ben de ok im.gruba alın beni dee..
az önce attım canım sağol.melteme özelden mesaj at numaranı adını gruba eklesin :)
az önce attım canım sağol.
keyifli.. süs püs eksiklerimle uğraşıyorum..Selam nasılsınız
canım allah sabır versin öncelikli ... benim kan sulandırıcı iğnelerim vardı ..bacaktan vurmanı tavsiye etmem emin ol çok daha fazla acıyo. kol ve göbek ideal. ben 5 ay göbekten 1 ayda koldan vurdum.sonrada kestiler iğneleri.Ben bugünden itibaren kola geçtim
Eşime yaptırıyorum
Bacak bana da daha çok acır gibi geldi
Cibinligi banada burdan arkadas yazdida aldim:) yiksa aklima gelmezdi , sadece mobilyayi aldik suan yatak almadik,yan korumaliklarida almadik ama yan korumaliklar uyku setinin icinde olmuyormu
çok tatlı ama cnm basitki buna uydurmak eldiven ve şapkayı alıp bi gül taksan bile olurhttp://www.butikbebe.com/Urun/zcr-baby/zcr-gupurlu-kiz-mevlutluk-tulumekru,UK_1803500.html Hastanede ilk giydirmeleri için bu tulumu beğendim ama eldiven ve şapka uyduramadım
valla canım bizim oğlan yaklaşık iki aydır baş aşağı duruyo,ilk başta korkmuştum ama hdoktor gayet normal dedi zaten önemli olan açılma olup olmaması yani kasılma var mı bu önemli dedi..yok dedim böyle durur zaten çocuk dedi doktorum ben de rahatladım..onlar keyfince takılıolar içerde hiçbişey dert etmeyelim benceKızlar bizim çocuklar başaşağı duruyorlar ya şimdi hep öyle mi duruyorlar yoksa zaman zaman dönüyorlar mı yani başları yukarı çıkıyor mu :)
1500mü o fiyata profosyenel makina alıp kardeşine cektir daha iyiselam kızlar ne zamandır giremiyorum okul not işleri derken araya bir de babyshower sıkıştırdım.herkese şiddetle tavsiye ederim,kafa dengi arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor :) bu arada sıra geldi doğum fotoğrafçısı ayarlamaya ben yenidoğan fotoğraf çekimi düşünüyorum sadece yalnız fiyatlar aşırı uçuk 1500tl lerden bahsediliyor..istanbulda olan ve fotoğrafçısını ayarlayan bi önerisi tavsiyesi olan varsa yazarsanız çok seviniriiimmm
canım hayırlı olsun bebişin :) sağlıkla eve götürür ve seversin kuzunu inşallah :)Hgb kan canum
Agrim cok canim harekwt ederken canim cok yaniyo sadece dikis yerleri degiln karnimin kenarlari cok fena bol bol yurumem lazimmis ama ben oturup kalkarken cok zorlaniyorum ben normal istiyodum doktorda dun acilmayi sanciya dayandigimi gorunce sen tam normal dogumlukmussun ne guxel muayne de ettiriyosun kendini tuh keske boyle olmasaydi da normal dogurtsaydik seni dedi kismet degilmis dogum sekline cok sartlandirmayin kendinizi
geçmiş olsun canım ya İnşallah bebeğin toparlar sağsalim gelişir .Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Allah korusun birşey olmaz bebişine inşallah kendini üzme hiç.Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Benimki çok kalın değil ama bir tane pembe vardı o baya kalındı mesela ben hastane sıcak olur diye düşündüm ondan biraz daha ince tercih ettim.o haluk bayramdan gecelik alıcam ben de, snein pijamaya benzio
87.5tu 62.5a inmiş gördüm biyerde de bi türlü alamaıdm
sadece penyesi daha da ince olsaymış dedim
canm iyi düşün iyi olsun .benim arkadaşımda erken doğurdu bebek solunum cihazına bağlandı 2 hafta. sonradakuvezde kaldı şimdi evine cıktı gayette iyi dua et bolbol . iyi olsunSagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
Masallah canım ıyıyım şukur afacanlarımlan ugrasıyorum, bır an once vakıt gecıp saglıkla dogursamda yavrularımla gureş yapabılsemkeyifli.. süs püs eksiklerimle uğraşıyorum..
sen nasılsın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?