2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canm ne güzel detaylamışsın :) gülleri saplamşsn ya düşmez dimi? peki güllerin kenarlarndan tüller görünyr onları nasıl yaptın ?
Çekmediğin sürece çıkmaz ama sağlam olsun dersen altından silikonla yapıştırabilirsinn. Hazır 2 cm eninde pembe fırfırlı kurdela vardı evde silikonla en dış kısmına yapıştırdım altındaki köpük görünmesin diye

Iyi sevindim bende sorun yok yani

cnm gozun aydin ins bir an evvel kuvezdende cikar melegin kucagina alirsin

Ne grubu kimdir necidir?facede var bir tane ama kk harici kisilerde aliniyor o gurptan mi bahsediyorsunuz ?2 aydir falan varim orda

Whatsapp canın

Iyi sevindim bende sorun yok yani

Bilmiyorum o kadar tüm eşyalarını yıkayıp ütülerken bari beşikte hep yatıcak bunları da pakliyim dedim ben
Perdesini de uzun diye boydan kestircektim, çeker belki diye önce yıkaıdm sonra kestirdim
Halısını da yeni aldık tüyü vardır diye, diğer halılaırm kirlenmişti onlarla yıkamaya verdim
Oda da yıkanmaıdk bişey kalmadı şükür

Mesela arabası kötü kokuyo o yıkanmaz ama açık bıraktım havalansın
Yağmurluk daha da iğrenç plastik diye sanırım

Bnm dun randevum vardi. Rahim agzi kapali , suyum yetrliymis. Dun hicbiseym yoktu yani hersey gayet iiydi. Gece durup dururken kan gelms iste. Ama senin duzeldyse bnm de duzelblr dimi. Korktum yaa

Çantaya ne olur ne olmaz biberon atmak lazım dimi
İnşallah sütümüz olur da olmazsa mama vermek için, mama hastane kantinlerinde oluyo sanırım

merveteacher gecmis olsun insallah zamanini bekler bebegin ama erken dogan bebekleri bile 2 kg in ustune cikinca kuvezden cikariyorlarmis.Hafta hafta gebelik bilgilerinde bi kac haftadir artik bebeginiz dogsa bile yasama sansi cok yuksek diyor.icini ferah tut bi yandan da eain cantani hazirlasin .gelirse de hos gelir bebis napalim

Onlarında Yıkanması lazım zaten.ben herşeyi yıkadım.halıyı bile hacışakirle kendimiz yıkadık.küvetini kovasını bile cifledik.bi bebek bakım çantası kaldı..

Dun gezdk , alis veris yaptk , sinemya faln gittik yoruldm biraz ondn mi olduki ? Insllh duzelir

merveteacher üzme kendini stress yapma lütfen.biliyorsun 2hafta önce benimde oldu kanaman benim sancimda vardı üstelik,çok şükür şimdilik dogurmadim.senin bebisin kilosu da iyi,inşallah dogurmazsin birkaç hafta daha ama dogsada sorun olmayacaktır emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…