kılıfı çıkmazsa yıkanamaz ama yinede sabunlu su yap bi tozu vs gitsin. ben öyle yapacağım..Araba yıkanamıyo maalesef dimi
Yıkadım demiş arkadaş ama bilemedim ya kışgünü zor olur.havalandırınca çıkar kokusu.zaten sarılı olcak çocuk ona konduğundaYeni diye mi ne çok kötü kokuyo
Plastik kokusu gibi sanki
Kizlar gece 4 te wc ye kalktim camasrmda kahverengi leke verdi. Sonra da birkc damla pembe kan geldi. Neyse sabah ola hayrola dedim ped koydum. Sabah kalktim hicbisey yok. Sonra dr umu aradim. Erken dogum olablr bi hastnye git duruma gore gelirim dedi.Gittik ebeler vardi. Alttan muayene ettiler. Acilma yok. Nst ye girdim. Kasilma yok, bebegn kalp atislri gayet ii. Ama ebe birkc gun icinde dogurablrsin , vaktinde de dogurablrsin dedi. Boyle kan gelmsi erken doguma isaretms. Cok moralim bozuldu. Bebegm daha 2 bucuk kilo cok kucuk. Dogum cantam hazir degl. Daha kiyatlerni bile yikamadm. Cok korkuyrm dua edin. Erken gelmesin
Araba yıkanamıyo maalesef dimi
İnşallah :)Çok cici tulumlar içi dolu halinide görürüz inşallah
Umarım dediğin gibi olurbelkide bu kadar kafanda büyüttüğün gibi olmaz eğer kv anlayşlı biriyse zaten lohusa yanında erkeğin uygun olmayacağınıda bilir her ne kadar baba da olsa kardeşte olsa..
sen emzirmeyle uğraşcaksın rahat hareket etmek isteyeceksn sonuçta..
ama baktn düşündğn gibi olacak o zamn kv e söyleyeceksn kendini üzme hiç..
benim bide suyum az ve bebeğim 2 kilo daha.erken doğma riski var ama 2 haftadr dahada leke gelmedi.doktor son haftalara doğru olur böle şeyler dedi.stres yapma ben o kan geldiğinde 2 gün agladım o kadar taşıdım şimdi bişemi olcak diye bebeğim hiç oynamadı ben stresliyim diye.düzelir seninkide inşallahBnm dun randevum vardi. Rahim agzi kapali , suyum yetrliymis. Dun hicbiseym yoktu yani hersey gayet iiydi. Gece durup dururken kan gelms iste. Ama senin duzeldyse bnm de duzelblr dimi. Korktum yaa
Evet onlar yikanmaz. Bende pattaniye yorgan ne olur olmaz diye yikiyayim dedim. Alarjik bisi olmasin diye biz alibcaya kadar kimkerin elinden gecmistir.Bilmiyorum o kadar tüm eşyalarını yıkayıp ütülerken bari beşikte hep yatıcak bunları da pakliyim dedim ben
Perdesini de uzun diye boydan kestircektim, çeker belki diye önce yıkaıdm sonra kestirdim
Halısını da yeni aldık tüyü vardır diye, diğer halılaırm kirlenmişti onlarla yıkamaya verdim
Oda da yıkanmaıdk bişey kalmadı şükür
Mesela arabası kötü kokuyo o yıkanmaz ama açık bıraktım havalansın
Yağmurluk daha da iğrenç plastik diye sanırım
Tabi koymak lazim. Hemsireler kasikla falan ugrasmaz biberonu verirler agzinaÇantaya ne olur ne olmaz biberon atmak lazım dimi
İnşallah sütümüz olur da olmazsa mama vermek için, mama hastane kantinlerinde oluyo sanırım
Olabilir. Yorgunluk fena ediyor. Birde uzun sure ayakta kalmak iyi degil bizim icin.Dun gezdk , alis veris yaptk , sinemya faln gittik yoruldm biraz ondn mi olduki ? Insllh duzelir
Ben de Istiyorum what's upWhatsapp canın
Insllh yaa allh razi olsunkendını yorma canımmm.zamanını bekler ınsallah bebısın.
Esim nerde canta hemn hazirlim dio. Bn dogurup gitcm o isin dalgasnda hala. Tabi aciyi bn cekcm. Erkeklre gore hava hos :)merveteacher gecmis olsun insallah zamanini bekler bebegin ama erken dogan bebekleri bile 2 kg in ustune cikinca kuvezden cikariyorlarmis.Hafta hafta gebelik bilgilerinde bi kac haftadir artik bebeginiz dogsa bile yasama sansi cok yuksek diyor.icini ferah tut bi yandan da eain cantani hazirlasin .gelirse de hos gelir bebis napalim
Sagol cnm moral oldu bna . Sana naptilr peki dogum olmamsi icn?merveteacher üzme kendini stress yapma lütfen.biliyorsun 2hafta önce benimde oldu kanaman benim sancimda vardı üstelik,çok şükür şimdilik dogurmadim.senin bebisin kilosu da iyi,inşallah dogurmazsin birkaç hafta daha ama dogsada sorun olmayacaktır emin ol
Iyi düşün cnm bundan sonra çok yorma kendini iş ve temizlik dogumu tetikliliyor.en kısa zamanda kıyafet yıkama işinide hallet ama.Kizlar gece 4 te wc ye kalktim camasrmda kahverengi leke verdi. Sonra da birkc damla pembe kan geldi. Neyse sabah ola hayrola dedim ped koydum. Sabah kalktim hicbisey yok. Sonra dr umu aradim. Erken dogum olablr bi hastnye git duruma gore gelirim dedi.Gittik ebeler vardi. Alttan muayene ettiler. Acilma yok. Nst ye girdim. Kasilma yok, bebegn kalp atislri gayet ii. Ama ebe birkc gun icinde dogurablrsin , vaktinde de dogurablrsin dedi. Boyle kan gelmsi erken doguma isaretms. Cok moralim bozuldu. Bebegm daha 2 bucuk kilo cok kucuk. Dogum cantam hazir degl. Daha kiyatlerni bile yikamadm. Cok korkuyrm dua edin. Erken gelmesin
Amin Insllhmerveteacher Yazını simdi gördüm inşallah vakti ile gelir bebegin
Ben şifonyere örtü serdim kıyafetlerini dizip üstünüde örtüyle kapadımyıkadğn ütüledğn kıyafetleri nasıl muhafaza ediyorsun ? dolap içinde toz olurmu ki yoksa hurçlasam mı diyorum ?
Bende yıkadım uyku setiniKizlar aldigim yorgan yastik ve bebek cantasinida yikamayi dusunuyorum. Suzlet yikadinizmi yoksa ben abartiyormuyum. Cok pimpiriksin diyorlar anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?