2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ben 36+1 de gıdınce 37 baslamıs oluyorum benım raporumu verırmı ?

Rapor vermiyo
32 de aldığını 37 de kapatıyo
36+1 de gitsen erken kapanmış olur, 37 dolunca kapattır
Ben o yüzden 2-3 gün heba olmaısn diye Cuma kontolünden sonra bi de Pazartesi gidip kapattırıcam raporumu

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/leylek-biblolu-bebek-sekeri-seti-kargo-dahil-140568451 bir arkadaşım gittigidiyrdan her alışverişinde gittigidiyr %20 indirim uyguluyormuş onun üzerinden bunları almaya karar verdim set halinde ama biblosunda kararsız kaldım nasıl sizce kızlar
Birde bu var http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bornozlu-bebek-sekeri-puset-araba-ve-tul-144588270

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dantelli-cam-kasede-bebek-sekeri-mevlut-sekeri-142950925 böyle bişeyide daha önce görmemiştim hiç buda hoşuma gitti

Canim exxipial cok kullanmani onermem deri inceltiyormus eczaci oyle soyledi tavsiye etmem dedi

yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular

benımde 31+1 de 1810 gr dı , 3 hafta once tam kactayken 2200 dı senınkıde ılerı kılosu ozaman dımı :)
hersey karıstı galıba

tamam canım ne kadar gec o kadar ıyı yani

Evet gittiğin gün işlem yapılıyo
Net üzerinden sgk ya bildirim oluyomuş
1 gün 1 gündür , doğum sonrasını etkileyecek sonuçta
O kadar çalıştık bari hakkımızı alalım
37.de kapattırmasan çalışmış ta syaılmıyosun dediler bana hatta
Gittiğimiz tarih ıspatmış, şu güne kadar çalıştım diye

suan haftası ıle uyumlu kılosu sanırım dımı ?

ay cek belkıde normal dogum rahat yapacaksındır aslında bı denesen :) ıkı bagırıcan kuvvetlı hop geldı bebek =)

Evet tarihle beraber normal gidiyo artık

Sanmam ya
Doktor da dedi zaten sen kendini biliyosundur, peki sezeryan olsun
Gidip doğumhane kapısından dönenlerden olcağına

Cuma çıkıcam
Pazartesi gelmem ( Pazartesi kapattırmam lazım raporu )

Kontrolüm Cuma ama rapor için bi de Pazartesi gitmek lazım
3 gün 3 gündür

bu ısın kapattırmasımı var bıde :S

ben sımdı bu cuma calısabılır raporu almaya gıdıcem 32+0 da yanı
35+0 dada son calısma gunum olacak (35+0 da cıkmak ıstıyorum (13subat ) )
35+0 a kadar rapor alabılırmıyım acaba?ve gıdıp kapattırmakmı gerekıyor o nasıl bırsey ya=)

32 DEKİ SADECE BİLDİRİMMİŞ
37 YE KADAR ÇALIŞICAM DİYE
O YÜZDEN 35 VEYA 37 HER NEYSE ARTIK O TARİHTE DE GİDİP ÇALIŞTIM DEMEK LAZIMMIŞ
ONA GÖRE BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ SGK YA BİLDİRİYO
SEN O TARİHTEN İTİBAREN DOĞUM İZNİNE ÇIKMIŞ SAYILIYOSUN

KAPATTIRMAZSAN 32 Yİ BAZ ALABİLİRLERMİŞ

canım bence en sonuncusu

37 ye kadar aliyorsun sonra istediğin zaman ayrılıyor sun

hımm tamam ozaman dıkkat etmek lazım bunlara valla gider ızınlerımız Allah korusun

hımm tamam ozaman dıkkat etmek lazım bunlara valla gider ızınlerımız Allah korusun

Evet
Ben 32 yi alırken sordum böyle dedi başhekim sekreteri muhakkak kapattırın dedi
Bi de bizim genel muhasebeye sordum, orada kapattırdığın gün bizi arasan yeter sgk dan kontrol ederiz dediler

cok değil 2 kilo verdimde toplamda 7 kilo falan aldım . bugun doktora sorucam bakalım .bende diyeti salladm aslında ölçmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…