2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh Gözün aydın cesuurr :))
sanırım 3.annemizsin :))
anlatsana canım nasıl oldu her şey

onlar bilirler yaa çok da bulandırma kafanı
benim de 15 mayıstı sat doktor geç döllenme diye 22 mayısa aldı
teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.

cnm gozunaydın.. onlar sımdı kocaman olurlar ufak dogan bebekler daha cabuk gelısıyor

Hayırlı olsun cesur rabbim güle güle büyütmek nasip etsin, uzuuuun ömür versin kuzucuklara :)

Allah analı babalı büyütsün sorunsuz bi şekilde gelişirler inşallah.

ikiside sarılık oldu.sütüm 3 gün gelmeyince sadece serumla beslendiler malesefki sarılık oldular.ama çok şükürki sütüm geldi sürekli sağıp götürüyorum.aynı zamanda emzirdim onları.ama çok küçükler tutmaya korkuyo insan

Insallah en kisa zamanda evinize gitmek nasip olur, cok sukurki sutunu veriyorsun Rabbim saglik versin onlara ve evinizde mutlu mesut yasayin

Ücretli doğum izni parası aylık veriyorlarmı bayanlar net bilgisi olan varmı.. (8 yıl önce kızımda toplu almıştım ... şirketim maaşımı ödemişti bende toplu çekip onlara vermiştim )

canm hayr aylık kesinlikle söz konusu değil doğum öncesi raporunu rapor bitince 10-15 gün içinde alırsın doğum sonrası raporunuda yine aynı şekilde bitince alırsın yani 2 defada alacağız .

zor bir süreç olmuş,ama orası geçmiş.şimdi önünüze bakıcaksınız inşallah.
Allah onlara sağlık versin inşallah sıkıntısız bir şekilde bu süreci de atlatıp evinize geçersiniz.

[ 575023"]Ben muhasebe öğretmeniyim anlatayım sana burdan :))[/QUOTE]
Valla:)ay keske kolay olsaydi oyle dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…