2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar iki gündür istifra etmesemde bir mide bulantısı başladı bende sizde de oluyor mu öyle
Bende de geçen hafta oldu ben çıkardım ki çok afedersiniz miğde boşaldı acı su geldi resmen, çok kötüydü tekrar mı başlıyo yoksa bulantılarım dedim oturdum ağladım ama o oldu çok şükür

ben hala pıjama takımı bulamadım , netten bıraz bakındım pahalılarda ya :S

kurumuyor çamaşırlar bende içeri astım 2 gündür kurumadı bu akşam kurur inşallah ütüleyip yerleştircem iki sepet sadece bebek için bitermi onlar ütüle ütüle
Allahtan benimkiler hazır
çantaya karar veremedin dimi sende bende veremedim bi türlü

evet sabah baktım ıslaktı hala
zaten makineden çıkınca normal çamaşıra göre baya sulu :)
evet veremedim gezmeye de zaman yook

Canım güle güle kullanın bekledin ama değmiş çok güzel yatağı, içinde mışıl mışıl uyusun ikra hanım :)

Kızlar hepinize günaydııın. Kaç gündür bakamıyorum sayfalara. Oğlum pazar gününden beridir hasta ateslendi. Dün dr götürdüm ağır grip geciriyormus kuzum. Kaç gündür anlamaktan mahvoldu. Gece gündüz sürekli kucağımda. Icerdekide ittirip duruyor.

Günaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım

ooo çook geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…