- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
hic birsey alamadim kizlar ne alacagimi valla bilemedim annemle kaynanama biraktim o isi
:) az kaldı hadı hayurlısıSezeryan tarihime göre düzenledim takvimi
19 gün kaldı yazıyo
:) az kaldı hadı hayurlısı
korkma bişe olmaz ev işi vs yapma .sadece otur tv izle. dua falan oku . bazen insan evdeyken saçmalıyor yapmadığı tehlikeli işleri yapmaya kalkıyor aman diyimCuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık
ben herşeyini yıkadım aklına ne gelirse.Kizlar aldigim yorgan yastik ve bebek cantasinida yikamayi dusunuyorum. Suzlet yikadinizmi yoksa ben abartiyormuyum. Cok pimpiriksin diyorlar anlamadim.
korkma bişe olmaz ev işi vs yapma .sadece otur tv izle. dua falan oku . bazen insan evdeyken saçmalıyor yapmadığı tehlikeli işleri yapmaya kalkıyor aman diyim
samimi olduğun komşun yokmu . oyle zamanlarda iyi olur.Yok ben zaten normalde bile pek hamarat değilim
Her daim bal dök yala olsun evim diye yanıp tutuşmam mesela ama
Hani insan diyo bi sancı girse naparım ? Eşim de 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
Dedim öyle bi durum yaşarsam taksi çağırırım, seni ve annemi de yoldan ararım
inşallah herşey vaktiyle ve hayırlısıyla olur. sıkma canını. sonuçta seni ekileyen şeyler bebeği de etkiliyor öyle düşün. moralini yüksek tut ve bol bol itirahat et bence son zamanlarını güzel geçir. bende fazla hareket ediyorum, başıma birşey gelirse pişman olurum diye korkuyorum açıkçası.Insllh dua edin bizm icin
cnm ins vaktinde kavusursun bebegine ama endiselenme kg ve haftaniz iyi dinlen ve bebegin hareketlerini takipte olKizlar gece 4 te wc ye kalktim camasrmda kahverengi leke verdi. Sonra da birkc damla pembe kan geldi. Neyse sabah ola hayrola dedim ped koydum. Sabah kalktim hicbisey yok. Sonra dr umu aradim. Erken dogum olablr bi hastnye git duruma gore gelirim dedi.Gittik ebeler vardi. Alttan muayene ettiler. Acilma yok. Nst ye girdim. Kasilma yok, bebegn kalp atislri gayet ii. Ama ebe birkc gun icinde dogurablrsin , vaktinde de dogurablrsin dedi. Boyle kan gelmsi erken doguma isaretms. Cok moralim bozuldu. Bebegm daha 2 bucuk kilo cok kucuk. Dogum cantam hazir degl. Daha kiyatlerni bile yikamadm. Cok korkuyrm dua edin. Erken gelmesin
Kim merve burdanmi birisi dogum yapti cnmmerveteacher merveninde bebeği 2430du kuveze gerek bile kalmadı umarım zamanını bekler ama doğum olursada kötü düşünme
Cnm ben kizimdayken park yatagi ve bebek arabasi puseti falan sabunlu su ile silmistim biraz havalandir guneste beklet mesela yarim saat falanYeni diye mi ne çok kötü kokuyo
Plastik kokusu gibi sanki
samimi olduğun komşun yokmu . oyle zamanlarda iyi olur.
Az kaldi az. Kavusacaksin alkah in izniyke minik kizinla.Son günler hiç geçmiyo gibi
Bazen bir an önce doğum olsa da hem kızıma kavuşsam hemde şu davul gibi göbeğimden kurtulsam diyorum
Az kaldi az. Kavusacaksin alkah in izniyke minik kizinla.
Icinu ferah tut bisey. Stres yapmaaCuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık
Amin insallahh. Bende cok merak ediyorum oglumu.O günü görsem başka bişey istemem diyorum hep
Hepimiz görelim inşallah sağ salim
Aynen baska turlu icim rahat etmiyor benind3ben herşeyini yıkadım aklına ne gelirse.
Odasına girip çıkıyorum heyecandan
Size de öyle oluyo mu
Bu beşikte o olucak vs hayal ediyorum deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?