2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bende :)) artık tatildeyim çok şükür gün sayıyodum valla ben sonunda tatilim... 2. dönemi kapatırsam yaz tatili ile birlikte gelecek 1. dönemin açlışına kadar evdeyim düşünmesi bile güzel
devlette olsaydım rapor alıp kapatırdım 2. dönemi ben de :)

Dogum parasida konusulmus galiba ben 6 yil once toplu aldim
Simdi ise ikiye mi bolunmus alicam ozel sektor icinde gecerli mi bu yoksa sadece memur sgk lilar icin mi arkadaslar
özel sektördeki arkadaşım 2 kerede almış.

inşallah bir an önce toparlanırlar. sende güçlü olmaya çalış hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeklerini inşallah. :)

gözünüz aydın canım Rabbim sana ve çocuklarına sağlık sıhhat versin.. Rabbim uzun ömürler versin inşşş miniklerineee

Allah anali babali buyutsun. Ne muylu sana. Sag salim kavustun yavrucaklarina

Kizlar dun sordum ama gorubmedi sanirim kopyaliyoruk mesajimi

Kizlar 2. Dogumu olanlar sezeryani genel llanlar diyim daha dogrusu hakkaten uyanirken sacmaliyormusunuz? Ve uyandiktan snra 4 saat feci acimi cekiliyor ?
Ben epiduraldim ya hic aci cekmemistim
5 saat uyusuktum simdi genelden tirsiyorum .birde milletimiz sagolsun sen ne olursan ol bu 2. Sezeryan cok aciycak diyip duruyor

Herkese iyi aksamlar bugün kızımızi gördük.34+5 günlüğüz tam 2780kg 47cm olmus minigim hersey yolunda Allaha Şükür.
2hafta sonra gittigimde raporumu alacağım.nst ye gireceğim ve cati muayenem yapilacak merakla bekliyorum.
bizde haberler böyle kizlar.

bebişinin maşallahı varmış çatı muayenesi niye oluyorsunki ?? gerek yokki..

Canim ben ilk genel oldum uyanirken sacmalamadim inlemisim biraz nasil uyursan oyle uyaniyorsun sanirim ben sanci cekerken uyutulmustum ondan saniRim eltim ise esine bagir cagir uyandi bebek istemiyordu esi cok istedi ondan uyanirken bunu bana sen yaptin die bagirark uyandi narkozu vucud sanirim oksurekle atiyomus pis bi oksurek le bogustum bogazima takildi durdu oksurdukce dikislerim yandi acidi
2.epidurel oldum cok rahatti 3. Epidurel istiyorum yani genelden daha rahat ama illa genel istiyorsa Uyutulurken rahat ol aklina guzel seylwr getir

Masaallah cok iyi kg ve boyu :)

ayy bunlarda aynı daha 1 hafta oldu taşınalı karşılıklı dairelere taşındı akrabalar merdivende yüksek sesle konuşmalar, sigara içmeler kapıları pat küt kapatmaları... gece 11lerde tadilat yapmalar.. şikayet ettik ama nasıl yüzsüzlerse hala aynılardı akşam Allahım tez zamanda bi ev nasip ederde inşallah kurtulurum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…