Genel istemiyorum.epidural yada spinal dr neyi uygun görürse
Sagol canim tesekkur ederim guzel bir bilgi oldu. Bende bu olayi duyduktan sonra nasil yapsamda soylesem diye dusunuyordum gerek kalmadiii. SupermisIyı akşamlar kızlar, bızım bugun kontrolumuz guzel geçtı cok şükür hersey yolunda suyum da bebıste ıyıymıs,ılacımı düzenlı kullanmaya devam ettıgın sürece suan bır risk görmüyorum dedı doktorum :) çalışamaz raporumuda aldım :)
@se__vi ve D dlkmk Doktora bebegı dogunca yıkayıp yıkamadıklarını sordum , bızım hastanemızde ılk gun yıkamıyoruz 2.gun yıkanıyor dedı, bahsettıgımız koruyucu tabakadan dolayıymıssızede bılgı vereyım dedım
yok bakılmaz sana cnm..Ben sezeryan istiyorum diye bana hiç bakılmadı
İnşallah bi aksilik olmaz sezeryan tarihinde doğum yaparım da yokalamazlar
Kizcenede masallah canim. Raporunda hayirli olsun. Rahatmassindir kesin. Benimde 1 haftam kaldi.Iyı akşamlar kızlar, bızım bugun kontrolumuz guzel geçtı cok şükür hersey yolunda suyum da bebıste ıyıymıs,ılacımı düzenlı kullanmaya devam ettıgın sürece suan bır risk görmüyorum dedı doktorum :) çalışamaz raporumuda aldım :)
@se__vi ve D dlkmk Doktora bebegı dogunca yıkayıp yıkamadıklarını sordum , bızım hastanemızde ılk gun yıkamıyoruz 2.gun yıkanıyor dedı, bahsettıgımız koruyucu tabakadan dolayıymıssızede bılgı vereyım dedım
Sagol canim tesekkur ederim.Evet
Bi yandan seviniyo insna bi yandna korkuyo tabi
Hayırlısı diyorum
Güle güle kullan Dilek
Masallah kizina.hayirlisiylada alican insallah kucaginaMeltem güle güle kullan prensesinle
Oh çok şükür sevindim
Bende kontrole gittim normal 2750 gr dedi
Suyu, eşi iyi önemli olanda bu dedi
6 Şubat sabah 7 kader anı
yok bakılmaz sana cnm..
benm yeğenmn günü doldu 40 haftayı geçti beklior hergün nst ye giriyor ona bile çatı muayenesi yapılmadı..
Merhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?
Masallah kizina.hayirlisiylada alican insallah kucagina
Ister istemez garipsersin evden daha fazla vakit geciriyoruz, eslerimizden daha cok goruyoruz is arkadaslarimizi aliskanlik cok kotu iste. Ama insallah yavrularimizi kucagimiza alinca hepsi aklimizdan gidecekEn kötü yerden bile ayrılınca garipsiyo insna arkadaş ya da alışkanlık sebeplerinden
Ki son işyerimden memnundum, tabi heryer kadar haksızlıklar olsa da kötünün iyisiydi
İyi ki temelli değilmiş bu ayrılış onu anladım
Daha ne olsunnn.Tutacak üzerine usmin oldugu kagidi oradaki boncuklu igne ole wkliycem. Ugir bocegi yapistiricam. Cikolatalar fistikli. Uzerindekiler stickerli. Alttaki pembe karton posetlerde ikram edicem inşallah
Ister istemez garipsersin evden daha fazla vakit geciriyoruz, eslerimizden daha cok goruyoruz is arkadaslarimizi aliskanlik cok kotu iste. Ama insallah yavrularimizi kucagimiza alinca hepsi aklimizdan gidecek
Gecmis olsun. Allah korusun.Ben de oyle diyordum da sokakta manecra yaparken arabanin önünü bildigin goz gore göre kaldırıma carptim 2 gun once. Ama kullanmaya devam napıyım. Burasi istanbul. Arabasiz cok zor. Bir de hamilelik
Aminnnn insallahEvet bebek olunca böyle olmam
Şimdi hem alışkanlıktan hemde tek kalacağımdan bi garibim, sezeryan korkusu da var
Şafak :13
Allah hayırlısını versin hepimize
Eylül de yıkatmıştim ama kirlendi halılar evde küçük çocuk olunca zorbişz de bi haftasız halısızız dışarda geçirdik vakti mümkün olduğunca
ama bizimki şarttı hakikaten pisti
Ben sezaryen olmuş biri olarak korkma derim. Ben sezaryen den korkmuyorum da sonrasında iki çocuğun aynı anda bakımından tirsiyorum. Oğlum kucak isteyecek 12 kg çocuğu ameliyat lı halimle kaldırmak zor daha oda bebekEvet bebek olunca böyle olmam
Şimdi hem alışkanlıktan hemde tek kalacağımdan bi garibim, sezeryan korkusu da var
Ben sezaryen olmuş biri olarak korkma derim. Ben sezaryen den korkmuyorum da sonrasında iki çocuğun aynı anda bakımından tirsiyorum. Oğlum kucak isteyecek 12 kg çocuğu ameliyat lı halimle kaldırmak zor daha oda bebek
çok hoşlar ben bu keçe olayını seviyorumMerhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?
sen şafak saydıkça ben heycan yaptımEvet bebek olunca böyle olmam
çok hoşlar ben bu keçe olayını seviyorum
sen şafak saydıkça ben heycan yaptım
İzne ayrılnlar olmuş ne güzel bende bu hafta 32 mi yazdırdım son 5 hafta çok şükür çok zor geliyo artık işe gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?