2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırf bu sebepten korumalık almadım yüzünü göreyim diye zaten dip dibe yatcaz diken üstünde de uyurm heralde..
Rabbim korusun yavrularımızı..

Yaaa ilk zaman minik beşikte yatıcak onun korumalığı kendinden vardı ben almaıdm
Şimdi düşünüyorum bakınca görünmez üstten bakmam gerekir gece vs.
Çıkıcak gibi de değil
Önce onu geçiriyosun onra yatağını koyuyosun, komple bişey o tek yan değil

Eşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
al bizden de o kadar
eşim de bana altın alcaktı aman dedim sakın alma zaten daha önce aldın bi de onun taksitiyle uğraşmayalım faydalı bişi olsun telefon al bari dedim

al bizden de o kadar
eşim de bana altın alcaktı aman dedim sakın alma zaten daha önce aldın bi de onun taksitiyle uğraşmayalım faydalı bişi olsun telefon al bari dedim

Bana telefonunu değişelim snein dedi de ona da yanaşmadım
Telefonum iş görüyo ya şimdi beğendiğim tel de pek uyguna mal olmaz
İkra biraz büyüsün ben işe döneyim bakarız

Eşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
ben altın bileklik istedim. hafta sonu gezerken sordu. sana hediye alıcam. takı dedi. ne istersin dedi. ben de fırsat bu ya. gösterdim. artık zevki ona kalmış

Biz de bugun baktik altin bi bileklik begendim yarin onu alicaz heralde aslinda ihtiyacim ya da cok hevesim olan bisey yok ama dogum hediyesiz olmaz diye dusundugumden sirf
al bizden de o kadar

ben altın bileklik istedim. hafta sonu gezerken sordu. sana hediye alıcam. takı dedi. ne istersin dedi. ben de fırsat bu ya. gösterdim. artık zevki ona kalmış

Biz de bugun baktik altin bi bileklik begendim yarin onu alicaz heralde aslinda ihtiyacim ya da cok hevesim olan bisey yok ama dogum hediyesiz olmaz diye dusundugumden sirf

Güle güle kullanın kızlar ne alınsa az 9 aydır neler çektik

Gagam açıldı gece gece
Karnım gerildi ve kaşınıyo, biraz nemlendirip uzanıcam
Herkese hayırlı geceler, deliksiz uykular diliyorum pek mümkün olmasa da
Görüşmek üzere

Hakkat çekirge bazı konularda çok benziyoruz eşim bana da telefonunu değiştirelim bebeğin her anını çekip rahatlıkla whatsappla gönderirsin ablanlara arkadaşlarına dedi bende dedim şimdilik bu yeter sonra beğendiğim telefonlara bi baktım 1500 den aşağı yok vazgeçtim

bende kızımın sırf fotoğraflarını çekeblmek için iyi bişey istyrm.. gerçi evde makine var ama tel daha iyi olur sanki..
benimkide arada arabalarada bakıyor 2. el bana sorup duruyor şu nasıl bu nasıl diye sakın diyorum aklından geçeni yapayım demee bana sormadan hareket etmez ama sürpriz yapmak için böyle bi delilk yapablr

beşik yüksektemi kalıyor ? ama zaten panik yapma sık sık uyancaz bendeki takıntı ama sanki hiç uyumayacakmıyız.. her zaman göremeyzki uyandıkça bakcaz artık

yine masrafa giren bizler oluyoruz yine içine sinen bişey olsun bari
olsun diye aldırma hediye bence..

benimde uyku saatim geçti gece 3-5 kez uyanmalarım var bi de
herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…