Çekmediğin sürece çıkmaz ama sağlam olsun dersen altından silikonla yapıştırabilirsinn. Hazır 2 cm eninde pembe fırfırlı kurdela vardı evde silikonla en dış kısmına yapıştırdım altındaki köpük görünmesin diyesağol canm ne güzel detaylamışsın :) gülleri saplamşsn ya düşmez dimi? peki güllerin kenarlarndan tüller görünyr onları nasıl yaptın ?
Senin annende benden. :)annem bana onlarıda yıka dedi:)her gelen eve neler aldın hadi bakalım diye elliyolar çünkü her eşyasına ve yeni doğan bebekler mikrop kapmaya çok meyilli oluyormuş
Iyi sevindim bende sorun yok yaniBitti syaılır şükür ama daha yatak ve uyku seti de alınacak kısmetse
Çok geçmiş olsun
Sen hazırlıklarını hızlandırmaya çalış, ne olur ne olmaz diye
Ama şimdi bile doğsa şükür yine çok erken değil merak etme
Duanı et,gerisi nasip
Bende yıkadım minik beşiğinde yorgan yastık hatta kenarlıklaırnı ve cibinliğini de attım
Granül toz sabunla
cnm gozun aydin ins bir an evvel kuvezdende cikar melegin kucagina alirsin
Ne grubu kimdir necidir?facede var bir tane ama kk harici kisilerde aliniyor o gurptan mi bahsediyorsunuz ?2 aydir falan varim orda
Iyi sevindim bende sorun yok yani
Bnm dun randevum vardi. Rahim agzi kapali , suyum yetrliymis. Dun hicbiseym yoktu yani hersey gayet iiydi. Gece durup dururken kan gelms iste. Ama senin duzeldyse bnm de duzelblr dimi. Korktum yaabendende 2 hafta kadar önce bi iki damla kan gelmişti doktorum doğumu engelleyici bi iğne yaptı rahim agzının kapanması için ve 2 hafta geçti birdaha lekelenme olmadı.ama riskli dönemleri atlattık çok şükür stres yapma.benim kardeşim 750 gr doğmuş ve yaşamış ki senin bebişin kilosu haftasına göre gayet ii
Insllh dua edin bizm icinGecmis olsun. Insallah vakyi zamanini vekler. Hayirli zamanda gelir insallah
Stres yapmamk mumkn mu. Korkuyrm erken dogurcm diyegeçmiş olsun canım. kafanı çok takma sıkıntı stres daha kötü. hazırıklarını tamamla yinede ama içini ferah tut
Evet bnmki de dun 2400 gr di. Allhn izniyle birkc hafta daha beklsn nolurmerveteacher merveninde bebeği 2430du kuveze gerek bile kalmadı umarım zamanını bekler ama doğum olursada kötü düşünme
Onlarında Yıkanması lazım zaten.ben herşeyi yıkadım.halıyı bile hacışakirle kendimiz yıkadık.küvetini kovasını bile cifledik.bi bebek bakım çantası kaldı..Bitti syaılır şükür ama daha yatak ve uyku seti de alınacak kısmetse
Çok geçmiş olsun
Sen hazırlıklarını hızlandırmaya çalış, ne olur ne olmaz diye
Ama şimdi bile doğsa şükür yine çok erken değil merak etme
Duanı et,gerisi nasip
Bende yıkadım minik beşiğinde yorgan yastık hatta kenarlıklaırnı ve cibinliğini de attım
Granül toz sabunla
Onlarında Yıkanması lazım zaten.ben herşeyi yıkadım.halıyı bile hacışakirle kendimiz yıkadık.küvetini kovasını bile cifledik.bi bebek bakım çantası kaldı..
kendını yorma canımmm.zamanını bekler ınsallah bebısın.Evet bnmki de dun 2400 gr di. Allhn izniyle birkc hafta daha beklsn nolur
yeni daha canım ben yazın yıkamıstım bı kac kez.batıyor cunku kullanıncaAraba yıkanamıyo maalesef dimi
:))aslında çok isterim de olmaz herhalde.ama onada bişiler kullanılıyo ya yastıklı falan.ondan almak lazım,onu yıkıycaz kirlendikçeAraba yıkanamıyo maalesef dimi
:))aslında çok isterim de olmaz herhalde.ama onada bişiler kullanılıyo ya yastıklı falan.ondan almak lazım,onu yıkıycaz kirlendikçe
ama strste erken doğumu tetikleyebilir hayırlısıyla gelsin bebeğin ama üzüntü sana daha kötüStres yapmamk mumkn mu. Korkuyrm erken dogurcm diyene guzel hersy ii gidiydu moralim bozuldu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?