şimdi ben 36+1 de gıdınce 37 baslamıs oluyorum benım raporumu verırmı ?
tamam canım ne kadar gec o kadar ıyı yaniRapor vermiyo
32 de aldığını 37 de kapatıyo
36+1 de gitsen erken kapanmış olur, 37 dolunca kapattır
Ben o yüzden 2-3 gün heba olmaısn diye Cuma kontolünden sonra bi de Pazartesi gidip kapattırıcam raporumu
2630 du yaklaştın
Ben bile anlamadım daha
Canim exxipial cok kullanmani onermem deri inceltiyormus eczaci oyle soyledi tavsiye etmem dediEvet canım nemliyken sürüyorum normalde sürdüğümde emmiyor cilt ama nemli nemli sürdüğümde emiyor biraz bekliyorum masaj yapıyorum çok iyi geldi benim cildimde öle kuru ve alerjık 2 sene önce vermişti doktor excipial i ben hamileleiktede kullandım ama zeytinyağı daha iyi geldi
yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular
tamam canım ne kadar gec o kadar ıyı yani
suan haftası ıle uyumlu kılosu sanırım dımı ?
ay cek belkıde normal dogum rahat yapacaksındır aslında bı denesen :) ıkı bagırıcan kuvvetlı hop geldı bebek =)
Cuma çıkıcam
Pazartesi gelmem ( Pazartesi kapattırmam lazım raporu )
Kontrolüm Cuma ama rapor için bi de Pazartesi gitmek lazım
3 gün 3 gündür
canım 32+1 de 2200 dubenımde 31+1 de 1810 gr dı , 3 hafta once tam kactayken 2200 dı senınkıde ılerı kılosu ozaman dımı :)
hersey karıstı galıba
32 DEKİ SADECE BİLDİRİMMİŞbu ısın kapattırmasımı var bıde :S
ben sımdı bu cuma calısabılır raporu almaya gıdıcem 32+0 da yanı
35+0 dada son calısma gunum olacak (35+0 da cıkmak ıstıyorum (13subat ) )
35+0 a kadar rapor alabılırmıyım acaba?ve gıdıp kapattırmakmı gerekıyor o nasıl bırsey ya=)
canım bence en sonuncusuhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/leylek-biblolu-bebek-sekeri-seti-kargo-dahil-140568451 bir arkadaşım gittigidiyrdan her alışverişinde gittigidiyr %20 indirim uyguluyormuş onun üzerinden bunları almaya karar verdim set halinde ama biblosunda kararsız kaldım nasıl sizce kızlar
Birde bu var http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bornozlu-bebek-sekeri-puset-araba-ve-tul-144588270
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dantelli-cam-kasede-bebek-sekeri-mevlut-sekeri-142950925 böyle bişeyide daha önce görmemiştim hiç buda hoşuma gitti
bu ısın kapattırmasımı var bıde :S
ben sımdı bu cuma calısabılır raporu almaya gıdıcem 32+0 da yanı
35+0 dada son calısma gunum olacak (35+0 da cıkmak ıstıyorum (13subat ) )
35+0 a kadar rapor alabılırmıyım acaba?ve gıdıp kapattırmakmı gerekıyor o nasıl bırsey ya=)
canım bence en sonuncusu
32 DEKİ SADECE BİLDİRİMMİŞ
37 YE KADAR ÇALIŞICAM DİYE
O YÜZDEN 35 VEYA 37 HER NEYSE ARTIK O TARİHTE DE GİDİP ÇALIŞTIM DEMEK LAZIMMIŞ
ONA GÖRE BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ SGK YA BİLDİRİYO
SEN O TARİHTEN İTİBAREN DOĞUM İZNİNE ÇIKMIŞ SAYILIYOSUN
KAPATTIRMAZSAN 32 Yİ BAZ ALABİLİRLERMİŞ
hımm tamam ozaman dıkkat etmek lazım bunlara valla gider ızınlerımız Allah korusun
cok değil 2 kilo verdimde toplamda 7 kilo falan aldım . bugun doktora sorucam bakalım .bende diyeti salladm aslında ölçmüyorum bilediyet yapıyorum ama kılo fazla almadım canımmm.ayda 1 kılo 700 bebıs gerısını ben aldım 2 aydır.bu gece ortmen arkadaslarla toplandık yedım pastadan falan...bu ara yıyorum bakalım.4 kez olcturdum arlarda yuksek degıl dıye canım cekıyor yıyorum.ama evdekı yemeklerıme dıkkat edıyorum yıne.toplamda 9 kılo falan oldu aldıgım.ama kılo vermedım canımm.sen cok mu verdın??
Evet
Ben 32 yi alırken sordum böyle dedi başhekim sekreteri muhakkak kapattırın dedi
Bi de bizim genel muhasebeye sordum, orada kapattırdığın gün bizi arasan yeter sgk dan kontrol ederiz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?