Bende de geçen hafta oldu ben çıkardım ki çok afedersiniz miğde boşaldı acı su geldi resmen, çok kötüydü tekrar mı başlıyo yoksa bulantılarım dedim oturdum ağladım ama o oldu çok şükürGünaydın kızlar iki gündür istifra etmesemde bir mide bulantısı başladı bende sizde de oluyor mu öyle
bende dün akşam yıkadım hem kendi kıyafetlerimi hemde bebişin bir takım hastane çıkışını
kurursa akşamda yıkayacağım ki bitsin bir an önce
geriye temizlik kalıyor onun içinde hafta sonu annemler gelicek..
bir de kendime almam gereken çanta var tabi..
kurumuyor çamaşırlar bende içeri astım 2 gündür kurumadı bu akşam kurur inşallah ütüleyip yerleştircem iki sepet sadece bebek için bitermi onlar ütüle ütülebende dün akşam yıkadım hem kendi kıyafetlerimi hemde bebişin bir takım hastane çıkışını
kurursa akşamda yıkayacağım ki bitsin bir an önce
geriye temizlik kalıyor onun içinde hafta sonu annemler gelicek..
bir de kendime almam gereken çanta var tabi..
Çekirge nihayet:)))gözün aydın,güle güle kullan inşallah...Yatak ve ısıtıcıyı da halletmem lazım bir an önce
ben hala pıjama takımı bulamadım , netten bıraz bakındım pahalılarda ya :S
kurumuyor çamaşırlar bende içeri astım 2 gündür kurumadı bu akşam kurur inşallah ütüleyip yerleştircem iki sepet sadece bebek için bitermi onlar ütüle ütüle
Allahtan benimkiler hazır
çantaya karar veremedin dimi sende bende veremedim bi türlü
Canım güle güle kullanın bekledin ama değmiş çok güzel yatağı, içinde mışıl mışıl uyusun ikra hanım :)Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Aynen yaa şuanda eksiğim pijama takımı ve çanta, nette beğendiklerim çok pahalı dışardan baktıklarımda hoşuma gitmiyoben hala pıjama takımı bulamadım , netten bıraz bakındım pahalılarda ya :S
arada bulanıyor.. son 2-3 gündür ama bir kere veya iki kere kusmak yok amaGunaydjn anneler.sizinde mideniz bulanıyor mu
Günaydın kızlar bugun 35. haftamıza girdik :)
Kızlar hepinize günaydııın. Kaç gündür bakamıyorum sayfalara. Oğlum pazar gününden beridir hasta ateslendi. Dün dr götürdüm ağır grip geciriyormus kuzum. Kaç gündür anlamaktan mahvoldu. Gece gündüz sürekli kucağımda. Icerdekide ittirip duruyor.
Idrar tahlilinde eritrosit pozitif cikan var mi? Benim pozitif cikmis. Tedirgin oldum. Gerci doktora gidecegim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?