Günaydın anneler. Uykusuz bir gecenin ardından kızım için bişeylerle uğraşmak çok güzel. Kızımın odasının kapısını süsledik eşimle az önce ama içime sinmeyen birşey var ama ne?
cok guzel duruyor bence bi eksiklik yok gibiGünaydın anneler. Uykusuz bir gecenin ardından kızım için bişeylerle uğraşmak çok güzel. Kızımın odasının kapısını süsledik eşimle az önce ama içime sinmeyen birşey var ama ne?
Cok tatli olmussGünaydın anneler. Uykusuz bir gecenin ardından kızım için bişeylerle uğraşmak çok güzel. Kızımın odasının kapısını süsledik eşimle az önce ama içime sinmeyen birşey var ama ne?
bizde de görümcem babasının evine gelmesini istemiyor uzakta gerçi o yönden rahatOzaman isin zor canim. Kp gormezden gelmeye calis, sadece bilgisayar basinda duracaksa onun zarari az olur, sadece senin sinirine dokunur. Ya herseye karissa, laf etse, emzirdin mi bile sorsa daha beteri olurdu. Buna da sukur deyip gececeksin, allahtan bebegini yabanciya birakmak zorunda olmayacaksin, isine geri donebileceksin. Ben kv mi bir anlatmaya baslasam ohoooo, kendi kizi bile benim evime birdaha gelmeyecek dedi
ah çek sorma biz onlara gidiyoruz adam pc nin başından kalkmıyor,benim evimde de kesin aynısı olacakİnternet ara kablosunu sök bozuldu de son zamanlar
İnternet kafeye mi gider kendi evine mi gider napıyosa yapsın
Dede olan adam napıyo saatlerce nette, hiç sevmem
Teşekkürler tatlımmCok beğendim:))
yok canım kendim yapmıştım. Biraz yukarı çektim süsü sanki daha iyi durdu.cok guzel duruyor bence bi eksiklik yok gibikapi susun hazir mi ?
Teşekkürler tatlımm
yok canım kendim yapmıştım. Biraz yukarı çektim süsü sanki daha iyi durdu.)
Cekirgee ya o kadar uzun cevap yazdım sana alintilarda bi prb var sanırım
neyse tekrar teşekkür ederim detaylı bilgi için
Iyiki olcturmussun. Yoksa hic fark etmeyecekler desene.
Gunaydin arkadaslar..
Bisey danisayim size bebisime oda yapmayacagm yanimda yatacak ama bir odam bos daha sonra oraya gecirecegim ayiracagim zaman.. Sizce o odanin rengini simdiden degistrp tulunu diktireyim mi yoksa ayiracagim zaman mi yapayim? Esim daha sonra yapariz diyor zor is degil sonucta ama heves mi ediyorum ne :)
ah çek sorma biz onlara gidiyoruz adam pc nin başından kalkmıyor,benim evimde de kesin aynısı olacak
ben de hiç yakıştıramıyorum,okey oynuyor ve bazı vukuatları var,anlatılmaz burda.
ben lafımı esirgemem söylerim ama kesin kavga çıkar
hele lohusa halimle bütün gün evin içinde onu hiç çekemem.duruma göre bakıcam artık.
Gule gule kullansin minik.Kafalı dağıtmak için çıktım kizceye tulum aldım
bence güzel görünüyo tül kaç mtre bende hastanedeki odamı süslüycemdeGünaydın anneler. Uykusuz bir gecenin ardından kızım için bişeylerle uğraşmak çok güzel. Kızımın odasının kapısını süsledik eşimle az önce ama içime sinmeyen birşey var ama ne?
canım bende şimdilik odamda yatırıcam kendi odasını ayırdığım zaman yapıcam şimdi bu halimle yormak istwmiyorum kendimiGunaydin arkadaslar..
Bisey danisayim size bebisime oda yapmayacagm yanimda yatacak ama bir odam bos daha sonra oraya gecirecegim ayiracagim zaman.. Sizce o odanin rengini simdiden degistrp tulunu diktireyim mi yoksa ayiracagim zaman mi yapayim? Esim daha sonra yapariz diyor zor is degil sonucta ama heves mi ediyorum ne :)
çok şirinşerKafalı dağıtmak için çıktım kizceye tulum aldım
normal benimde bu değerlerdeMUTLU PAZARLAR kızlar.
tansıyonunu takıp edenler.tansiyonum 10-6 cıkıyorda kalp atıs hızına 104 dedi normalde 90 falan cıkıyordu normal mı sızce???
yemek yapmaya kalktım onu yapana kadar yoruluyorum ya.sızde de oluyor mu boyle????
ebemizde vardı galıba o yeterlı bılgıye sahıptır bılgılendırırse sevınırımmmm
aynen bende eski halimi özledim hiçbişey yapamıyorum bi yemek yaptım heryerim ağrıdı. ütüler duruyo eşimi bekliyo ev toz içinde annemi bekliyo. cok bunaldm sabah eşime söylendim bide pimpirikli bişe olur diye beni çarşıya bile götürmüyo yeter dedim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. elim kolum tutuyo bağımlı gibi oldum herkese cok sinirim bozuldu. şu bebiş doğsun bidaha hamile kalmıcam dedim söylendim bisürüInsallah alicaz bos kucaklarimiz dolacak.
Bende eski halime donmek istiyorum. Oturdugum yerden bile eskiye gore on saat te kalkiyom. Yataktan kalkmayi hic demiyom.
Aynen birinden bisi beklemek cok zor. Napalim gecici bi sure katlanacagiz.aynen bende eski halimi özledim hiçbişey yapamıyorum bi yemek yaptım heryerim ağrıdı. ütüler duruyo eşimi bekliyo ev toz içinde annemi bekliyo. cok bunaldm sabah eşime söylendim bide pimpirikli bişe olur diye beni çarşıya bile götürmüyo yeter dedim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. elim kolum tutuyo bağımlı gibi oldum herkese cok sinirim bozuldu. şu bebiş doğsun bidaha hamile kalmıcam dedim söylendim bisürü
Amin cümlemizin bebekleri inşallahCekirgee ne güzel hallettin sayılır işlerini.. hayırlısıyla da bebişin sağlıkla gelsin dünyaya..
aslında düşünyrm odayı düzenleyim falan diye sonradan masraf çıkmasın diye ama zaten mobilyasıda yokki benm kuzumun o yüzden pek bi kararsız kaldım.. bakalım duruma göre evim bi temizlensin eksikler bitsin para ve gücüm olursa en azından tülde olsa yaptraym diyorum odayaHaYaTSIN
buarada çekk yatağını aldğn gibi haber ver cnm bana da fikir olsun ben bi türlü e-bebek e gidemedm ordan alırsan hele kesin yaz bizze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?