2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün de son iş günümdü
Allah'a ısmarladık dedim biraz garipsedim
Şimdi son 14 gün evdyeim biraz dinlenmem lazım, ameliyat gerginliği de var
Hayırlısını diliyorum

Bugün de son iş günümdü
Allah'a ısmarladık dedim biraz garipsedim
Şimdi son 14 gün evdyeim biraz dinlenmem lazım, ameliyat gerginliği de var
Hayırlısını diliyorum

Hicc gerilme aklina geldikce baska biseyle mesgul ol minigi. Kucaginda olacak hem olaya oyle bak

Benimde bi anda dun son is ghnum oldu pazartesi haber verip vedalasip esyalarimi toplayacagim :) ama icim bi garip benimde,anliorum seni

Hicc gerilme aklina geldikce baska biseyle mesgul ol minigi. Kucaginda olacak hem olaya oyle bak

Benimde bi anda dun son is ghnum oldu pazartesi haber verip vedalasip esyalarimi toplayacagim :) ama icim bi garip benimde,anliorum seni

En kötü yerden bile ayrılınca garipsiyo insna arkadaş ya da alışkanlık sebeplerinden
Ki son işyerimden memnundum, tabi heryer kadar haksızlıklar olsa da kötünün iyisiydi
İyi ki temelli değilmiş bu ayrılış onu anladım

tesekkur ederiz neden gerek yok o yapilmadan nasil anlicak doktor normal dogum yapip yapamicami
eğitimde ebeler kesinlikle çatı muayenesi olmayın diye defalarca uyardılar bu muayene sadece sancı varsa yapılır dedi..
devletteki doktorlarda kesinlikle yapmıyor.. bişeyleri tetikliyor belkide bilmyrm..
özeldekilerinde çatın dar sezeryan yapalım demek için yaptıklarını düşünüyrm açıkçası çünkü erken vakitte yapıyorlar..

Nasıl kızlar , görsel varmı , kendinizmi yapıyorsunuz , nettenmi sipariş veriyorsunuz? kafamda deli sorular :)
Tutacak üzerine usmin oldugu kagidi oradaki boncuklu igne ole wkliycem. Ugir bocegi yapistiricam. Cikolatalar fistikli. Uzerindekiler stickerli. Alttaki pembe karton posetlerde ikram edicem inşallah

Eklentiler

• 20150114_164858.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 110
  • 2015-01-23 18.53.13.webp
    22 KB · Görüntüleme: 113
  • 2015-01-23 22.38.41.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 105
merak etme bak ilk günler evde belki sıkılırsın ama sonra evde olmakta keyif verecek

Kesinlikle,bende her ne kadsr suan kizgin kirginda,bunalmista olsam oraya cok alisigim,ve garip hisediyoeum,pazartesi nasi vedalasicam bilmiyorum:s oyle bir is yrri bulacagimi sanmiyorum mesela yigidi oldur hakkini yrme demisler:))

Gozun aydin canim. Bebişin keyfi yerinde demek ki :)) iyi ya dogru bir uygulama :) normal olursa zaten evde yikarim. Sezaryanda 2 gece kalınıyor. Zaten 24 saat yikamamak gerek. Akliniza soru gelirse yazin da pzrtsi de ben gidicem sorarım :)

doğum parası 190 gibi bişey sanırım ablam öyle dedi.Çocuk kimin üstüne ise o alıyor parayı ama ilk kızımda eşim almıştı parayı bana para yattığını hatırlamıyorum
Benim esim ozel sektörde. Ya o ya ben alicam o zaman demek ki. Hic bilgim yok

yaklaşık 2 haftadır eşim kullanıyor genelde ama mecbur kalınca bende kullanıyorum vallahi ne yapıyım kızda var .ama özellikle karnım sertleşirse zor oluyor yoksa refleks yönünden bir sıkıntı yok
Ben de oyle diyordum da sokakta manecra yaparken arabanin önünü bildigin goz gore göre kaldırıma carptim 2 gun once. Ama kullanmaya devam napıyım. Burasi istanbul. Arabasiz cok zor. Bir de hamilelik

Ben sezeryan istiyorum diye bana hiç bakılmadı
İnşallah bi aksilik olmaz sezeryan tarihinde doğum yaparım da yokalamazlar

merak etme bak ilk günler evde belki sıkılırsın ama sonra evde olmakta keyif verecek

Zaten İkra'ya bi kavuşsam herşey bambaşka olacak inşallah

epiduralla spinal farklı bişi mi kızlar?
Epiduralda ignedeki maddeyi onurilikte bulunan beyin omirilik sivisina veriyorlarmis. Spinalde ise orsdaki zarin uzerine. Spinalde 1 kere veriliyormus ve katater çıkıyormus. Epiduralda ise katater kalıyor ara ara gerekirse tekrar veriliyormus. Spinalde bacaklar falan biraz hissediliyormus. Egitimdeki ebeler oyle anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…