Meltem azda olsa gezince çok fena oluyo.bide hızlı büyüyolar artık,bağlar geriliyo...Siddetli karın ve bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi çok feci ya..
Erkeklere özelide varmış pipiped diyor çok güldüm.Kız bebeğe alıştık bakalım ağzımız yüzümüz çişe bulanacak galiba.
yorgun değilsen acaba gaz sancısı olablr mi üşütmüş olablr misin ? bi kere bana da oldu geçmeseydi doktora gidecektm ama dinlennce geçti..
ne zamndr ağrıyor ? ihmal etme sakın şiddeti ve ne zamndr bilmem ama doktorunu ara veya acile git cnm.
Perde ( internetten aldım denokids diye geçiyo bakmak istersen )O perde mi tül mu?
evet iyi düşünmüşsün benim öyle bi imkanım yoktu maalesef çünkü yatak odama bi daha beşik almam gerekecekti sonraya kaldı prensesin odası inşş o zamn da gücümüz olur.. bende uzanrm diyorsn ya cnm yatak odanda yatmayacak mı bebişin ? bebişle ilgilencem diye aman eşini ihmal etme ayırma yanındanBende sırf o yüzden büyüyen beşiği 90x190 cm yaptırıyorum
çilekte filan 160 lıktı ee sonra sığmıycak madem elimizi attık cebe bari tam olsun dedim bi daha uğraşmıyım
Üstü çıkınca tek kişilik yatak olucak kısmetse
Altı da yavrulayan yatak istedim, şimdilik ben uzanırım ( o odam minik ) sonra kapatırım diye
İlerde bilmiyorum nasip olur mu ama olursa 2.çocuğa da yer var böylecegerçi hamilelik beni çok yordu diye biraz uzağım bu fikre ama nasip
Meltem azda olsa gezince çok fena oluyo.bide hızlı büyüyolar artık,bağlar geriliyo...
evet iyi düşünmüşsün benim öyle bi imkanım yoktu maalesef çünkü yatak odama bi daha beşik almam gerekecekti sonraya kaldı prensesin odası inşş o zamn da gücümüz olur.. bende uzanrm diyorsn ya cnm yatak odanda yatmayacak mı bebişin ? bebişle ilgilencem diye aman eşini ihmal etme ayırma yanından
sağol canm ne güzel detaylamışsın :) gülleri saplamşsn ya düşmez dimi? peki güllerin kenarlarndan tüller görünyr onları nasıl yaptın ?Köpük Kapı süsü simiti aldım 10 tl, lateks gül aldım 1 paket içinde 120 tane var 12 tl. Gülleri sapından kestim 2cm felan bıraktım sapını. 4 sıra halinde gülleri köpüğe sapladım. Geri kalan kısmını kafama göre evde olan malzemelerle süsledim. Tül fiyonkla beraber 6metre aldım canım.
Çok güzel olmuştuKöpük Kapı süsü simiti aldım 10 tl, lateks gül aldım 1 paket içinde 120 tane var 12 tl. Gülleri sapından kestim 2cm felan bıraktım sapını. 4 sıra halinde gülleri köpüğe sapladım. Geri kalan kısmını kafama göre evde olan malzemelerle süsledim. Tül fiyonkla beraber 6metre aldım canım.
hemde nasıl o sancı ben ortalığı kaldrdm millet panikledi doğuracam sandıEvet niye ayrı yapmışlar anlamadım da markayı kullanan var mı iyi mi baby&me ? baya indirimdyemiş ama bilemediğimden almadım
Gaz sancısı da çok fena cidden
Hiç bilmezdim başıma gelince tüm bebeklere hak verdim ne kadar ciyaklasalar az ben bile zor dayandım
Cnm valla cok gzl olmus ellerine saglikGünaydın anneler. Uykusuz bir gecenin ardından kızım için bişeylerle uğraşmak çok güzel. Kızımın odasının kapısını süsledik eşimle az önce ama içime sinmeyen birşey var ama ne?
Yok gelmeden geri yolladımEvet
Anladim canim. Peki actin mi sen arabayi hafifligi , kalitesi falan nasildi. Alinabilir tarzdami.
cnm gozun aydin ins bir an evvel kuvezdende cikar melegin kucagina alirsinKizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Ne grubu kimdir necidir?facede var bir tane ama kk harici kisilerde aliniyor o gurptan mi bahsediyorsunuz ?2 aydir falan varim ordaGrubu kurduk muhabbet iyi burayi da ihmal etmiciz :)
Herkesleri bekleriz. .
Oyle boyle derken bitirdin eksikleri oda ramam artik. Gule gule kullanin insallah canim.Çekersem paylaşırım dediğim son eklediklerim bunlardı
Eki Görüntüle 1379202
Annemin yaptığı yün yorgan, yastık, çarşaf. Üstünü de pikocuda yaptırmış henüz beşik gelmedi böyle çekebildim
Eki Görüntüle 1379204
Geçen akşam saraçhaneden 320 ye aldık dediğim araba buydu ( civil de 380, sadece internete özel fiyatmış yerinde yoktu )
Eki Görüntüle 1379205
Almıştık ama yoğunluktan bugün takabildiğimiz avize ( :
Aynı şehirdemisiniz bitter ne işi var kp in rahat edilmiyor erkek yanında ilk günler benim kp gelecek olsa söylerim eşime gelmesin diye .1 hafta kalsa kv yeter zaten bide herşeye karışırlar baştan koy tavrını yoksa üzülen sen olursunBen doğumu ve sonrasını çok düşünmeye başladım.özellikle kayınpederi etrafımda hiç istemiyorum ya,aslında kayınvalidemi de çok istemiyorum ama mecburum.her şeye çok karışıyorlar ve kp bilgisayar manyağı.evimde pcnin başına oturacak bütün gün eminim ve bunu düşündükçe deli oluyorum.kendi annem sağ olsaydı çok farklı olurdu.düğünümde bu kadar koymamıştı annesizlik ama şu an çok koyuyor
Gecmis olsun. Artik o agrilar bitmiyor. Hergun bir yerimiz agriyor. Bebde bel agrisi cok cekiyorumSiddetli karın ve bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi çok feci ya..
Gayet guzel duruyor. Kutulari nende cok seviyorum iyi topluyorİkeadan da hurcun kalını kuru gibi bişey aldım demiştim ya
Baya iş gördü
1 peluş kalın battaniye, 1 polar fermuarlı battaniye, 1 de normla battaniye koydum hala boş yeri var
Dolabın üstüne attım, yer açıldı çekmecelerde
Eki Görüntüle 1379224
Bakmak isterseniz şundan http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...-ve-sepetler/kutular/20290292/svira-kutu.aspx
Son zamanlarda böyle zorluklar oluyor.insan bir an önce doğum yapayım istiyor kızlar.aynen bende eski halimi özledim hiçbişey yapamıyorum bi yemek yaptım heryerim ağrıdı. ütüler duruyo eşimi bekliyo ev toz içinde annemi bekliyo. cok bunaldm sabah eşime söylendim bide pimpirikli bişe olur diye beni çarşıya bile götürmüyo yeter dedim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. elim kolum tutuyo bağımlı gibi oldum herkese cok sinirim bozuldu. şu bebiş doğsun bidaha hamile kalmıcam dedim söylendim bisürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?