- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
park beşiklerin yatağı olmuyor ayrı alıyorsun diye biliyorum.ben ayrı aldım yani.Gunaydin kizlar...arada okuyorum sizleri tam bir konuya dahil olayim derken konu degismis oluyor :) masallah alisverisiniz devam ediyor ben 26. Haftada yaptim sona kalanlari anca alacam. Kamera siparisiyle basladim, daha yatak bebek arabasi oto koltugu dururken, isleri ters mi yapiyorum ne...? Modellerine karar verdim aslinda siparis vericem 2 gunde gelecek diye acele etmiyorum.
Sizlere sorum, park yatak icine ayri yatak gerekli mi? Ben annemde birakacam burda kullaniriz ama az kullanilacagi icin fazla masraf yapmak istemiyorum. Siz aldiniz mi?
Park yataklar icin de yatak aliniyor normal yataga gore daha ince 6 -7cm gibi pamuk sunger visko vb. Cesitleri var ben chicco park yatak aldim icine de doktor tavsiyesiyle pamuk yatak aldim kraft yatas 125 tl ye aldim.once visko dusunuyordum fakat pamuk olmaliymis vosko vucudun seklini aldigindan zararliymisGunaydin kizlar...arada okuyorum sizleri tam bir konuya dahil olayim derken konu degismis oluyor :) masallah alisverisiniz devam ediyor ben 26. Haftada yaptim sona kalanlari anca alacam. Kamera siparisiyle basladim, daha yatak bebek arabasi oto koltugu dururken, isleri ters mi yapiyorum ne...? Modellerine karar verdim aslinda siparis vericem 2 gunde gelecek diye acele etmiyorum.
Sizlere sorum, park yatak icine ayri yatak gerekli mi? Ben annemde birakacam burda kullaniriz ama az kullanilacagi icin fazla masraf yapmak istemiyorum. Siz aldiniz mi?
Icinde bir sunger yatak oluyormus canim, aciklamalarda oyle yaziyor da...kendi evim icin olsa pamuk yatak alirdim tabii ama burda o sekilde idare etsem mi dusunuyorumpark beşiklerin yatağı olmuyor ayrı alıyorsun diye biliyorum.ben ayrı aldım yani.
Canim o icindeki yatak degil ince bisey onun ustune yatamaz en kotu pamuk yorgan varsa katlayip kullanabilirsinIcinde bir sunger yatak oluyormus canim, aciklamalarda oyle yaziyor da...kendi evim icin olsa pamuk yatak alirdim tabii ama burda o sekilde idare etsem mi dusunuyorum
Cevabin icin sagol canim...burda magaza pek yok internetten siparis etmek zorundayim, gormeden alinca oyle tereddutte kaldim. Alacaksam ince olmasina dikkat edeyim bariPark yataklar icin de yatak aliniyor normal yataga gore daha ince 6 -7cm gibi pamuk sunger visko vb. Cesitleri var ben chicco park yatak aldim icine de doktor tavsiyesiyle pamuk yatak aldim kraft yatas 125 tl ye aldim.once visko dusunuyordum fakat pamuk olmaliymis vosko vucudun seklini aldigindan zararliymis
her doktorun uygulaması farklı demek ki muhtemelen bir dahaki sefere girersin.Bn hic nst ye girmedm. Bugn belki girerim dedim ama bisey demedi dr. 2 hafta sonra cagrdi. O zamn baslcz sanrm
internetten mi alıcaksın? ben mağazadan aldım sünger yatak yoktu.Icinde bir sunger yatak oluyormus canim, aciklamalarda oyle yaziyor da...kendi evim icin olsa pamuk yatak alirdim tabii ama burda o sekilde idare etsem mi dusunuyorum
Ondan da almadim kiiii :))) annemin evi cok sicak oluyor ben tshortle oturuyorum o yuzden bambu battaniye, kundak battaniye yeterli olur dusundum. Eh ozaman ayri bir yatak sart galiba..sagolun kizlar, karar vermeme yardimci oldunuz :)Canim o icindeki yatak degil ince bisey onun ustune yatamaz en kotu pamuk yorgan varsa katlayip kullanabilirsin
Evet, internetten. Titresimsiz ama alt acmasi olan bir model bakiyorum. Kendi evime gidince oraya da baskasini alicam. Senin durumun zormus canim. Ben kendimi dusunuyordum, dogum iki proje arasi denk geldigi icin, yurtdisindan geldim annemin evine, dogumdan sonra da Istanbulda ev tutacaz doseyecez, nasil olur, esim bensiz nasil ev bulur dayar doser bilemiyorum...uzulme canim, dogumdan sonra cok stres olacaksan esine uygun bir dille anlatirsin kv kp o anlatsin. Hem lohusa evinde kp ne arar, faydasi mi olacak? Gelsin biraz otursun kendi evine donsun dimi. Ben esime bir kas kaldirdim mi hemen olmaz der, sonra yabanci gelin cok fena deseler bile benim kafam rahather doktorun uygulaması farklı demek ki muhtemelen bir dahaki sefere girersin.
internetten mi alıcaksın? ben mağazadan aldım sünger yatak yoktu.
adam viskon önerdi onu aldık.pamuk daha iyi diyorlar burda ama.
