2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence olur. Hatta kopyasini alayim seninkilerin. Havlu da koy :)

Emzirme minderini bende dusunmuyorum gereksiz derecede pahali, emzirme onlugunu kendim diktim ama emzirme sutyeni henuz almadim alacamda bedenine karar veremiyorum, siz neye gore aldiniz

Ben tek 2 tane emzirme atleti aldım o bari az açılıyo
Sütyene baktım, penyeler atletten farksız. Desteklilerde hem pahalı hemde çok açılıyo tek ucu değil. Almadım
Emzirme yastığı almadım, güvenli yan yatış aldım görmem kusarsa filan boğulabilimiş dediler korktum
Ya battaniye de ya başka minik minderde tutar emziririz ya
Hastanede ya da misafirlikte kamufle etmek adına emzirme önlüğü aldım tek

Bende puset varda yapmuluk yok bakıcam ölçülere

Cidden öyle bi arkadaşa gittik çocuu 9 aylık
Ne kadar da bi kıyafet alıyosun dedim
Hergün büyüyo ay bile olmadan aldığım oluyo dedi
Süt olmazsa mama da pahalıymış ayda 4 kutu gidiyomuş 150 TL filan aylık
+ Bez de var
İçinizi karartmak gibi olmasın bu saatte

senin haftalarda zaten napıcm bilmiyorum şimdiden ağır hissediyorum senin çok şkür geldi izin zamanın

Bi ara bana da öyle oldu 32 haftada bile değildim
Ağladım resmen acıdan
Eşim de izne ayrıl dedi ama erken ayrılsam kızımla çok kalamazdım
Sonra aralarda düzeldim şükür
Biraz diş sıkıcaz napalım hayat şartları

Bence olur. Hatta kopyasini alayim seninkilerin. Havlu da koy :)

Nettekiler abartı bence ya cımbız bile yazmışlar
Allah nasip ederse 1 gece kalıcaz bi aksilik olmazsa, cımbızla napalım o halde üstelik
Evet havlu iyi fikir, sağ ol

Insallah hepimizin sutu gelirde bebeklerimiz emer

Bende teknoloji konusunda kısıtlıyorum kendimi whatsap zaten kullanmıyorum
4 aylık izin olmasa eve tekrar net sokmaya bile niyetim yoktu
Burdan yazarım size diye bi de merak ettiğimi araştırırım acemi anneyim malum

Bende net buraya yazmak ve bise arastirmak icin kullaniyorum aynen , vatsap tan pek yazismam gruplardanda kaciyorum , zaten isyerinde zirt pirt teli elime alamiyorum ,dogum yapincafa mart aneleri dogum hikayesi kismina tasiniris

Nettekiler abartı bence ya cımbız bile yazmışlar
Allah nasip ederse 1 gece kalıcaz bi aksilik olmazsa, cımbızla napalım o halde üstelik
Evet havlu iyi fikir, sağ ol
Evet fazla abartiliyor nette. Birde ulasilmaz yerlerde degiluz bi eksik olsa hemen biryerden alinir aslinda. Temel ihtiyaclari alalim yeter bence.

Sipariş vermeyi düşünüyosanız kliksada ayın 18 ine kadar kargo ücretsizmiş
Bende beğendiğim bi minderle, ateş ölçer aldım 75 i geçti kargodan yırttım
Normal kargo gibi değil minderlerin kargosu iki katı tutuyo çünkü

http://www.kliksa.com/urun/minderim-pigro-junior-fistik-yesili/902000822

Hem ayakta sallamaya hem alt açmaya filan lazım olur dedi ablam

elfidaalya ben suanda sanrm 85 takyrm ama 90 aldm ama daha denemedm tanidik yerden aldm olmazsa degistrrm nasilsa diye Cekirgee benmde aklimdan gecenleri soyledin ben dillendrmeyim dedim mama yesin hic istemyrm ama sut olmazsa mecbur kii sadece bu da olmayacak eksik habire ufak tefekte olsa bi eksikler olcak.. Giyim isini nasil halletcrz bilmem her carsiya gitmeye biseyler alcaz sanrm
Emzitme onlugu alablrm sanrm bende.. Cok takintlym herkesn icinde gogusumu acamam

Bizde bir laf vardır bebeğin giydiği haram yediği helal diye.yaşayınca anladım bunu,oglumda deli gibi alışveriş yaptım herşey marka en pahalisi bi o kadar da hediye geldi,her dolabını duzelttigimde daha etiketi bile koparilmamis kiyafetler bulurdum.kızımda yapmadım ama az ve oz aldim.zaten cabuk buyuyorlar sürekli almak zorunda kaliyosun

Bende net buraya yazmak ve bise arastirmak icin kullaniyorum aynen , vatsap tan pek yazismam gruplardanda kaciyorum , zaten isyerinde zirt pirt teli elime alamiyorum ,dogum yapincafa mart aneleri dogum hikayesi kismina tasiniris
Evet whatsapp zor olur. Yalniz herkes oraya tasindi galiba burada az kisi kaldikya sanki dogum yapmaysn bi bizmisiz gibi geldi :)

Bi de ben 2 paket unibaby ıslak pamuktan var dedim diye bana güldüler
9 aylık onların bebeği ohooo bulursan toptan al 2 paket ne ki dediler, 4 aydan sonra totosuna bim ıslak mendili kullanırsın ama 4 aya kadar ve yüzüne hep unibabay kullan dediler
Toplu kampanya görürsem alıcam
Çok gidiyomuş

Ablamlarda alma dedi, hem hediye gelir, hem bebek büyür ona göre bakarız diye
İlk 3-4 aya yeticek kadar var benim tek kıyafet
Hatta belki de yetmez
Burda görüyorum acaba çok mu az almışım ben diyorum

senin haftalarda zaten napıcm bilmiyorum şimdiden ağır hissediyorum senin çok şkür geldi izin zamanın

Ben 35+0 da cikmayi dusunuyorum izine 13 subat oluyor , o servisin sarsintisi ve kuyruk sikumu agrisi beni yoruyor ,simdi iyiyim cok sukur ama dr bugun kasilma erken dogum riski fln diyince iyice karar verdim 35+0 da cikicam ins zamanina kadsr veklerde bebisim rahat rahat sin hszirliklsrla ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…