Sıkıntı olmaz,damardan alırsın.zaten serum vs.takılıcak illaki,kanı da takarlar en köyü ihtimalle.inşallah hepimiz sağlıkla ve kucaklarımız dolu olarak çkkarız maratondan.başka hiçbişi istemiyorum ben...Şükür 30 u geçtik diyorum yine de
Daha erken doğum yapanlar oluyoçünkü
Bol dua et,ilaçlaırnı aksatma gerisi nasip
Benim de kan 9.7 ye yükselmiş iğnelerden sonra
Ama alt sınır bile 10, daha erişemediğimden günde 3 kez demir hapı içiyorum
Yoksa damardan vericeklermiş
benimde 11 sınır demekki çekirgebugünde unuttum aç karnına almayı
Insallah hersey yolunda gider zamaninda tamamlarsin. Allah yardimcin olsunÇok şükür şimdilik iyiyim.p.tesi kontrolüm var.bebeğimin birinin kan akışı iyi değil.böyle de devam edebilir,gittikçe bozulabilir dedi doktor.çok bozulursa doğurmak zorunda kalıcam Allah korusun.tetikte bekliyorum işte.tansiyon için ilaç kullanıyorum.zamanımı doldurmaya çalışıyorum bakalım inşallah iyi gider..
İnşallahSıkıntı olmaz,damardan alırsın.zaten serum vs.takılıcak illaki,kanı da takarlar en köyü ihtimalle.inşallah hepimiz sağlıkla ve kucaklarımız dolu olarak çkkarız maratondan.başka hiçbişi istemiyorum ben...
Canim maşallah şurda sadece 1 ayin kaldı inşallah sorunsuz bir şekilde kucagina alacaksınİnşallah
Sağsalim doğumu atlatsam bebeğimi kucağıma alsam kahraman gibi hissedicem kendimi zaten
Bi de çok ağırlaştım çabuk yoruluyorum eski halime dönmek istiyorum hayırlısıyla artık
Senin bi sikayetin mi vardi test yaptilar. Nasil anladinizŞükür 30 u geçtik diyorum yine de
Daha erken doğum yapanlar oluyoçünkü
Bol dua et,ilaçlaırnı aksatma gerisi nasip
Benim de kan 9.7 ye yükselmiş iğnelerden sonra
Ama alt sınır bile 10, daha erişemediğimden günde 3 kez demir hapı içiyorum
Yoksa damardan vericeklermiş
Insallah alicaz bos kucaklarimiz dolacak. Bende eski halime donmek istiyorum. Oturdugum yerden bile eskiye gore on saat te kalkiyom. Yataktan kalkmayi hic demiyom.İnşallah
Sağsalim doğumu atlatsam bebeğimi kucağıma alsam kahraman gibi hissedicem kendimi zaten
Bi de çok ağırlaştım çabuk yoruluyorum eski halime dönmek istiyorum hayırlısıyla artık
Canim maşallah şurda sadece 1 ayin kaldı inşallah sorunsuz bir şekilde kucagina alacaksın
Senin bi sikayetin mi vardi test yaptilar. Nasil anladiniz
içeyim bari aksatmadanAksatma hatta doktora sor yükseltirse günde 1 den fazla kullan
Ama 10 u geçerse iyi dediler bana, o zaman damardan vermicekler
Benim 7.6 ya düşmüştü 10 iğne vuruldum 9.7 olmuş şükür 1-2 hafta daha günde 3 hap içersem yükselir inşallah ta gerek kalmaz başka bi işleme
İnu arastiriyorum cabim , kirmizi pembe guxel durmaz gibi geliyor hep ama belki guzel bise yakalarim,Kirmiziyla pembeyide kombinleyebilirsin. Nete bak iki rengin uyumuna. Ben gorunce sasirmistim. Yada duz beyaz yap.
İstersen koltuğa krem vs. bi örtü al her renkle kombinlenir krem
Iyiki olcturmussun. Yoksa hic fark etmeyecekler desene.İnşallah, hep beraber
İlk kan ve idrar istiyolar ya , benim o zaman 9.9 du
Kaç ay geçti hala ölçmediler
Bende gittim kendim istedim, şok oldum 7.6 yı görünce
İyi ki fark edilmiş şimdi iğneyle hızlandırırız son 37 haftaya filan girsen sıkıntı olucaktı dediler
10 iğneden sonra yine ölçtürdüm 9.7 olmuş, demir hapını günde 3 kullan 10 geçersin dediler
canım aklıma ne geldi beyaz diktirip koltuğun renginde minik kelebekler mi diksen üstüne keçeden filanPerdeyi annemde dikebilir de renk ve model karar veremiyorum ,ah o kirmizi koltukkk ahhh
Sen dedin ya pusetle birlikte toparlanmıyor.Birde bende araba koltuğu var.Orlandoyu almakla fazladan bir tane daha araba koltuğu almış oldum.Bide card finans la alınca 50 tl chip para diyordu.Baktım chip para gelmedi.Benim kartım kart aidatsız kart chip para sistemine dahil edilmiyormuş 50 tl de öyle fazladan gelince iptal ettim siparişi.Ben onun yorumunu kacirmisim. Bizde onu almayi dusunuyorduk. Neden iade ettin. Orlando almistin demi
EvetSon carem ortu olacak sanirim ozaman pembe lila kirlent kilifi yaptiririm annemede :)
Anladim canim. Peki actin mi sen arabayi hafifligi , kalitesi falan nasildi. Alinabilir tarzdami.Sen dedin ya pusetle birlikte toparlanmıyor.Birde bende araba koltuğu var.Orlandoyu almakla fazladan bir tane daha araba koltuğu almış oldum.Bide card finans la alınca 50 tl chip para diyordu.Baktım chip para gelmedi.Benim kartım kart aidatsız kart chip para sistemine dahil edilmiyormuş 50 tl de öyle fazladan gelince iptal ettim siparişi.
Şimdi aldığım araba portbebe olabiliyor.Araba koltuğu yok haricen istediğim gibi 3 tekerlekli.Mavi rengi çok hoş fiyatı da 350 tl aliminyum gövdesi de sağlam duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?