Ben doğumu ve sonrasını çok düşünmeye başladım.özellikle kayınpederi etrafımda hiç istemiyorum ya,aslında kayınvalidemi de çok istemiyorum ama mecburum.her şeye çok karışıyorlar ve kp bilgisayar manyağı.evimde pcnin başına oturacak bütün gün eminim ve bunu düşündükçe deli oluyorum.kendi annem sağ olsaydı çok farklı olurdu.düğünümde bu kadar koymamıştı annesizlik ama şu an çok koyuyor
Biz de inteenetten aldik hepsiburadadan aldikCevabin icin sagol canim...burda magaza pek yok internetten siparis etmek zorundayim, gormeden alinca oyle tereddutte kaldim. Alacaksam ince olmasina dikkat edeyim bari
Ben de bebege yorgan yastik almadim bi guvenli yatis yastigi aldim.bebekler yorgan yastik kullanmazmis bogulma tehlikesi yaratiyormus hani yatak almak istemiyorsan evdeki bi pamuk yorgani katlayip koyabilirsin ama cok pahali degil park yataklari en pahalisi 150 falanOndan da almadim kiiii :))) annemin evi cok sicak oluyor ben tshortle oturuyorum o yuzden bambu battaniye, kundak battaniye yeterli olur dusundum. Eh ozaman ayri bir yatak sart galiba..sagolun kizlar, karar vermeme yardimci oldunuz :)
Sizleri okuyunca acaip imreniyorum zaten ya, ben turkiyede degilim o yuzden bilmdigim sitelerden almak zorudayim sonra gelene kadar acaba kaziklandim mi dusunup duruyorum. Tek tesellim fiyatlar acaip ucuz olmasi :)Biz de inteenetten aldik hepsiburadadan aldik
Su an topikte sadece biz ikimiz variz galiba, meydan bizimmis gibi hissediyorum :)Ben de bebege yorgan yastik almadim bi guvenli yatis yastigi aldim.bebekler yorgan yastik kullanmazmis bogulma tehlikesi yaratiyormus hani yatak almak istemiyorsan evdeki bi pamuk yorgani katlayip koyabilirsin ama cok pahali degil park yataklari en pahalisi 150 falan
Evet, internetten. Titresimsiz ama alt acmasi olan bir model bakiyorum. Kendi evime gidince oraya da baskasini alicam. Senin durumun zormus canim. Ben kendimi dusunuyordum, dogum iki proje arasi denk geldigi icin, yurtdisindan geldim annemin evine, dogumdan sonra da Istanbulda ev tutacaz doseyecez, nasil olur, esim bensiz nasil ev bulur dayar doser bilemiyorum...uzulme canim, dogumdan sonra cok stres olacaksan esine uygun bir dille anlatirsin kv kp o anlatsin. Hem lohusa evinde kp ne arar, faydasi mi olacak? Gelsin biraz otursun kendi evine donsun dimi. Ben esime bir kas kaldirdim mi hemen olmaz der, sonra yabanci gelin cok fena deseler bile benim kafam rahat
kv kp yapışık ikiz gibi.kv kocası olmadan tek bir yere gidemiyor,daha hiç kalkıp minibüse binip benim evime gelmemiştir.Cok uzuldum canim
Doğum eğitiminde yan yatış yastığı kullanmayın dediler (güvenli yatış yastığı dediğin bu mu?). Sırt üstü yatırıp başını yana çevirin dediler. Bebek ölüm sendromu en çok yüz üstü, sonra yan, en son sırt üstü oluyormuş. Eğer çok kusan bir Bebeğinizin olursa eğimli olan bebek yastıkları var ya onlardan alın ya da basının altına bişey koyup hafif eğim verin dediler. Onların yalancisiyim.Ben de bebege yorgan yastik almadim bi guvenli yatis yastigi aldim.bebekler yorgan yastik kullanmazmis bogulma tehlikesi yaratiyormus hani yatak almak istemiyorsan evdeki bi pamuk yorgani katlayip koyabilirsin ama cok pahali degil park yataklari en pahalisi 150 falan
Insallah dusubdugun gibi olmaz yada esin destek olur sanakv kp yapışık ikiz gibi.kv kocası olmadan tek bir yere gidemiyor,daha hiç kalkıp minibüse binip benim evime gelmemiştir.
işe başladığımda bebek daha çok küçük olacak ve kv bakacak ama çocuğa da tek bakamaz.mecburen kp yanında olması lazım.
yani düşünsenize ben işten gelicem ikisi de evimde.kp bilgisayarın başında olacak muhtemelen.yani nasıl söylenebilir nasıl istemiyorum denir bilemiyorum.
bebeğin ilk banyosunda bile kp dibimizde olur,bunu bile düşünüyorum.
bilmiyorum belki de düşündüğüm gibi olmaz ama yanılacağımı sanmıyorum.
Perde mi soruyosun
Denokids ten bakabilirsin
120 TL ama trendyola filan gelirse 90 a düşüyo
140cm en ölçüsü camına uyuyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?