- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Gozun aydin. Allh yardmcnz olsunteşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
ben 30. haftamda işten çıkıp eve giderken frenlerim tutmadı çok şükür el freni falan zor durdum ama yaşadığım korku çok kötüydügece bebeği bir türlü hissedemedim gece gece hastaneye gitmiştim çok şükür kötü bişey yoktu ama doktorum 30. haftadan sonra araba kullanmayı önermiyoruz hamilelere demişti cnm...
darısı sizlere sağlıkla inşallah.çok şükürki durumu iyi.34 haftalık doğdular.
bende kullanıyorum hala devam da etmeyi düşünüyorum ama kaslarımız gevşediği için eskisi kadar sağlam reflekslere sahip olamayabiliriz , birde sağ-sol dönüş kontrolleri sıkıntı oluyor eğilip kontrol ederken biraz zaman alıyor sadece daha yavaş ve temkinli kullanacağız ,yok canım niye sakıncalı olsun o zaman arabada oturmak da sakıncalı. ben düne kadar arabayla gittim geldim işe. bundan sonraki hastane randevularında eşim olmazsa mecbur arabayla gidicem. zannetmem sakıncalı olacağını. ama uzun mesafelerde sakıncalı olabilir tabi.
canm hayr aylık kesinlikle söz konusu değil doğum öncesi raporunu rapor bitince 10-15 gün içinde alırsın doğum sonrası raporunuda yine aynı şekilde bitince alırsın yani 2 defada alacağız .
darısı sizlere sağlıkla inşallah.çok şükürki durumu iyi.34 haftalık doğdular.
amin canım çok teşekkür ederim.
Canim hayirli olsun bebislerin saglikli olmaniza cok sevindim gozunaydin :))))teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
yok canım niye sakıncalı olsun o zaman arabada oturmak da sakıncalı. ben düne kadar arabayla gittim geldim işe. bundan sonraki hastane randevularında eşim olmazsa mecbur arabayla gidicem. zannetmem sakıncalı olacağını. ama uzun mesafelerde sakıncalı olabilir tabi.
Bugun bende 32+0 im ama takvimlerimizde farkli tahmini dogum tarihlerimiz:) bende alicam birazdan ins raporumu:)evt. bugün 32+0 ım ve doğum iznimi aldım...
Selam herkese :))
okulu kapattık artık evimdeyim çok şükür
Bn de :)kızlar selam , aklıma takılan bişy var bilgisi olan annelere sorayım dedim, 2 gün önce arkadaş doğum yaptı bebeği çok kısa süre emip uyuyormuş sürekli güçsüz olduğundan ememiyormuş pek dolayısıyla tam beslenemiyormuş, benim ilk kızımda öyleydi sürekli uyuyup emdiğinde de 2-3 dk emip tekrar uyuyodu sıpanapsak uyanmıyodu uyansada aynıydı sonra 2 hafta sonra emmeyi bıraktığı için ne kadar uğraşsamda emziremedim...Sorum şu ki bebişi böyle olan yada çevresinde olan varsa sonradan artıyomu bebişlerin emme süresi yoksa zayıf olmasın kuzucuk ilk kızımda çok sorun yaşadım besleme konusunda bunda varsa yapmam gereken bişy doğumdan sonra hemen yapayım diye soruyorum... ilk cimcime iştahsız bi bebekti buda öyle olmaz inş.
bende bende :)) artık tatildeyim çok şükür gün sayıyodum valla ben sonunda tatilim...2. dönemi kapatırsam yaz tatili ile birlikte gelecek 1. dönemin açlışına kadar evdeyim düşünmesi bile güzel
canım süt baya vardı da benim bebiş çok güçsüzdü ya, hatırlıyorumda zor günlerdi ilk günler aklıma gelmişken sorayım dedim o yüzden 2-3 hafta arası emdi geçiremedik bi türlü öyleydi hep, inş. bu bebiş öyle olmaz yada belki 1 ay 40 günden sonra filan güçleniyodur emmeleri ...Iyi aksamlar kizlar moraller durumlar nasil
Yakamozzz33 canim benim kizim bi kac gun oyle davrandi ama sonra hemen gecti hatta memeyi emzik niyetine kullanmayq baslamisti ilk bi kac gun yorgun oldugu icin emerken yorulabilir ama sonrasinda gwcmesi lazim umarim gecer birde sut tam anlamiyla gelmemisse o yuzeden de emmwden yoruluyor olabilir
Himm.. allah kolaylik versin canimbeni çağıran patronum canım
müdürüm biraz fazla kıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?