2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merveteacher geçmiş olsun kendini sıkma geleceği varsa zaten ne yaparsak yapalım doğar bebiş. doğum anıda alın yazısı sonuçta hayırlısı de bekle sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

hic birsey alamadim kizlar ne alacagimi valla bilemedim annemle kaynanama biraktim o isi

hic birsey alamadim kizlar ne alacagimi valla bilemedim annemle kaynanama biraktim o isi

Ben her bir detayıyla kendim ilgilendim
Renk takıntım var benim uyum olmazsa içime sinmez
Zaten annemle kayınvalidemi beklersem daha ohoo

Cuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık
korkma bişe olmaz ev işi vs yapma .sadece otur tv izle. dua falan oku . bazen insan evdeyken saçmalıyor yapmadığı tehlikeli işleri yapmaya kalkıyor aman diyim

korkma bişe olmaz ev işi vs yapma .sadece otur tv izle. dua falan oku . bazen insan evdeyken saçmalıyor yapmadığı tehlikeli işleri yapmaya kalkıyor aman diyim

Yok ben zaten normalde bile pek hamarat değilim
Her daim bal dök yala olsun evim diye yanıp tutuşmam mesela ama
Hani insan diyo bi sancı girse naparım ? Eşim de 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
Dedim öyle bi durum yaşarsam taksi çağırırım, seni ve annemi de yoldan ararım

samimi olduğun komşun yokmu . oyle zamanlarda iyi olur.

Insllh dua edin bizm icin
inşallah herşey vaktiyle ve hayırlısıyla olur. sıkma canını. sonuçta seni ekileyen şeyler bebeği de etkiliyor öyle düşün. moralini yüksek tut ve bol bol itirahat et bence son zamanlarını güzel geçir. bende fazla hareket ediyorum, başıma birşey gelirse pişman olurum diye korkuyorum açıkçası.

cnm ins vaktinde kavusursun bebegine ama endiselenme kg ve haftaniz iyi dinlen ve bebegin hareketlerini takipte ol

merveteacher merveninde bebeği 2430du kuveze gerek bile kalmadı umarım zamanını bekler ama doğum olursada kötü düşünme
Kim merve burdanmi birisi dogum yapti cnm
Yeni diye mi ne çok kötü kokuyo
Plastik kokusu gibi sanki
Cnm ben kizimdayken park yatagi ve bebek arabasi puseti falan sabunlu su ile silmistim biraz havalandir guneste beklet mesela yarim saat falan

samimi olduğun komşun yokmu . oyle zamanlarda iyi olur.

Yok maalesef
Biz daha 1 yıl olacak taşınalı
Bi de hep çalıştığımdan kimseyi tanımıyorum
Annem yakın yarım saate gelebilecek mesafede ama bir an önce yola çıkar öyle ararım belki diyorum

İnşallah sezeryan günüme kadar bişey olmaz da
Haberlice eşim ve annemle giderim
Yoksa tek yakalanmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…