2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.

Taki takacaklara derim bana takın

senin almana hiç gerek yokmuşki gayet güzel süse bile gerek yok
Sağ ol
Kurdele ve nazar boncuğu eklerim bunda minik kalmış bu beyaz kurdele güzel de değil
Ya ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.

Taki takacaklara derim bana takın

Dersin sen bu gazla

Benimki de başka şeyler yapar ama cam silme racona ters komşulardan mı utanıyo nedir

Benimki cok guzel siliyo valla benden iyi tabi ev arka tarafa bakiyo onunda rahatligi var

Hala "okunmus su" ya guluyorum

Ayy bende. Ne insanlar var yaa

Canim bende bugun kursa gittim ayni seyi soylediler sakin yan yatirmayin dediler birde biz hangi tarafindaysak kafasi o tarafa donuk olmaliki yuzunu gorelim bir problem oldugunda hemen fark edelim diye

Senin isme özeldi meltem bence de onu deldirme
Başka uyguna bi yastığı süsle gitsin

Oh süpermiş enişte

O zaman şu uyku setlerinin kenar korumalığının ön kısmını takmıycaz
Bebeği görmek için ön parmaklık açık olmalı dimi

:))) meltem aynı şeyi bende eşime dedim takı takacaklara diyim de bana taksınlar ben hakettim takıyı

Eşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim

Eşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
Ay aynı muhabbet bizde de oldu :)) bide onun borcuyla uğraşamam dedim bende :))

Canim bende bugun kursa gittim ayni seyi soylediler sakin yan yatirmayin dediler birde biz hangi tarafindaysak kafasi o tarafa donuk olmaliki yuzunu gorelim bir problem oldugunda hemen fark edelim diye
sırf bu sebepten korumalık almadım yüzünü göreyim diye zaten dip dibe yatcaz diken üstünde de uyurm heralde..
Rabbim korusun yavrularımızı..

ben de daha hic uyku seti begenemedim yaa yelkenli bi model var nereye gitsem onu karsima cikarip cikarip duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…