2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim stres yapma insallah sabreder senin kuzucukta, ayrica kiloduda masallah dogsada Allahin izniyle problem yasamaz

Araba yıkanamıyo maalesef dimi

Canim benim arabanin pusetinin kumasi sokulup makineye atilabiliyo simdi havalandiriyorum ama kisa programda yikaticam, ana kucaginida silecem cunku gercekten naylon kokusu cok agir

Çok cici tulumlar içi dolu halinide görürüz inşallah
İnşallah :)

Umarım dediğin gibi olur
Kendi kizlarinda kari koca 40 gun kaldılar o yüzden tedirginligim

Bnm dun randevum vardi. Rahim agzi kapali , suyum yetrliymis. Dun hicbiseym yoktu yani hersey gayet iiydi. Gece durup dururken kan gelms iste. Ama senin duzeldyse bnm de duzelblr dimi. Korktum yaa
benim bide suyum az ve bebeğim 2 kilo daha.erken doğma riski var ama 2 haftadr dahada leke gelmedi.doktor son haftalara doğru olur böle şeyler dedi.stres yapma ben o kan geldiğinde 2 gün agladım o kadar taşıdım şimdi bişemi olcak diye bebeğim hiç oynamadı ben stresliyim diye.düzelir seninkide inşallah

Evet onlar yikanmaz. Bende pattaniye yorgan ne olur olmaz diye yikiyayim dedim. Alarjik bisi olmasin diye biz alibcaya kadar kimkerin elinden gecmistir.

Esim nerde canta hemn hazirlim dio. Bn dogurup gitcm o isin dalgasnda hala. Tabi aciyi bn cekcm. Erkeklre gore hava hos :)

Sagol cnm moral oldu bna . Sana naptilr peki dogum olmamsi icn?

Iyi düşün cnm bundan sonra çok yorma kendini iş ve temizlik dogumu tetikliliyor.en kısa zamanda kıyafet yıkama işinide hallet ama.

Merve cok gecmis olsun zamanını beklesin insallah benim de dunden beri kasilmam ve belimde cok sancim var sali randevum var ama korkmaya basladim cok yoruldum iki gun ondan mi bilmem.oglum da hasari bir cocuk durmuyor yerinde.dinlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…