2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkeklere özelide varmış pipiped diyor çok güldüm.Kız bebeğe alıştık bakalım ağzımız yüzümüz çişe bulanacak galiba.

Evet niye ayrı yapmışlar anlamadım da markayı kullanan var mı iyi mi baby&me ? baya indirimdyemiş ama bilemediğimden almadım

Gaz sancısı da çok fena cidden
Hiç bilmezdim başıma gelince tüm bebeklere hak verdim ne kadar ciyaklasalar az ben bile zor dayandım

kızlar iki gün önce benimde öyle şiddetli bel ağrım oldu çok korktum ama iki gün geçti tekrarlamadı .. sanırım arada böyle kasılmalar olcak artık vücut hazırlık yapıyor heralde ama yinede korkutuyor.akşamları özellikle nasıl oturacağımı bile şaşırıyorum ..

evet iyi düşünmüşsün benim öyle bi imkanım yoktu maalesef çünkü yatak odama bi daha beşik almam gerekecekti sonraya kaldı prensesin odası inşş o zamn da gücümüz olur.. bende uzanrm diyorsn ya cnm yatak odanda yatmayacak mı bebişin ? bebişle ilgilencem diye aman eşini ihmal etme ayırma yanından

Küçük beşiği yatak odaya koydum, nasip olursa bizimle orda yatacak
Ama İkra'nın odası daha minik daha güzel ısınır diye, gündüz oraya geçerim diyorum kızımla kısmetse. Banyo vs orda yaptırılır

sağol canm ne güzel detaylamışsın :) gülleri saplamşsn ya düşmez dimi? peki güllerin kenarlarndan tüller görünyr onları nasıl yaptın ?

Çok güzel olmuştu
Ellerine sağlık

hemde nasıl o sancı ben ortalığı kaldrdm millet panikledi doğuracam sandı bebişlermz çok çekmez inşş gaz sancısı

cnm gozun aydin ins bir an evvel kuvezdende cikar melegin kucagina alirsin

Grubu kurduk muhabbet iyi burayi da ihmal etmiciz :)
Herkesleri bekleriz. .
Ne grubu kimdir necidir?facede var bir tane ama kk harici kisilerde aliniyor o gurptan mi bahsediyorsunuz ?2 aydir falan varim orda

Oyle boyle derken bitirdin eksikleri oda ramam artik. Gule gule kullanin insallah canim.

Aynı şehirdemisiniz bitter ne işi var kp in rahat edilmiyor erkek yanında ilk günler benim kp gelecek olsa söylerim eşime gelmesin diye .1 hafta kalsa kv yeter zaten bide herşeye karışırlar baştan koy tavrını yoksa üzülen sen olursun

Son zamanlarda böyle zorluklar oluyor.insan bir an önce doğum yapayım istiyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…