Canım öncelikle biraz bencil olman gerekiyor bu tarz konularda maaş alamıyorsun şu an ve doğuma az bi zamanın kaldı bnce izne cık zaten 4 aylık ücretini sgk dan alıcaksın sonrasnda düzelme yoksa istifa edersinHerkese gunaydın , kafa karısıklıgı ıle bır gece gecırdım uykumu alamadım , istifa etsem mı etmesem mı? cok cok arada kaldım hemde cok , verdıgım karardan pişman olmaktan korkuyorum..
herkese hayırlı günler..
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
aplasi.. senin sat ın ile usg aynı gidiyor mu ?günaydın annelerr
Neden istifa etmeyi dusunuyorsun? Isinden memnun degil misin? Sonrasında dshs iyi kosullarda bir is bulabilir misin?Herkese gunaydın , kafa karısıklıgı ıle bır gece gecırdım uykumu alamadım , istifa etsem mı etmesem mı? cok cok arada kaldım hemde cok , verdıgım karardan pişman olmaktan korkuyorum..
herkese hayırlı günler..
Günaydın :)) benimde iki gündür midem bulanıyor. Afedersiniz ama böyle ağzıma gelip gidiyor özellikle akşamlarıGünaydın kızlar iki gündür istifra etmesemde bir mide bulantısı başladı bende sizde de oluyor mu öyle
Canım öncelikle biraz bencil olman gerekiyor bu tarz konularda maaş alamıyorsun şu an ve doğuma az bi zamanın kaldı bnce izne cık zaten 4 aylık ücretini sgk dan alıcaksın sonrasnda düzelme yoksa istifa edersin
Günaydın :)) benimde iki gündür midem bulanıyor. Afedersiniz ama böyle ağzıma gelip gidiyor özellikle akşamları
Neden istifa etmeyi dusunuyorsun? Isinden memnun degil misin? Sonrasında dshs iyi kosullarda bir is bulabilir misin?
Ben de araba arayışındayim bu markanın hangi modeli şekli güzelmişBizmki bu cnm 400 tl ye almstik cift yonlu sunny babyEki Görüntüle 1381088 Eki Görüntüle 1381091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?