bende ilk doğumu epidural yaptım ama tüp bebek transferinde genel anestezi almıştım sarhoş gibi oluyor insan saçmalamadım ama aynı şeyleri birkaç defa sormuştum.ağrı içinde korma bence iğne yapıyorlar ağrı kesiciKizlar dun sordum ama gorubmedi sanirim kopyaliyoruk mesajimi
Kizlar 2. Dogumu olanlar sezeryani genel llanlar diyim daha dogrusu hakkaten uyanirken sacmaliyormusunuz? Ve uyandiktan snra 4 saat feci acimi cekiliyor ?
Ben epiduraldim ya hic aci cekmemistim
5 saat uyusuktum simdi genelden tirsiyorum .birde milletimiz sagolsun sen ne olursan ol bu 2. Sezeryan cok aciycak diyip duruyor
bende diyorum o kesenin hepsimi lavanta doluelyaf ve lavanta oluyor..koku kesesi cnm..
Arabamız geldi. Ben çok beğendim. Çok sağlam ve sürüşü çok rahat.
Tabi evin içinde denedik kendi kendimize :)
Eki Görüntüle 1386245 Eki Görüntüle 1386246
Öğretmen arkadaşlar. Dogumdan sonra dogum parasi ve cocuk yardimi almak icin ne yapılıyor? Hic sordunuz mu?
Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayiBende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)
Canim ben ilk genel oldum uyanirken sacmalamadim inlemisim biraz nasil uyursan oyle uyaniyorsun sanirim ben sanci cekerken uyutulmustum ondan saniRim eltim ise esine bagir cagir uyandibebek istemiyordu esi cok istedi ondan uyanirken bunu bana sen yaptin die bagirark uyandi narkozu vucud sanirim oksurekle atiyomus pis bi oksurek le bogustum bogazima takildi durdu oksurdukce dikislerim yandi acidi
2.epidurel oldum cok rahatti 3. Epidurel istiyorum yani genelden daha rahat ama illa genel istiyorsa Uyutulurken rahat ol aklina guzel seylwr getir
bende ilk doğumu epidural yaptım ama tüp bebek transferinde genel anestezi almıştım sarhoş gibi oluyor insan saçmalamadım ama aynı şeyleri birkaç defa sormuştum.ağrı içinde korma bence iğne yapıyorlar ağrı kesici
tesekkur ederiz neden gerek yok o yapilmadan nasil anlicak doktor normal dogum yapip yapamicamibebişinin maşallahı varmışçatı muayenesi niye oluyorsunki ?? gerek yokki..
yaklaşık 2 haftadır eşim kullanıyor genelde ama mecbur kalınca bende kullanıyorum vallahi ne yapıyım kızda var .ama özellikle karnım sertleşirse zor oluyor yoksa refleks yönünden bir sıkıntı yok
Sorma ne hayallerim vardı toplu para gelince üstüne kredi çekip araba alacaktık şimdi krediyi daha fazla çekmemiz gerekçek..
yoksa kv bütün şişman kocakarı ları toplar ben biliyorum
Iyı akşamlar kızlar, bızım bugun kontrolumuz guzel geçtı cok şükür hersey yolunda suyum da bebıste ıyıymıs,ılacımı düzenlı kullanmaya devam ettıgın sürece suan bır risk görmüyorum dedı doktorum :) çalışamaz raporumuda aldım :)
se__vi ve D dlkmk Doktora bebegı dogunca yıkayıp yıkamadıklarını sordum , bızım hastanemızde ılk gun yıkamıyoruz 2.gun yıkanıyor dedı, bahsettıgımız koruyucu tabakadan dolayıymıs sızede bılgı vereyım dedım
Meltem güle güle kullan prensesinl
Oh çok şükür sevindim
Bende kontrole gittim normal 2750 gr dedi
Suyu, eşi iyi önemli olanda bu dedi
6 Şubat sabah 7 kader anı
Arabamız geldi. Ben çok beğendim. Çok sağlam ve sürüşü çok rahat.
Tabi evin içinde denedik kendi kendimize :)
Eki Görüntüle 1386245 Eki Görüntüle 1386246
Ay hadi hayirlisi az kaldi iyice yaa :))) benim minikte 2 kg olmus :)
2 kg domates der gibi oldu tovbe tovbe:))
Selam Bircan hoş geldin
Kesinti yapmasalar ölürler
Ha ha
Bneim son 2 hafta, gelişmesi için muza süte sardım
2630 bu 1 hafta da 2 750 olduğuna göre 3 kg ancak doğacak..
Nst de kıpırdamıyodu bekliyoruz diye
Akşamları coşuyo matmazel
selam arkadaşlar ben doğum yaptım pazartesi günü.mart annelerini pek takip edemedim ama ilk doğum yapan benmiyim merak ettim
Okadar kesinti yapiyorlarmi ya
:)) naz mi yapiyor yoksa sana:) aynen onlari tuket 3 kusur dogar bence
Bakalim benimki kac dogacak gecen cuma 1800,du bu cuma 2 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?