2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 2. Dogumu olanlar sezeryani genel llanlar diyim daha dogrusu hakkaten uyanirken sacmaliyormusunuz? Ve uyandiktan snra 4 saat feci acimi cekiliyor ?
Ben epiduraldim ya hic aci cekmemistim
5 saat uyusuktum simdi genelden tirsiyorum .birde milletimiz sagolsun sen ne olursan ol bu 2. Sezeryan cok aciycak diyip duruyor

benim braş anasınıfı 7 yıldır bu okuldayım akpınar mahallesinde koruparka yakın
benimde okul öncesi branşdaşmışız

Bence hepimiz aynıyız bende dün çok fenaydım
ay aynen ya kendimden sıkıldım vallahi iyice bunalım oldum son zamanlarda

Aynen sezeryan 2 gece yatisli normal dogum 1 gece yatisli zaten
ben bi gece kalmıştım kızlar, bundada 1 gece dedi hastane sanırım sorun olmazsa 1 gece kalınıyor bazı yerlerde

Neden bu genel anestezi,benim ilki geneldi bunu epidural istiyorum inşallah

Bizde de tel var. Ama fotograf makinesi alıcaz. Vardi bozuldu. Makine daha iyi bence

Elif anlamsız mi yani. Çok derin manalari var. Nette yazıyor
ben de ilk defa burada duydum. Biz Elif Ece planlıyoruz inşallah. Ama tek konulmaz diye bir şey duymamıştık. İsmi tek Elif olan bir çok kişi var. Ama bilemedim

Elif? O kadar çok duyar oldum ki, herkes son zamanlar da Elif ismini koyuyor. Gerçi eskilerdede çok kişide var. Tabi önemli olan sizin gönlünüzden geçen

Dem34 maşallah size Sanki sen hiç almamış gibisin
Almazmiyim 12 kilo en son baktığım. Tartılmaya korkuyorum artık. YanaklarıM doldu, bacaklar ,popo ayrı. Bi de el ayak ödemi oldu ayrıca

Son düzenleme:
Ben dunden beri fikrimi degistirdim.
Bugun calisabilir raporu almaya gidecegim biliyirsunuz ,ama calisamaz alicam izine ayrilmak istiyorum artik..zaten dr da duruma bakalim calisabilir verebilecekmiyim demisti.
Biraz daha dayanip calisabilirjm hamilelik acisindan her ne kadsr k.sokumu agrisi tavan yapsada..
Sogudum yillardir severek calistigim yerden,soguttular..esimde zaten uzatmamam taraftari idi.
Evde dinlenirim gezerim benim herkesim burda yakiniz onlarla gorusurum kafami bosaltir stres yapmadam gun gecirir bebegimi mutlulukla karsilarim daha iyi..

Ya ben susledigim yastiga kiyip taki yastığı yapamam. Ekstra yastık da almak istemiyorum. Feci ikilemdeyim.

Taki takacaklara derim bana takın
Yastığı iğne ile delmeyin dersin... nişanlarda kurdela oluyor ya takı takarken küçük bir kurdela kondur uzunca ona taksınlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…