2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim ben esenler mefipole gittim tavsiye uzeriine ben takibimi muayenehanede yaptirdim dogum icin hastane ararken arkadasim esenler medipolde dogurdu ve cok memnun kaldi bende oraya gittim ama bebek icin yogun bakim yokmus bagcilar medipole sevkettiler simdi ordayim doktor cok iyiydi doguma giderken ben agliyodum bebegim kucuk diye benim yanagimi oksayip hep teselli etti ameliyathanede anestezi doktori ayri teselli etti simdiye kadar sorun yasamadim cok ilgolenildi benle umarim bebegimede iyi bakarlar saglikli bi sekilde alirim kucagima[/QUOTE]

Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..

Ayy küçücük :) Allahım sağlıkla analı-babalı büyütmek nasip etsin. İnlallah ikinizdede hiçbir sorun çıkmaz.

Ben öğretmenim. Doktoruma bugün sordum birkaç gün erken alabilir miyim diye? Tam 32+0'da verebilirim dedi. Sağlık bakanligi sıkı takip ediyormuş çünkü.

Bende de kasılma varmış. Aynen profesyonel verdi günde iki defa. Yorma kendini dinlen dedi

Selam kızlar
Bir eksiğe daha çızıktırık attım çok şükür
http://www.civilim.com/johnson-lotus-travel-bebek-arabasi şunu beğeniyoduk ama civilde yoktu, internete özel indirim ordan alın dediler
Görmeden de almak istemiyoduk
Saraçhaneye gittik eşimle, ordan nakite 320 ye aldık
Güzel sağlam çift yönlü, çok süper bi marka sayılmasa da iş görür
Almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Hastane için pusette hazır çok şükür

Geriye kaldı yatak ve uyku seti..

Arada olur Bircancım
Ben bi kez yolda ağrıdan gözlerim doldu zor tuttum evde kapanıp ağladığımı biliyorum
Eşim işi bırak istersen artık diyodu da
O zaman da bebeimle az izin kullanıcaktım diye dişimi sıktım
Sonra biraz düzeldim biraz yine zorlandım ama şükür bugünlere geldim
Darısı hepinizin başına inşallah

Evet canim ben esenler mefipole gittim tavsiye uzeriine ben takibimi muayenehanede yaptirdim dogum icin hastane ararken arkadasim esenler medipolde dogurdu ve cok memnun kaldi bende oraya gittim ama bebek icin yogun bakim yokmus bagcilar medipole sevkettiler simdi ordayim doktor cok iyiydi doguma giderken ben agliyodum bebegim kucuk diye benim yanagimi oksayip hep teselli etti ameliyathanede anestezi doktori ayri teselli etti simdiye kadar sorun yasamadim cok ilgolenildi benle umarim bebegimede iyi bakarlar saglikli bi sekilde alirim kucagima[/QUOTE]
Hiç bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle
kucağına alırsın eşimin is yerinden arkadaşının da kızı 1800 doğmuş erken şimdi 4 kilo olmuş bile kısa zamanda prematüre bebekler daha tombik oluyor tam isirmalik bi kızın olur seninde gönlünü ferah tut hastane iyi güzel seninle ilgilenmelrine çok sevindim gerisi bol dua...

Canim duru photografy var face den bakabilirsin doguma gidiyor mu bilmiyorum ama hos cekimleri var.benim hastanemde dogum paketine dahil dediler ama kac poz nasil vs diye henuz gorusmedim

Gule gule kullanin. Sarachane nasil fiyatlari falan.

Gule Gule kullanin cek

Normal fiyattan 50-100 arası değişiyo markasına göre
Ben 380 e görüştüm kampanya da 320 ye aldım ordan, 60 TL kar yani şükür

Sağ ol Senben
Darısı hepimize ve diğer eksiklere inşallah

Aminnn inss , eksik daha cok :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…