2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cümlemizin bebekleri inşallah

Ben e-bebeğe gittim ama tükenmişti
Gelir mi bilmem yetişmezse normal bi yerden ortopedik bebek yatağı ? sorsam olur herhalde
Az kaldı çünkü
bende hiç bilmiyorum yatak konusunu
abimin 2 çocuğu var ve gördüğüm en detaycı ve en pimpirik insandır her detayı düşündü ilk çocuğunda ama ikinci çocuğunda çok rahattı bana da diyor ki bu kadar düşünme yatak meselesini hatta espri yapıyor sizin yattğnz yatak rahatsa sıkıntı yok diye
sanrm çok fazla takılmayacağım pamuk yatak bulamayablrm alrm bi ortopedik yaylı yatak

Aslında bana da öyle geliyo çok mu abartıyoruz ne : )

Pamuk ilk aylarda öneriliyomuş zaten
Pamuk mu bilmiyorum ama küçük beşikte ince yumuşak bi yatak var, o yüzden ben birden ortopedik yatak alırım. alan bi arkadaş memnunmuş burda okudum da kimdi unuttum
80x140 cm bulsam yeter

Çekersem paylaşırım dediğim son eklediklerim bunlardı

Annemin yaptığı yün yorgan, yastık, çarşaf. Üstünü de pikocuda yaptırmış henüz beşik gelmedi böyle çekebildim

Geçen akşam saraçhaneden 320 ye aldık dediğim araba buydu ( civil de 380, sadece internete özel fiyatmış yerinde yoktu )

Almıştık ama yoğunluktan bugün takabildiğimiz avize ( :

şimdi biraz araştıraym dedim pamuk yatak içinde iyi denilmiyor vücut şeklini alıyor diyeymiş..
ama yok gerçekten takılmak istemyrm buna da bence gerçekten bazı şeyleri hem deneyimsiz hem de hevesli oldğmz için abartyrz herşey kuralına göre olmalı gibi geliyor..
alacağım yatağıda en az 3 yıl kullanmalıym o yüzden önce sonra diye ayıramam maalesef sanrm yaylı bi yatak alacağım..

Bi de sordukça ya da araştırdıkça daha çok kafa karışıyor her konuda
Park olsaydı park yatak için olanlardan alırdım
Şimdi mobilya diye 1 kerede ortopedik alayım gitsin diyorum

Genelde ortapedik yatak omurga gelişimi için daha iyi diye okudum ben.bence pamupa gerek yok.ortapedik bir yatak uzun yıllar iş görür canım

Bi de sordukça ya da araştırdıkça daha çok kafa karışıyor her konuda
Park olsaydı park yatak için olanlardan alırdım
Şimdi mobilya diye 1 kerede ortopedik alayım gitsin diyorum
aynen cnm en mantıklısı..
ikranın eşyalarıda hayırlı olsun inşş bende heves ettim şimdi çekip koyayım diyorum ama heryer her yerde

Siddetli karın ve bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi çok feci ya..

aynen cnm en mantıklısı..
ikranın eşyalarıda hayırlı olsun inşş bende heves ettim şimdi çekip koyayım diyorum ama heryer her yerde

Sağ ol iyi günlerde kullansın hepimizin yavruları inşallah

Bende yorgunluktan gelip sızdığım oldu çekemediklerimi sonra çekiyorum işte : )

Bişeyden dolayı yorulunca bel ağrısı bana da oluyo da
Sana ilk mi oluyo bu derece, ben çok bilmiyourm ama tecrübeli olan yardımcı olabilir mi
Doktorunu ara bi istersen

Bişeyden dolayı yorulunca bel ağrısı bana da oluyo da
Sana ilk mi oluyo bu derece, ben çok bilmiyourm ama tecrübeli olan yardımcı olabilir mi
Doktorunu ara bi istersen
İlk defa oluyor yorgun da değilim dinlemekle de geçmedi pff

İlk defa oluyor yorgun da değilim dinlemekle de geçmedi pff
O zaman sor mutlaka
Ben son haftalar diye mi nedir durağa yürüsem hemen belimin orta yeri ağrıyor, bacaklarım benden ayrı gibi hisseidyorum ama hep oluyo son dönemler

evet cnm öyle yapacağım.. sürekli eşya yenilemeye gücüm olmaz çünkü

Bende sırf o yüzden büyüyen beşiği 90x190 cm yaptırıyorum
çilekte filan 160 lıktı ee sonra sığmıycak madem elimizi attık cebe bari tam olsun dedim bi daha uğraşmıyım
Üstü çıkınca tek kişilik yatak olucak kısmetse

Altı da yavrulayan yatak istedim, şimdilik ben uzanırım ( o odam minik ) sonra kapatırım diye
İlerde bilmiyorum nasip olur mu ama olursa 2.çocuğa da yer var böylece gerçi hamilelik beni çok yordu diye biraz uzağım bu fikre ama nasip

aa o zamn gerçekten harikaa bende kendim yapmak istyrm.. gülleri nasıl yaptın hazır mı aldın ?
birde kapıya kaç metre tül kullandın?
Köpük Kapı süsü simiti aldım 10 tl, lateks gül aldım 1 paket içinde 120 tane var 12 tl. Gülleri sapından kestim 2cm felan bıraktım sapını. 4 sıra halinde gülleri köpüğe sapladım. Geri kalan kısmını kafama göre evde olan malzemelerle süsledim. Tül fiyonkla beraber 6metre aldım canım.

yorgun değilsen acaba gaz sancısı olablr mi üşütmüş olablr misin ? bi kere bana da oldu geçmeseydi doktora gidecektm ama dinlennce geçti..
ne zamndr ağrıyor ? ihmal etme sakın şiddeti ve ne zamndr bilmem ama doktorunu ara veya acile git cnm.

yorgun değilsen acaba gaz sancısı olablr mi üşütmüş olablr misin ? bi kere bana da oldu geçmeseydi doktora gidecektm ama dinlennce geçti..
ne zamndr ağrıyor ? ihmal etme sakın şiddeti ve ne zamndr bilmem ama doktorunu ara veya acile git cnm.

O perde mi tül mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…