Sağ olsenin almana hiç gerek yokmuşki gayet güzel süse bile gerek yok
Ya ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.
Taki takacaklara derim bana takın
Benimki de başka şeyler yapar ama cam silme racona terskomşulardan mı utanıyo nedir
Hala "okunmus su" ya guluyorum
doğum eğitiminde anlattılar. burada da yazdım kaçırmış olabilirsin. bebek ölüm sendromlarında ilk sırada yüzüstü, ikinci sırada yan yatış, son sırada sırt üstü geliyormuş. bize eğitimde o yastıklardan almayın dediler. sırt üst yatırıp kafasını yana çevirin dediler. eşer kusan bir bebekse ya başının altına hafif bir eğim verecek şekilde nevresim gibi bir şey koyun ya da bu bebek reflü yastıkları var ya eğimli onlardan kullanın dediler. ben de tam o sıralar neredeyse alıyordum. hatta yastığı almıştık kasada geri bırakmıştık acelesi yok diye. iyi ki almamışım dedim. ama ben de onların yalancısıyım tabi
Benimki cok guzel siliyo valla benden iyitabi ev arka tarafa bakiyo onunda rahatligi var
Ayy bende. Ne insanlar var yaa
Canim bende bugun kursa gittim ayni seyi soylediler sakin yan yatirmayin dediler birde biz hangi tarafindaysak kafasi o tarafa donuk olmaliki yuzunu gorelim bir problem oldugunda hemen fark edelim diye
:))) meltem aynı şeyi bende eşime dedim takı takacaklara diyim de bana taksınlar ben hakettim takıyıYa ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.
Bu arada bunun siparişini verdik :)
Önce söylemiş miydim hatırlamıyorum :)Eki Görüntüle 1385194
Ya ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.
Bu arada bunun siparişini verdik :)
Önce söylemiş miydim hatırlamıyorum :)Eki Görüntüle 1385194
çok güzelmiş sade buna benzer bulursam alırım bende..bunu aldım canım. ortasında bebek yoktu. satan bayan kendisi yapıştırdı
:))) meltem aynı şeyi bende eşime dedim takı takacaklara diyim de bana taksınlar ben hakettim takıyı
:))) meltem aynı şeyi bende eşime dedim takı takacaklara diyim de bana taksınlar ben hakettim takıyı
kurdaleyi tak boynuna bi de gezin şöyleee salına salınaa kv nin yanına da git
Lohusa depresyonu değil de kafayı yemiş lohusa diyeceklerLohusa depresyonu dersin sorana
Lohusa depresyonu değil de kafayı yemiş lohusa diyecekler
Ay aynı muhabbet bizde de oldu :)) bide onun borcuyla uğraşamam dedim bende :))Eşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
sırf bu sebepten korumalık almadım yüzünü göreyim diye zaten dip dibe yatcaz diken üstünde de uyurm heralde..Canim bende bugun kursa gittim ayni seyi soylediler sakin yan yatirmayin dediler birde biz hangi tarafindaysak kafasi o tarafa donuk olmaliki yuzunu gorelim bir problem oldugunda hemen fark edelim diye
Ay aynı muhabbet bizde de oldu :)) bide onun borcuyla uğraşamam dedim bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?