2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk doğumu epidural yaptım ama tüp bebek transferinde genel anestezi almıştım sarhoş gibi oluyor insan saçmalamadım ama aynı şeyleri birkaç defa sormuştum.ağrı içinde korma bence iğne yapıyorlar ağrı kesici

Iyı akşamlar kızlar, bızım bugun kontrolumuz guzel geçtı cok şükür hersey yolunda suyum da bebıste ıyıymıs,ılacımı düzenlı kullanmaya devam ettıgın sürece suan bır risk görmüyorum dedı doktorum :) çalışamaz raporumuda aldım :)

se__vi ve D dlkmk Doktora bebegı dogunca yıkayıp yıkamadıklarını sordum , bızım hastanemızde ılk gun yıkamıyoruz 2.gun yıkanıyor dedı, bahsettıgımız koruyucu tabakadan dolayıymıs sızede bılgı vereyım dedım

Öğretmen arkadaşlar. Dogumdan sonra dogum parasi ve cocuk yardimi almak icin ne yapılıyor? Hic sordunuz mu?

doğum parası 190 gibi bişey sanırım ablam öyle dedi.Çocuk kimin üstüne ise o alıyor parayı ama ilk kızımda eşim almıştı parayı bana para yattığını hatırlamıyorum

Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayi Bende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)

yaklaşık 2 haftadır eşim kullanıyor genelde ama mecbur kalınca bende kullanıyorum vallahi ne yapıyım kızda var .ama özellikle karnım sertleşirse zor oluyor yoksa refleks yönünden bir sıkıntı yok

yaa bende spinal istiyorum ama dr ayak suruyor sanki

Cok sagol cnm sen genel mi olucaksin bunsa epidural mi?

yaklaşık 2 haftadır eşim kullanıyor genelde ama mecbur kalınca bende kullanıyorum vallahi ne yapıyım kızda var .ama özellikle karnım sertleşirse zor oluyor yoksa refleks yönünden bir sıkıntı yok

bende 5 aydan beri bırakmıştım araba kullanmayı,şimdi ise kullanmak zorunda kalacağım il ile ilçe arası yolda...yol 30 km çok uzun değil...fakat çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye...çok zorda kaldım ben ne yapmalıyım bilmiyorum

Sorma ne hayallerim vardı toplu para gelince üstüne kredi çekip araba alacaktık şimdi krediyi daha fazla çekmemiz gerekçek..

Sanki keyfimizden çalışmıyoruz
4 aycık izin verip onunda 3 te 2 sini keisyoken naısl 3 çocu 5 çocuk yapın diyolar pes yahu

yoksa kv bütün şişman kocakarı ları toplar ben biliyorum

Ben sorana 40 ındaki mevlütte beklerim dicem ya herkes doluşmasın erkenden , bebek enfeksiyon kapar

Meltem güle güle kullan prensesinle

Oh çok şükür sevindim
Bende kontrole gittim normal 2750 gr dedi
Suyu, eşi iyi önemli olanda bu dedi
6 Şubat sabah 7 kader anı

Yolda bi cimcime görüdk çok tatlıydı
Baya ufak ama cingöz
İki yandan bağlamışlar saçlarını
Göz kırptım bana deid ki snein adın ne
Bende ona sordum
Sonra eşimi gösterdi bunun adı ne
Söyledim
Dedi ki işe gidiyo mu o
Çok güldük cin gibi sorular soruyo , çok sevimliydi maşallah

Meltem güle güle kullan prensesinl

Oh çok şükür sevindim
Bende kontrole gittim normal 2750 gr dedi
Suyu, eşi iyi önemli olanda bu dedi
6 Şubat sabah 7 kader anı

Ay hadi hayirlisi az kaldi iyice yaa :))) benim minikte 2 kg olmus :)
2 kg domates der gibi oldu tovbe tovbe:))

Ay hadi hayirlisi az kaldi iyice yaa :))) benim minikte 2 kg olmus :)
2 kg domates der gibi oldu tovbe tovbe:))

Ha ha
Bneim son 2 hafta, gelişmesi için muza süte sardım
2630 bu 1 hafta da 2 750 olduğuna göre 3 kg ancak doğacak..

Nst de kıpırdamıyodu bekliyoruz diye
Akşamları coşuyo matmazel

Ha ha
Bneim son 2 hafta, gelişmesi için muza süte sardım
2630 bu 1 hafta da 2 750 olduğuna göre 3 kg ancak doğacak..

Nst de kıpırdamıyodu bekliyoruz diye
Akşamları coşuyo matmazel

:)) naz mi yapiyor yoksa sana:) aynen onlari tuket 3 kusur dogar bence
Bakalim benimki kac dogacak gecen cuma 1800,du bu cuma 2 olmus

Okadar kesinti yapiyorlarmi ya

Ben hiç bilmiyorum ama kesinti oluyo diyolar

:)) naz mi yapiyor yoksa sana:) aynen onlari tuket 3 kusur dogar bence
Bakalim benimki kac dogacak gecen cuma 1800,du bu cuma 2 olmus

İnşallah ya
Bazen diyorum ben zararlı şeylerde yedim ondan mı durdu gelişimi
Aslında durmadı da tarihle oynandı diye iri miri değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…