2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin. Allh yardmcnz olsun

Evet hatirliyorum senin olayi Allah korudu cok sukur Rabbim yasatmasin bidaha,aslinda dogru dikat etmek gerek

bende kullanıyorum hala devam da etmeyi düşünüyorum ama kaslarımız gevşediği için eskisi kadar sağlam reflekslere sahip olamayabiliriz , birde sağ-sol dönüş kontrolleri sıkıntı oluyor eğilip kontrol ederken biraz zaman alıyor sadece daha yavaş ve temkinli kullanacağız ,

canm hayr aylık kesinlikle söz konusu değil doğum öncesi raporunu rapor bitince 10-15 gün içinde alırsın doğum sonrası raporunuda yine aynı şekilde bitince alırsın yani 2 defada alacağız .

Öyle söyledi 170 SGK hattı... 10-15 gün değil 20 ile 45 gün dedi rapor kapanınca...

darısı sizlere sağlıkla inşallah.çok şükürki durumu iyi.34 haftalık doğdular.

hayırlı olsun canım. inşallah yakın zamanda bebeklerinle evine gidersin. geçen yıl kuzenimde ikizlerini 34. haftada doğurdu. şimdi görsen maşallahları var. içini ferah tut inşallah herşey düzelir.

Canim hayirli olsun bebislerin saglikli olmaniza cok sevindim gozunaydin :))))

Belli bi surecten sonra kullanmayin deniliyorya, iste kasilma olur stres cart curt ondan merakettim

kızlar selam , aklıma takılan bişy var bilgisi olan annelere sorayım dedim, 2 gün önce arkadaş doğum yaptı bebeği çok kısa süre emip uyuyormuş sürekli güçsüz olduğundan ememiyormuş pek dolayısıyla tam beslenemiyormuş, benim ilk kızımda öyleydi sürekli uyuyup emdiğinde de 2-3 dk emip tekrar uyuyodu sıpa napsak uyanmıyodu uyansada aynıydı sonra 2 hafta sonra emmeyi bıraktığı için ne kadar uğraşsamda emziremedim...Sorum şu ki bebişi böyle olan yada çevresinde olan varsa sonradan artıyomu bebişlerin emme süresi yoksa zayıf olmasın kuzucuk ilk kızımda çok sorun yaşadım besleme konusunda bunda varsa yapmam gereken bişy doğumdan sonra hemen yapayım diye soruyorum... ilk cimcime iştahsız bi bebekti buda öyle olmaz inş.

Selam herkese :))
okulu kapattık artık evimdeyim çok şükür

bende bende :)) artık tatildeyim çok şükür gün sayıyodum valla ben sonunda tatilim... 2. dönemi kapatırsam yaz tatili ile birlikte gelecek 1. dönemin açlışına kadar evdeyim düşünmesi bile güzel

Bn de :)

Iyi aksamlar kizlar moraller durumlar nasil
Yakamozzz33 canim benim kizim bi kac gun oyle davrandi ama sonra hemen gecti hatta memeyi emzik niyetine kullanmayq baslamisti ilk bi kac gun yorgun oldugu icin emerken yorulabilir ama sonrasinda gwcmesi lazim umarim gecer birde sut tam anlamiyla gelmemisse o yuzeden de emmwden yoruluyor olabilir

Dogum parasida konusulmus galiba ben 6 yil once toplu aldim
Simdi ise ikiye mi bolunmus alicam ozel sektor icinde gecerli mi bu yoksa sadece memur sgk lilar icin mi arkadaslar

canım süt baya vardı da benim bebiş çok güçsüzdü ya, hatırlıyorumda zor günlerdi ilk günler aklıma gelmişken sorayım dedim o yüzden 2-3 hafta arası emdi geçiremedik bi türlü öyleydi hep, inş. bu bebiş öyle olmaz yada belki 1 ay 40 günden sonra filan güçleniyodur emmeleri ...

İyi akşamlar kızlar sayflar çoktu önce bi slm vereyim sonra okuyum dedim cesurr gözün aydın en kısa zamanda hastanedende çıkarsınız inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…