Aminnn inss , eksik daha cok :s
eksik hic bitmiyor benimde bi listem var ordan hatta buna gerek yok diyip cizdiklerm var umarm gerek kalmaz gercekten
Umarim , daha sinrada surekli biseler cikacak eminim :seksik hic bitmiyor benimde bi listem var ordan hatta buna gerek yok diyip cizdiklerm var umarm gerek kalmaz gercekten
Cekirgee evet dimi yarin cumartesi is yok
İyiki burdasn keyifli gecer artik aksamlar zaten baksana kimse yok artik sessizlesti burasi
Evet eksik hic bitmyr ve ben artk eliyrm gereksz gibileri hersey para
Sağ ol
İzne çıkıcam diye vınn almıştım eve
Ama yorgunluktan giremiyodum yarın işe gitmicem ya şimdi bi bakınıyım deidm sabah uyurum nasılsa
Bi de bazen hiç aklında olmayan bişeyi duyuyosun
Aha bu da yok bende diyosun
Kız çeyizi gibi teferruatlı maalesef[/QUOTE
Evet ya teferruat knusunda haklisin :)]
Cekirgee evet dimi yarin cumartesi is yok
İyiki burdasn keyifli gecer artik aksamlar zaten baksana kimse yok artik sessizlesti burasi
Evet eksik hic bitmyr ve ben artk eliyrm gereksz gibileri hersey para
Sanurim cogu Arkadas vatsap ta takiliyir ise oyuzden sesizdir buralar ,baksaniza meltemde pek ugramaz oldu
Selam kizlar keyifler nasil benim misafirim vardi o yuzden giremedim fena yorulmusum sag kalcam agriyo uzerine basinca birde kuyruk sokumum fena
Cekirge araban hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin
Bugun karnim ayri bir sisti sabah giydigim kiyafet simdi dar geliyo neden acaba
Gercekten oyle. Bide telas ediyorum eyvaf bu yok bende ya hemen lazim olursa diye :)Sağ ol
İzne çıkıcam diye vınn almıştım eve
Ama yorgunluktan giremiyodum yarın işe gitmicem ya şimdi bi bakınıyım deidm sabah uyurum nasılsa
Bi de bazen hiç aklında olmayan bişeyi duyuyosun
Aha bu da yok bende diyosun
Kız çeyizi gibi teferruatlı maalesef
Gercekten oyle. Bide telas ediyorum eyvaf bu yok bende ya hemen lazim olursa diye :)
Siz iyi çekiyosunuz milleti, ben çekemiycem misafir
Çalışırken zaten zo artı bi de hamilelikten sonra iç istemiyorum
Sağ ol, hepimizin minikleri iyi günlerde kullanır inşallah
İyi gcler kızlar aranızda olmayı çk istiyorum ama buaralar çok yoruluyorum işte elim kolum kalkmıyo halszim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?