2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugünden itibaren kola geçtim
Eşime yaptırıyorum
Bacak bana da daha çok acır gibi geldi
canım allah sabır versin öncelikli ... benim kan sulandırıcı iğnelerim vardı ..bacaktan vurmanı tavsiye etmem emin ol çok daha fazla acıyo. kol ve göbek ideal. ben 5 ay göbekten 1 ayda koldan vurdum.sonrada kestiler iğneleri.

Cibinligi banada burdan arkadas yazdida aldim:) yiksa aklima gelmezdi , sadece mobilyayi aldik suan yatak almadik,yan korumaliklarida almadik ama yan korumaliklar uyku setinin icinde olmuyormu

keşke bende alsaydım cibinlik çok kızdm kendime
cnm benm yorganm yeğenmden oldğu için nevresm takımı aldm sadece. yan korumalığa gerek yok diyordum

bi yengem gereksiz diyor diğeride ayağını sokmasın al diyo napacam bilmyrm

selam kızlar ne zamandır giremiyorum okul not işleri derken araya bir de babyshower sıkıştırdım.herkese şiddetle tavsiye ederim,kafa dengi arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor :) bu arada sıra geldi doğum fotoğrafçısı ayarlamaya ben yenidoğan fotoğraf çekimi düşünüyorum sadece yalnız fiyatlar aşırı uçuk 1500tl lerden bahsediliyor..istanbulda olan ve fotoğrafçısını ayarlayan bi önerisi tavsiyesi olan varsa yazarsanız çok seviniriiimmm

Kızlar bizim çocuklar başaşağı duruyorlar ya şimdi hep öyle mi duruyorlar yoksa zaman zaman dönüyorlar mı yani başları yukarı çıkıyor mu :)
valla canım bizim oğlan yaklaşık iki aydır baş aşağı duruyo,ilk başta korkmuştum ama hdoktor gayet normal dedi zaten önemli olan açılma olup olmaması yani kasılma var mı bu önemli dedi..yok dedim böyle durur zaten çocuk dedi doktorum ben de rahatladım..onlar keyfince takılıolar içerde hiçbişey dert etmeyelim bence

1500mü o fiyata profosyenel makina alıp kardeşine cektir daha iyi

canım hayırlı olsun bebişin :) sağlıkla eve götürür ve seversin kuzunu inşallah :)

Herkese merhabalar bugün hiç bakamadım sabah yemek yaptım kalp çarpıntıları ve zor nefes almalar eşliğinde maalesef bu aralar ayaktaysam böyleyim sanırım ağırlaşıyoruz artık sonrada bebişin kıyafetlerini ütüledim hayırlısıyla giyer inşallah yaklaşık 3-3,5 saat sürdü. Ana kucağımız geldi eşim kurdu ama pillerimiz eksik olduğu için titreşim , müzik özelliklerini deneyemedik artık yarın kısmetse foto atarım buraya,birazdan yine yemek fazlı var bende durumlar böyle sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım ya İnşallah bebeğin toparlar sağsalim gelişir .

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Allah korusun birşey olmaz bebişine inşallah kendini üzme hiç.

o haluk bayramdan gecelik alıcam ben de, snein pijamaya benzio
87.5tu 62.5a inmiş gördüm biyerde de bi türlü alamaıdm

sadece penyesi daha da ince olsaymış dedim
Benimki çok kalın değil ama bir tane pembe vardı o baya kalındı mesela ben hastane sıcak olur diye düşündüm ondan biraz daha ince tercih ettim.

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
canm iyi düşün iyi olsun .benim arkadaşımda erken doğurdu bebek solunum cihazına bağlandı 2 hafta. sonradakuvezde kaldı şimdi evine cıktı gayette iyi dua et bolbol . iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…