Evet canim ben esenler mefipole gittim tavsiye uzeriine ben takibimi muayenehanede yaptirdim dogum icin hastane ararken arkadasim esenler medipolde dogurdu ve cok memnun kaldi bende oraya gittim ama bebek icin yogun bakim yokmus bagcilar medipole sevkettiler simdi ordayim doktor cok iyiydi doguma giderken ben agliyodum bebegim kucuk diye benim yanagimi oksayip hep teselli etti ameliyathanede anestezi doktori ayri teselli etti simdiye kadar sorun yasamadim cok ilgolenildi benle umarim bebegimede iyi bakarlar saglikli bi sekilde alirim kucagima[/QUOTE]Bağcılar haricinde eserlerde de mi var medipol Küçükçekmece İnönü Mah de açılmış yeni ama ben Bağcılar tam donanımlı diye ısrar ediyorum Dr aşırı memnun olmasam da
sen orda mi doğum yaptın yoksa?
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Ben öğretmenim. Doktoruma bugün sordum birkaç gün erken alabilir miyim diye? Tam 32+0'da verebilirim dedi. Sağlık bakanligi sıkı takip ediyormuş çünkü.Canım rapor derken sen de öğretmen misin? Eğer öyleyse mutlaka 32. haftayı doldurduğumuz gün mü almak gerekiyor yoksa 2 gün sonrasında alsak da olur mu?
Bebeğine de maşallah,hayırlı doğumlar inşallah...
Bende de kasılma varmış. Aynen profesyonel verdi günde iki defa. Yorma kendini dinlen dediBugun benimde kontrolum vardi
Hersey yolunda sukur su kilo vs fln
Kasilmalarim varmis azicik azicik gecenki kontroldede vardi dedi dr erken dogum riskinden progestani sakin ihmal etme dedi gunde 3 kere kullanacaksin dedi,unutmustum hep dikat edicem artik
Genel olarak hersey iyi
Besigimizi dolabimizi cibinligimizi organizator mudur nedir onuda aldik cok sukur:))
Bende de kasılma varmış. Aynen profesyonel verdi günde iki defa. Yorma kendini dinlen dedi
Kasılmaların sana bir etkisi var mı canım birşey hissediyormusun?bende 30.haftadayımda beni sokmadılar nst ye felan
Çok sevindim sonucuna Rabbim sağlıkla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin.
Ben de iyiyim şükür bir kaç gündür gerginim işyerinde karnım sertleşiyor sanırım gerginliğim bebeğe yansıyor.
Onun dışında çok şükür her şey yolunda
Evet canim ben esenler mefipole gittim tavsiye uzeriine ben takibimi muayenehanede yaptirdim dogum icin hastane ararken arkadasim esenler medipolde dogurdu ve cok memnun kaldi bende oraya gittim ama bebek icin yogun bakim yokmus bagcilar medipole sevkettiler simdi ordayim doktor cok iyiydi doguma giderken ben agliyodum bebegim kucuk diye benim yanagimi oksayip hep teselli etti ameliyathanede anestezi doktori ayri teselli etti simdiye kadar sorun yasamadim cok ilgolenildi benle umarim bebegimede iyi bakarlar saglikli bi sekilde alirim kucagima[/QUOTE]Bağcılar haricinde eserlerde de mi var medipol Küçükçekmece İnönü Mah de açılmış yeni ama ben Bağcılar tam donanımlı diye ısrar ediyorum Dr aşırı memnun olmasam da
sen orda mi doğum yaptın yoksa?
Canim duru photografy var face den bakabilirsin doguma gidiyor mu bilmiyorum ama hos cekimleri var.benim hastanemde dogum paketine dahil dediler ama kac poz nasil vs diye henuz gorusmedimselam kızlar ne zamandır giremiyorum okul not işleri derken araya bir de babyshower sıkıştırdım.herkese şiddetle tavsiye ederim,kafa dengi arkadaşlarla çok eğlenceli oluyor :) bu arada sıra geldi doğum fotoğrafçısı ayarlamaya ben yenidoğan fotoğraf çekimi düşünüyorum sadece yalnız fiyatlar aşırı uçuk 1500tl lerden bahsediliyor..istanbulda olan ve fotoğrafçısını ayarlayan bi önerisi tavsiyesi olan varsa yazarsanız çok seviniriiimmm
Canim sen nst ye girdin miYok canim ben anlayamiyorum , dr dedi var diye ,nst girmedim bende
Artik sorunsuz hamilelik gormek hayal olacak galiba. Allah dermansiz dert vermesin de. Herkeste bi sıkintiBende de kasılma varmış. Aynen profesyonel verdi günde iki defa. Yorma kendini dinlen dedi
Gule gule kullanin. Sarachane nasil fiyatlari falan.Selam kızlar
Bir eksiğe daha çızıktırık attım çok şükür
http://www.civilim.com/johnson-lotus-travel-bebek-arabasi şunu beğeniyoduk ama civilde yoktu, internete özel indirim ordan alın dediler
Görmeden de almak istemiyoduk
Saraçhaneye gittik eşimle, ordan nakite 320 ye aldık
Güzel sağlam çift yönlü, çok süper bi marka sayılmasa da iş görür
Almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Hastane için pusette hazır çok şükür
Geriye kaldı yatak ve uyku seti..
Arada olur Bircancım
Ben bi kez yolda ağrıdan gözlerim doldu zor tuttum evde kapanıp ağladığımı biliyorum
Eşim işi bırak istersen artık diyodu da
O zaman da bebeimle az izin kullanıcaktım diye dişimi sıktım
Sonra biraz düzeldim biraz yine zorlandım ama şükür bugünlere geldim
Darısı hepinizin başına inşallah
Canim sen nst ye girdin mi
Gule Gule kullanin cekSelam kızlar
Bir eksiğe daha çızıktırık attım çok şükür
http://www.civilim.com/johnson-lotus-travel-bebek-arabasi şunu beğeniyoduk ama civilde yoktu, internete özel indirim ordan alın dediler
Görmeden de almak istemiyoduk
Saraçhaneye gittik eşimle, ordan nakite 320 ye aldık
Güzel sağlam çift yönlü, çok süper bi marka sayılmasa da iş görür
Almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Hastane için pusette hazır çok şükür
Geriye kaldı yatak ve uyku seti..
Arada olur Bircancım
Ben bi kez yolda ağrıdan gözlerim doldu zor tuttum evde kapanıp ağladığımı biliyorum
Eşim işi bırak istersen artık diyodu da
O zaman da bebeimle az izin kullanıcaktım diye dişimi sıktım
Sonra biraz düzeldim biraz yine zorlandım ama şükür bugünlere geldim
Darısı hepinizin başına inşallah
Kasilma var deyince nst de belli oldu sandimYok girmedim Canim
Gule gule kullanin. Sarachane nasil fiyatlari falan.
Gule Gule kullanin cek
Kasilma var deyince nst de belli oldu sandim
Normal fiyattan 50-100 arası değişiyo markasına göre
Ben 380 e görüştüm kampanya da 320 ye aldım ordan, 60 TL kar yani şükür
Sağ ol Senben
Darısı hepimize ve diğer eksiklere inşallah
eksik hic bitmiyor benimde bi listem var ordan hatta buna gerek yok diyip cizdiklerm var umarm gerek kalmaz gercektenAminnn inss , eksik daha cok :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?