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim senin adına...Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Hgb kan canumwbc 7,91 yazıyor rbc 4,16 hgb de 12,9 yazıyor hangisi kan anlamadım canım
Agrim cok canim harekwt ederken canim cok yaniyo sadece dikis yerleri degiln karnimin kenarlari cok fena bol bol yurumem lazimmis ama ben oturup kalkarken cok zorlaniyorum ben normal istiyodum doktorda dun acilmayi sanciya dayandigimi gorunce sen tam normal dogumlukmussun ne guxel muayne de ettiriyosun kendini tuh keske boyle olmasaydi da normal dogurtsaydik seni dedi kismet degilmis dogum sekline cok sartlandirmayin kendinizişimdi nasılsın peki canım? ağrıların ne durumda
Ben bugünden itibaren kola geçtimben yapıyorum ben de zorlanıyorum heryerim morardı artık.bacaktan yapın diyor ama cesaret edemedim sanki daha çok acıyacak gibi geliyor.
ben de ok im.gruba alın beni dee..ben kabulum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?