Bence olur. Hatta kopyasini alayim seninkilerin. Havlu da koy :)Hastane çantam hazır sayılır
Bilmediğimi ablama sordum
Hastane bezine gerek yokmuş özel hastaneler zaten veriyomuş
Bebek için bikaç bez attım çok yer kaplamasın diye tüm paketi atmadım
1 hastane çıkışı 2 tane de 5 li yeter herhalde
Kullan at alt açmayla, yenidoğan ıslak mendil de koydum
Kendime de 2 takım pijama, 3 çorap, 2 emzirme atleri, 3 alt çamaşır, 1 emzirme önlüğü, 1 yelek, 1 patik koydum
Bebeğin ve benim eşyalaırm sırt çantamıza sığıyo
Puset ve kalın battaniye gidicek bi de
Bu kadar kafi olur sanırım
senin haftalarda zaten napıcm bilmiyorum şimdiden ağır hissediyorum senin çok şkür geldi izin zamanınBenimde kalçam fena otursam bi dert kalksam bi dert yollarda
Cekirgee
ben cumartesi gtmyrsn sanyrdm uzun zamndr gitmyrmsn ondan demekki..
Evet dedgn gibi bebek ve lohusa oldumu hersey pahalibana emzirme sutyeni atleti bile alma dediler kullanamyrsn dediler ama ben yinede 2 tane aldm. Emzirme minderi alacakym baktm ucuz bisey degil vazgectm.
2nevresm alacaktm ama sadece 1 tane aldim 2.yi alirmym bilmyrm.
Benim pusetin yagmurlugu vardi standart olcumudur bilmyrm evdeyse bi dene istersen..
senben60 sorma artik bundan sonra eksik hic bitmeyecek.. Buyudukce giyim almak zorunda kalacagz hep..
Cekirgee
ben cumartesi gtmyrsn sanyrdm uzun zamndr gitmyrmsn ondan demekki..
Evet dedgn gibi bebek ve lohusa oldumu hersey pahalibana emzirme sutyeni atleti bile alma dediler kullanamyrsn dediler ama ben yinede 2 tane aldm. Emzirme minderi alacakym baktm ucuz bisey degil vazgectm.
2nevresm alacaktm ama sadece 1 tane aldim 2.yi alirmym bilmyrm.
Benim pusetin yagmurlugu vardi standart olcumudur bilmyrm evdeyse bi dene istersen..
senben60 sorma artik bundan sonra eksik hic bitmeyecek.. Buyudukce giyim almak zorunda kalacagz hep..
senin haftalarda zaten napıcm bilmiyorum şimdiden ağır hissediyorum senin çok şkür geldi izin zamanın
Bence olur. Hatta kopyasini alayim seninkilerin. Havlu da koy :)
Insallah hepimizin sutu gelirde bebeklerimiz emerBen tek 2 tane emzirme atleti aldım o bari az açılıyo
Sütyene baktım, penyeler atletten farksız. Desteklilerde hem pahalı hemde çok açılıyo tek ucu değil. Almadım
Emzirme yastığı almadım, güvenli yan yatış aldım görmem kusarsa filan boğulabilimiş dediler korktum
Ya battaniye de ya başka minik minderde tutar emziririz ya
Hastanede ya da misafirlikte kamufle etmek adına emzirme önlüğü aldım tek
Bende puset varda yapmuluk yok bakıcam ölçülere
Cidden öyle bi arkadaşa gittik çocuu 9 aylık
Ne kadar da bi kıyafet alıyosun dedim
Hergün büyüyo ay bile olmadan aldığım oluyo dedi
Süt olmazsa mama da pahalıymış ayda 4 kutu gidiyomuş 150 TL filan aylık
+ Bez de var
İçinizi karartmak gibi olmasın bu saatte
Insallah hepimizin sutu gelirde bebeklerimiz emer
Bende teknoloji konusunda kısıtlıyorum kendimiwhatsap zaten kullanmıyorum
4 aylık izin olmasa eve tekrar net sokmaya bile niyetim yoktu
Burdan yazarım size diye bi de merak ettiğimi araştırırım acemi anneyim malum
Aminnnn inssInsallah hepimizin sutu gelirde bebeklerimiz emer
Evet fazla abartiliyor nette. Birde ulasilmaz yerlerde degiluz bi eksik olsa hemen biryerden alinir aslinda. Temel ihtiyaclari alalim yeter bence.Nettekiler abartı bence ya cımbız bile yazmışlar
Allah nasip ederse 1 gece kalıcaz bi aksilik olmazsa, cımbızla napalım o halde üstelik
Evet havlu iyi fikir, sağ ol
aman hasta olma dikat , bol bol dinlen iyi olursun insİyi gcler kızlar aranızda olmayı çk istiyorum ama buaralar çok yoruluyorum işte elim kolum kalkmıyo halszim baya
Evet fazla abartiliyor nette. Birde ulasilmaz yerlerde degiluz bi eksik olsa hemen biryerden alinir aslinda. Temel ihtiyaclari alalim yeter bence.
Evet whatsapp zor olur. Yalniz herkes oraya tasindi galiba burada az kisi kaldikya sanki dogum yapmaysn bi bizmisiz gibi geldi :)Bende net buraya yazmak ve bise arastirmak icin kullaniyorum aynen , vatsap tan pek yazismam gruplardanda kaciyorum , zaten isyerinde zirt pirt teli elime alamiyorum ,dogum yapincafa mart aneleri dogum hikayesi kismina tasiniris
Bizde bir laf vardır bebeğin giydiği haram yediği helal diye.yaşayınca anladım bunu,oglumda deli gibi alışveriş yaptım herşey marka en pahalisi bi o kadar da hediye geldi,her dolabını duzelttigimde daha etiketi bile koparilmamis kiyafetler bulurdum.kızımda yapmadım ama az ve oz aldim.zaten cabuk buyuyorlar sürekli almak zorunda kaliyosun
senin haftalarda zaten napıcm bilmiyorum şimdiden ağır hissediyorum senin çok şkür geldi izin zamanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?