2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni sehirdeyiz maalesef araba ile 10 dk.kari koca hep beraberlerinde.eminim hep bizimle takılmak ister kp.soylucem kayinvalideye kendim kp gelmesin sik sik diye.eşim hayatta söyleyemez.dediğin gibi bana arada gelip yardim etmesi yeter ama bakalım onlar ne düşünüyorlar.

Allah kolaylık versin.benim kv. Mudanya ya gidiyordu.1 saat uğradılar sadece ama kayınpederin ve eniştenin yanında oturmak zor oluyor artık.

bende oturuyorum kaburgam batıyor yatsam yatamıyorum özellikle akşam yemeginden sonra .

belkide bu kadar kafanda büyüttüğün gibi olmaz eğer kv anlayşlı biriyse zaten lohusa yanında erkeğin uygun olmayacağınıda bilir her ne kadar baba da olsa kardeşte olsa..
sen emzirmeyle uğraşcaksın rahat hareket etmek isteyeceksn sonuçta..
ama baktn düşündğn gibi olacak o zamn kv e söyleyeceksn kendini üzme hiç..

Kizlar gece 4 te wc ye kalktim camasrmda kahverengi leke verdi. Sonra da birkc damla pembe kan geldi. Neyse sabah ola hayrola dedim ped koydum. Sabah kalktim hicbisey yok. Sonra dr umu aradim. Erken dogum olablr bi hastnye git duruma gore gelirim dedi.Gittik ebeler vardi. Alttan muayene ettiler. Acilma yok. Nst ye girdim. Kasilma yok, bebegn kalp atislri gayet ii. Ama ebe birkc gun icinde dogurablrsin , vaktinde de dogurablrsin dedi. Boyle kan gelmsi erken doguma isaretms. Cok moralim bozuldu. Bebegm daha 2 bucuk kilo cok kucuk. Dogum cantam hazir degl. Daha kiyatlerni bile yikamadm. Cok korkuyrm dua edin. Erken gelmesin

inşş bebişin zamanını bekler canm ama kilosuda o kadar minik değil korkma cnm.. ama sen artık yat hiçbişey yapma dinlen.. eksiklerinide yakınların halletsinler nolur nolmaz aslında artık hep tetikte olmak lazım bende inş bu hafta bitircem eksik işlerimi..

Gecmis olsun. Insallah vakyi zamanini vekler. Hayirli zamanda gelir insallah

bendende 2 hafta kadar önce bi iki damla kan gelmişti doktorum doğumu engelleyici bi iğne yaptı rahim agzının kapanması için ve 2 hafta geçti birdaha lekelenme olmadı.ama riskli dönemleri atlattık çok şükür stres yapma.benim kardeşim 750 gr doğmuş ve yaşamış ki senin bebişin kilosu haftasına göre gayet ii

Kizlar aldigim yorgan yastik ve bebek cantasinida yikamayi dusunuyorum. Suzlet yikadinizmi yoksa ben abartiyormuyum. Cok pimpiriksin diyorlar anlamadim.

Kizlar aldigim yorgan yastik ve bebek cantasinida yikamayi dusunuyorum. Suzlet yikadinizmi yoksa ben abartiyormuyum. Cok pimpiriksin diyorlar anlamadim.
tabiki yıkanır aksini söylemek mümkün bile değil :) her ne kadar bebek için de olsa hepsi tekstil ürünü fabrika çıkışı ben kendm için bile aldıklarımı yıkıyorum
ben herşeyini yıkayacağım

geçmiş olsun canım. kafanı çok takma sıkıntı stres daha kötü. hazırıklarını tamamla yinede ama içini ferah tut

Aman dikkat et canım insallah vaktinde gelir bebeğin.

annem bana onlarıda yıka dedi:)her gelen eve neler aldın hadi bakalım diye elliyolar çünkü her eşyasına ve yeni doğan bebekler mikrop kapmaya çok meyilli oluyormuş

Oyle boyle derken bitirdin eksikleri oda ramam artik. Gule gule kullanin insallah canim.

Bitti syaılır şükür ama daha yatak ve uyku seti de alınacak kısmetse

Çok geçmiş olsun
Sen hazırlıklarını hızlandırmaya çalış, ne olur ne olmaz diye
Ama şimdi bile doğsa şükür yine çok erken değil merak etme
Duanı et,gerisi nasip

Bende yıkadım minik beşiğinde yorgan yastık hatta kenarlıklaırnı ve cibinliğini de attım
Granül toz sabunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…