sırf bu sebepten korumalık almadım yüzünü göreyim diye zaten dip dibe yatcaz diken üstünde de uyurm heralde..
Rabbim korusun yavrularımızı..
23 nisan :))Baya benziyomuşuz senle , burcun Boğa mı
al bizden de o kadarEşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
hayırlı olsunBu arada bunun siparişini verdik :)
Önce söylemiş miydim hatırlamıyorum :)Eki Görüntüle 1385194
ben de daha hic uyku seti begenemedim yaa yelkenli bi model var nereye gitsem onu karsima cikarip cikarip duruyolar
al bizden de o kadar
eşim de bana altın alcaktı aman dedim sakın alma zaten daha önce aldın bi de onun taksitiyle uğraşmayalım faydalı bişi olsun telefon al bari dedim
23 nisan :))
ben altın bileklik istedim. hafta sonu gezerken sordu. sana hediye alıcam. takı dedi. ne istersin dedi. ben de fırsat bu ya. gösterdim. artık zevki ona kalmışEşimde diyo ki sen ne hediye istersin
Dedim söyleyince hediye değil sipariş olur
O zaman dedi benim zevkime kalıcak iş
Çok pahalı bişey alma sonra onların taksiti çıkıyo her ay uyuz oluyorum dedim
al bizden de o kadar
eşim de bana altın alcaktı aman dedim sakın alma zaten daha önce aldın bi de onun taksitiyle uğraşmayalım faydalı bişi olsun telefon al bari dedim
ben altın bileklik istedim. hafta sonu gezerken sordu. sana hediye alıcam. takı dedi. ne istersin dedi. ben de fırsat bu ya. gösterdim. artık zevki ona kalmış
Biz de bugun baktik altin bi bileklik begendim yarin onu alicaz heralde aslinda ihtiyacim ya da cok hevesim olan bisey yok ama dogum hediyesiz olmaz diye dusundugumden sirf
Hakkat çekirge bazı konularda çok benziyoruz eşim bana da telefonunu değiştirelim bebeğin her anını çekip rahatlıkla whatsappla gönderirsin ablanlara arkadaşlarına dedi bende dedim şimdilik bu yeter sonra beğendiğim telefonlara bi baktım 1500 den aşağı yok vazgeçtimBana telefonunu değişelim snein dedi de ona da yanaşmadım
Telefonum iş görüyo ya şimdi beğendiğim tel de pek uyguna mal olmaz
İkra biraz büyüsün ben işe döneyim bakarız
bende kızımın sırf fotoğraflarını çekeblmek için iyi bişey istyrm.. gerçi evde makine var ama tel daha iyi olur sanki..Bana telefonunu değişelim snein dedi de ona da yanaşmadım
Telefonum iş görüyo ya şimdi beğendiğim tel de pek uyguna mal olmaz
İkra biraz büyüsün ben işe döneyim bakarız
beşik yüksektemi kalıyor ? ama zaten panik yapma sık sık uyancaz bendeki takıntı ama sanki hiç uyumayacakmıyız.. her zaman göremeyzki uyandıkça bakcaz artıkYaaa ilk zaman minik beşikte yatıcak onun korumalığı kendinden vardı ben almaıdm
Şimdi düşünüyorum bakınca görünmez üstten bakmam gerekir gece vs.
Çıkıcak gibi de değil
Önce onu geçiriyosun onra yatağını koyuyosun, komple bişey o tek yan değil
Erkek için http://www.denokids.com/urun/dutdut-araba-uyku-seti/ bu güzel
:)))aynen buydu.yani çekirge kayıp abim var desem onu da bulucaksın:))maşallahOnu da buluruz ayıpsın http://www.bebekdepo.com/b-box-alt-degistirme-seti-xyz-6967004-urun997.html
Ama ne bilim alt açma vs aldım diye bi de tupper diye bunu alıyım ılık suyla ıslarım dedim
yine masrafa giren bizler oluyoruz yine içine sinen bişey olsun bariBiz de bugun baktik altin bi bileklik begendim yarin onu alicaz heralde aslinda ihtiyacim ya da cok hevesim olan bisey yok ama dogum hediyesiz olmaz diye dusundugumden sirf
basta cok emin olamadim bileklikten ama eve gelince baya aklim kaldi bakalim yarin ola hayrola:)yine masrafa giren bizler oluyoruz yine içine sinen bişey olsun bari
olsun diye aldırma hediye bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?