- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
devlette olsaydım rapor alıp kapatırdım 2. dönemi ben de :)bende bende :)) artık tatildeyim çok şükür gün sayıyodum valla ben sonunda tatilim...2. dönemi kapatırsam yaz tatili ile birlikte gelecek 1. dönemin açlışına kadar evdeyim düşünmesi bile güzel
özel sektördeki arkadaşım 2 kerede almış.Dogum parasida konusulmus galiba ben 6 yil once toplu aldim
Simdi ise ikiye mi bolunmus alicam ozel sektor icinde gecerli mi bu yoksa sadece memur sgk lilar icin mi arkadaslar
teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.[/QUOT
oncelikle hayirli olsun. Allah saglik versin insallah en kisa zamanda yavrularina. Hemen kavusursun insallah.
inşallah bir an önce toparlanırlar. sende güçlü olmaya çalış hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeklerini inşallah. :)teşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
gözünüz aydın canım Rabbim sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versin.. Rabbim uzun ömürler versin inşşş miniklerineeeteşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Neden bu genel anestezi,benim ilki geneldi bunu epidural istiyorum inşallah
Hayirli olsunselam arkadaşlar ben doğum yaptım pazartesi günü.mart annelerini pek takip edemedim ama ilk doğum yapan benmiyim merak ettim
Sskli olunca dogum yapinca maas alinmiyor mu?Sorma ne hayallerim vardı toplu para gelince üstüne kredi çekip araba alacaktık şimdi krediyi daha fazla çekmemiz gerekçek..
Allah anali babali buyutsun. Ne muylu sana. Sag salim kavustun yavrucaklarinateşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Kesede ne var?bunlarda bizim hediyeliklerin bi kismi...eksikler bitmiyorr:)
elyaf ve lavanta oluyor..koku kesesi cnm..Kesede ne var?
Cok güzelelyaf ve lavanta oluyor..koku kesesi cnm..
Allah anali babali büyütsün canım saglikla buyusunler gözünüz aydın.amin canım inşallah.tüm bebekler sağlıkla büyüsün.
bebişinin maşallahı varmışHerkese iyi aksamlar bugün kızımızi gördük.34+5 günlüğüz tam 2780kg 47cm olmus minigim hersey yolunda Allaha Şükür.
2hafta sonra gittigimde raporumu alacağım.nst ye gireceğim ve cati muayenem yapilacak merakla bekliyorum.
bizde haberler böyle kizlar.
Canim ben ilk genel oldum uyanirken sacmalamadim inlemisim biraz nasil uyursan oyle uyaniyorsun sanirim ben sanci cekerken uyutulmustum ondan saniRim eltim ise esine bagir cagir uyandiKizlar dun sordum ama gorubmedi sanirim kopyaliyoruk mesajimi
Kizlar 2. Dogumu olanlar sezeryani genel llanlar diyim daha dogrusu hakkaten uyanirken sacmaliyormusunuz? Ve uyandiktan snra 4 saat feci acimi cekiliyor ?
Ben epiduraldim ya hic aci cekmemistim
5 saat uyusuktum simdi genelden tirsiyorum .birde milletimiz sagolsun sen ne olursan ol bu 2. Sezeryan cok aciycak diyip duruyor
Masaallah cok iyi kg ve boyu :)Herkese iyi aksamlar bugün kızımızi gördük.34+5 günlüğüz tam 2780kg 47cm olmus minigim hersey yolunda Allaha Şükür.
2hafta sonra gittigimde raporumu alacağım.nst ye gireceğim ve cati muayenem yapilacak merakla bekliyorum.
bizde haberler böyle kizlar.
ayy bunlarda aynı daha 1 hafta oldu taşınalı karşılıklı dairelere taşındı akrabalar merdivende yüksek sesle konuşmalar, sigara içmeler kapıları pat küt kapatmaları... gece 11lerde tadilat yapmalar.. şikayet ettik ama nasıl yüzsüzlerse hala aynılardı akşamTabi ertesi gün iş çıkışı eve girmeden çıktım (yaz ayından beri çıkıcam dicem bunları yani) komşuya dedim geç saatlerde çamaşır makinesi çalıştırmayın diye kadın allahtan k bakma filan özür diledi dilemeseydi daha çok şikayetim de vardı :) gürültü çok yapıyorsunuz.. ev kapısını hızlı açıp kapatıyorsunuz.. vs vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?