2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozaman isin zor canim. Kp gormezden gelmeye calis, sadece bilgisayar basinda duracaksa onun zarari az olur, sadece senin sinirine dokunur. Ya herseye karissa, laf etse, emzirdin mi bile sorsa daha beteri olurdu. Buna da sukur deyip gececeksin, allahtan bebegini yabanciya birakmak zorunda olmayacaksin, isine geri donebileceksin. Ben kv mi bir anlatmaya baslasam ohoooo, kendi kizi bile benim evime birdaha gelmeyecek dedi

gunaydin kizlar uykusuz gecelerim basladi valla siddetli bacak kramplarim var yatamiyorumkarnimdaki durmuyor filan ayrica 4 cu ayda aldigim pantolonlara yani taytima sigamiyorum yeni pantolonda alicam birde kizima birseyler alayim diyorum...

Geçmiş olsun
Magnorm iç iyi gelir krampa
Bende de vardı kullandım faydasını hemen görüyo insan Allah'ın izniyle
Onun dışında muz ve soda da magnezyum var, tüketmek iyi gelebilir

İnternet ara kablosunu sök bozuldu de son zamanlar
İnternet kafeye mi gider kendi evine mi gider napıyosa yapsın
Dede olan adam napıyo saatlerce nette, hiç sevmem

Bizde dün kontroldeydik canım bizimkinin kilosunda o civarlarda bize normal dedi.

ykal,
Bizde dün kontroldeydik canım bizimkinin kilosunda o civarlarda bize normal dedi.
Doktorlqr
t: 38924185, member: 625789"]Bizde dün kontroldeydik canım bizimkinin kilosunda o civarlarda bize normal dedi.[/QUOTE]
Doktorlar bunu hic dusunmuyor dedikleri en ufak bi sey bile annenin aklına takiliyor su an vicdan yapiyorum acaba besleyemedim mi diye

Günaydın kızlar
Biraz uyumuşum şükür

Büyüyen beşikte o hafta bu hafta derken bugün bile gelmedi
Yarın dediler, inanmıyorum dedim
Ne uyuz şu mobilyacılar
Keşke hiç bulaşmasaydın ,ben kocama bile güvenmedim yaptırmadım:))

Son düzenleme:
Evet ben de aldiktan sonra okudum aoylediklerini geri iade etmedim artik insallah sirt ustu olayini becerebiliriz cunku bu olaydan cok korkuyorum

Iyi denilen bildigin pamuktan yapilan. Bu ortapefik diyor bunu bilmiyorum iyimidir ama visko onermiyorlar

Bana da burdan önerdiler bu ortopediği

Keşke hiç bulaşmadaydı ,ben kocama bile güvenmedim yaptırmadım:))

Eniştem şehir dışında
Burda anlaşmalı olduğu yerlere ya daişçilere bıraktı o yüzden
Onlar da bi türlü bitiremedi
Bugün gelmiş şehir dışından, yarına getircekler diyo da inanmam dedim bu kaçıncı yarın

Bizim balkonu da cam kapatma yapcaklardı, vazgeçtim onlara yaptırmam

Yok yok tanıdıkla sakın...

Bende daha alnadim yatak buna vakayim bende o halde.

Insallah gelir daha fazla sinirlerini hoplatmadan.

Canım önemli olan sağlıklı olması , sen ve eşinin yapısıda önemli tabi sizde minyonsanız bebişinde öyle olması çok normal.Ama benim bebişimde tombik değil.
Canım önemli olan sağlıklı olması , sen ve eşinin yapısıda önemli tabi sizde minyonsanız bebişinde öyle olması çok normal.Ama benim bebişimde tombik değil.
Benin aklima takilan da o esim Iyi de bana benzemesin ya ben çok minyonum cunkuuuu

Sen napıyosun herşey yolunda dimi
Pek rastlaşamadık son günler
Çok şükür şimdilik iyiyim.p.tesi kontrolüm var.bebeğimin birinin kan akışı iyi değil.böyle de devam edebilir,gittikçe bozulabilir dedi doktor.çok bozulursa doğurmak zorunda kalıcam Allah korusun.tetikte bekliyorum işte.tansiyon için ilaç kullanıyorum.zamanımı doldurmaya çalışıyorum bakalım inşallah iyi gider..

Şükür 30 u geçtik diyorum yine de
Daha erken doğum yapanlar oluyoçünkü
Bol dua et,ilaçlaırnı aksatma gerisi nasip

Benim de kan 9.7 ye yükselmiş iğnelerden sonra
Ama alt sınır bile 10, daha erişemediğimden günde 3 kez demir hapı içiyorum
Yoksa damardan vericeklermiş

benimde 11 sınır demekki çekirge bugünde unuttum aç karnına almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…