2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim tesekkur ederim guzel bir bilgi oldu. Bende bu olayi duyduktan sonra nasil yapsamda soylesem diye dusunuyordum gerek kalmadiii. Supermis

Ben sezeryan istiyorum diye bana hiç bakılmadı
İnşallah bi aksilik olmaz sezeryan tarihinde doğum yaparım da yokalamazlar
yok bakılmaz sana cnm..
benm yeğenmn günü doldu 40 haftayı geçti beklior hergün nst ye giriyor ona bile çatı muayenesi yapılmadı..

Kizcenede masallah canim. Raporunda hayirli olsun. Rahatmassindir kesin. Benimde 1 haftam kaldi.

yok bakılmaz sana cnm..
benm yeğenmn günü doldu 40 haftayı geçti beklior hergün nst ye giriyor ona bile çatı muayenesi yapılmadı..

İnşallah bakmaya gerek kalmaz istediğim tarihte sezeryan gerçekleşir

Merhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?

Güzel olmuş emeğine sağlık

Masallah kizina.hayirlisiylada alican insallah kucagina

Rüya gibi geliyo bi görsem o günleri artık ( :

Ister istemez garipsersin evden daha fazla vakit geciriyoruz, eslerimizden daha cok goruyoruz is arkadaslarimizi aliskanlik cok kotu iste. Ama insallah yavrularimizi kucagimiza alinca hepsi aklimizdan gidecek

Ister istemez garipsersin evden daha fazla vakit geciriyoruz, eslerimizden daha cok goruyoruz is arkadaslarimizi aliskanlik cok kotu iste. Ama insallah yavrularimizi kucagimiza alinca hepsi aklimizdan gidecek

Evet bebek olunca böyle olmam
Şimdi hem alışkanlıktan hemde tek kalacağımdan bi garibim, sezeryan korkusu da var
Şafak :13
Allah hayırlısını versin hepimize

Ben de oyle diyordum da sokakta manecra yaparken arabanin önünü bildigin goz gore göre kaldırıma carptim 2 gun once. Ama kullanmaya devam napıyım. Burasi istanbul. Arabasiz cok zor. Bir de hamilelik
Gecmis olsun. Allah korusun.

Iyi geceler kızlar
Iki haftalık dinlenme dönemine girdik çok şükür.
Cekirgee senin de son iş günün. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla kavus kizcene.
cesurr doğum yapmışsın Allah kavustursun kuzucukkarinla seni. Sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsunlar
meltemsmh Güle güle kullansın prenses arabasını. Bir eksik daha çıkmış aradan
senben60 seninde iznin hayırlı olsun. Maşallah kizcene büyümüş.

Bugün pazara çıkayım dedim pazar arabası ile. Alışverişi yaptım biraz yürüyünce karnıma ağrılar saplandı. Artık iş geçmiş bizden. 37. Haftayı doldurayimda kizcem ne zaman isterse o zaman gelsin

Şimdi hem alışkanlıktan hemde tek kalacağımdan bi garibim, sezeryan korkusu da var
Ben sezaryen olmuş biri olarak korkma derim. Ben sezaryen den korkmuyorum da sonrasında iki çocuğun aynı anda bakımından tirsiyorum. Oğlum kucak isteyecek 12 kg çocuğu ameliyat lı halimle kaldırmak zor daha oda bebek

Yanında biri olacak mı en azından o yardım etse
Bi de kaç güne dikişleirn acısı azalıyo

Merhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?
çok hoşlar ben bu keçe olayını seviyorum

sen şafak saydıkça ben heycan yaptım

İzne ayrılnlar olmuş ne güzel bende bu hafta 32 mi yazdırdım son 5 hafta çok şükür çok zor geliyo artık işe gitmek

Bende kurbanlık koyuna bağladım

Direnin kızlar 1 gün bile önemli doğum sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…