teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.ahh Gözün aydın cesuurr :))
sanırım 3.annemizsin :))
anlatsana canım nasıl oldu her şey
onlar bilirler yaa çok da bulandırma kafanı
benim de 15 mayıstı sat doktor geç döllenme diye 22 mayısa aldı
O zamanda bebek çok küçük enfeksiyondan korkar insan
cnm gozunaydın.. onlar sımdı kocaman olurlar ufak dogan bebekler daha cabuk gelısıyorteşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Hayırlı olsun cesur rabbim güle güle büyütmek nasip etsin, uzuuuun ömür versin kuzucuklara :)teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
teşekkürler canım darısı sizin başınıza ama benim yaşadıklarımı hiçbir şekilde yaşamadan inşallah.haklısın küçükler ama bizden güçlüler hayata tutunmak için.cnm gozunaydın.. onlar sımdı kocaman olurlar ufak dogan bebekler daha cabuk gelısıyor
amin canım çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun cesur rabbim güle güle büyütmek nasip etsin, uzuuuun ömür versin kuzucuklara :)
Allah analı babalı büyütsün sorunsuz bi şekilde gelişirler inşallah.teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
amin canım inşallah.tüm bebekler sağlıkla büyüsün.Allah analı babalı büyütsün sorunsuz bi şekilde gelişirler inşallah.
selam arkadaşlar ben doğum yaptım pazartesi günü.mart annelerini pek takip edemedim ama ilk doğum yapan benmiyim merak ettim
teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Ücretli doğum izni parası aylık veriyorlarmı bayanlar net bilgisi olan varmı.. (8 yıl önce kızımda toplu almıştım ... şirketim maaşımı ödemişti bende toplu çekip onlara vermiştim )
zor bir süreç olmuş,ama orası geçmiş.şimdi önünüze bakıcaksınız inşallah.teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Maaşlarımız 4 ay sonra toplu mu alıncak yani
Bende Fransızım
yokk artık daha neler salla canım ne saçma şeymiş o yaaaahh canım yaa nedir bu işyerlerinden çektiğim bilmiyorum
adam beni 41 güne işe çağırıyoo
yokk artık daha neler salla canım ne saçma şeymiş o yaaa
darısı sizlere sağlıkla inşallah.çok şükürki durumu iyi.34 haftalık doğdular.AY Canımmmm gözün aydınnn darıısı başımıza inş erknmi doğum yaptın nasıl oldu inş bi sıkıntı yoktur
amin inşallh canım.zor bir süreç olmuş,ama orası geçmiş.şimdi önünüze bakıcaksınız inşallah.
Allah onlara sağlık versin inşallah sıkıntısız bir şekilde bu süreci de atlatıp evinize geçersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?