2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar iki gündür istifra etmesemde bir mide bulantısı başladı bende sizde de oluyor mu öyle

Herkese gunaydın , kafa karısıklıgı ıle bır gece gecırdım uykumu alamadım , istifa etsem mı etmesem mı? cok cok arada kaldım hemde cok , verdıgım karardan pişman olmaktan korkuyorum..
herkese hayırlı günler..

Canım öncelikle biraz bencil olman gerekiyor bu tarz konularda maaş alamıyorsun şu an ve doğuma az bi zamanın kaldı bnce izne cık zaten 4 aylık ücretini sgk dan alıcaksın sonrasnda düzelme yoksa istifa edersin

çoookk güzel olmuş güle güle kullanınnn

Neden istifa etmeyi dusunuyorsun? Isinden memnun degil misin? Sonrasında dshs iyi kosullarda bir is bulabilir misin?

Günaydın kızlar senben60 emk nında dediği gibi rapor sonrasını bekle şartlar düzelmezse istifa et.Çalışmasanda çocuğunu büyütürsün bir süre

Gunaydin kizlar. Bayadir yazamiyorum ama takip ediyordum. Su 2. Torba yasadan haberi olan var mi? Ne zaman cikacagi konusunda bilgisi olan? Secime dogru cikacak diyorlar dogum izninin 6 aya cikarlmasi soz konusu, acaba biz izindeyken bu yasa cikarsa ucretli iznimiz 6 aya uzar mi? Kulagina bunla ilgili bisiler calinan var mi??

1-Suan aslında en mantıklı bu gozukuyor, ama korkum ya iflas erteleme surecıne gırer ise ozaman tazmınatım ne olacak?
2-bu ay sonu maaslarımızın yatacagını soyluyor, ıcerıdekı maaslarımızda
3-Mudurum sen tazmınatını fln alıp işten cık ıstersen kurtar paranı , durumlar duzelır ıse donmek ıstedıgınde ara gerı alacagım seni dıyor.. (ama soyle hısedıyorum burası kuculmeye gıdecek bence ve kım kendı cıkarsa dıye bakıyorlar , ve benıde cocuk olunca nasılsa calısmak ıstemez gozu ıle bakıyorlar ben oyle hısedıyorum hısettırıyorlar .. kuculmeye gıdeceksede kendılerı kovsunlar ıhbarımıda alayım oyleyse
4- sımdı cıksam tazmınatı hemen vermıyorlar - 3-4 ay once cıkanlar alamadı hala , ben hıc degılse dedıgın ıcı ızınde alacagım 4 ayda olsa..

cok karısık kafam cokk =(

Neden istifa etmeyi dusunuyorsun? Isinden memnun degil misin? Sonrasında dshs iyi kosullarda bir is bulabilir misin?

ahh ahh işimi sevıyorum 9. yılımın ıcındeyım bu fabrıkada, nereye gırersem gıreyım emınımkı boyle bır yer olmaz sadece maas duzenı olur baska yerın okadar :S

1-Suan aslında en mantıklı bu gozukuyor, ama korkum ya iflas erteleme surecıne gırer ise ozaman tazmınatım ne olacak?
2-bu ay sonu maaslarımızın yatacagını soyluyor, ıcerıdekı maaslarımızda
3-Mudurum sen tazmınatını fln alıp işten cık ıstersen kurtar paranı , durumlar duzelır ıse donmek ıstedıgınde ara gerı alacagım seni dıyor.. (ama soyle hısedıyorum burası kuculmeye gıdecek bence ve kım kendı cıkarsa dıye bakıyorlar , ve benıde cocuk olunca nasılsa calısmak ıstemez gozu ıle bakıyorlar ben oyle hısedıyorum hısettırıyorlar .. kuculmeye gıdeceksede kendılerı kovsunlar ıhbarımıda alayım oyleyse
4- sımdı cıksam tazmınatı hemen vermıyorlar - 3-4 ay once cıkanlar alamadı hala , ben hıc degılse dedıgın ıcı ızınde alacagım 4 ayda olsa..

bende dün akşam yıkadım hem kendi kıyafetlerimi hemde bebişin bir takım hastane çıkışını
kurursa akşamda yıkayacağım ki bitsin bir an önce
geriye temizlik kalıyor onun içinde hafta sonu annemler gelicek..
bir de kendime almam gereken çanta var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…