Kv ile aynı binadayiz canım ben hastanede iken çocuğa o bakacak ama eve gelince mutlaka ilgi kucak isteyecek. Şimdi bile bir kaç saat görmese anni anni diye arıyor.Yanında biri olacak mı en azından o yardım etse
Bi de kaç güne dikişleirn acısı azalıyo
Benimde son 4 hafta 2 haftası tatil ondan sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecekçok hoşlar ben bu keçe olayını seviyorum
sen şafak saydıkça ben heycan yaptım
İzne ayrılnlar olmuş ne güzel bende bu hafta 32 mi yazdırdım son 5 hafta çok şükür çok zor geliyo artık işe gitmek
ara vereceğin için zor gelir ama olsun dinlenicksin biraz bugun öğretmen olsaydım dedim bende ne güzel tatil olduBenimde son 4 hafta 2 haftası tatil ondan sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek
Çekirgeciğim,izinin hayırlı olsun.bol bol dinlenip,güzel güzel geçirirsin inşallah.çok dayandın tadını çıkar....Bende kurbanlık koyuna bağladım
Direnin kızlar 1 gün bile önemli doğum sonrası için
Sagol. Dikkatli ve uyanik olmak lazinGecmis olsun. Allah korusun.
Çekirgeciğim,izinin hayırlı olsun.bol bol dinlenip,güzel güzel geçirirsin inşallah.çok dayandın tadını çıkar....
Dualarımız seninle olucak:))Çok sağ ol, ayaklarım nanay zaten uzattım geçer inşallah
Ama artık hep dinlenicem ya iner şişi
Sende sağ salim haftalarını tamamlarsın inşallah, sonrasın da 2 prens
Benim 6 Şubat kader anı , sabah 7...
Ceko son iki haftada cosar merak etme kilosu. 3500 fln doğar ama herhalde, öyle cok kilolu bi bebek olmaz.Ha ha
Bneim son 2 hafta, gelişmesi için muza süte sardım
2630 bu 1 hafta da 2 750 olduğuna göre 3 kg ancak doğacak..
Nst de kıpırdamıyodu bekliyoruz diye
Akşamları coşuyo matmazel
Morakibini bozmasin ama dün doktora gittim bebek ters dönmüş kafa rahimde ve gövdesi falanda aşağıya inmiş doktor çok mu ayakta kaldın kesinlikle istirahat edeceksin dedi.hatta her ihtimale karsi çizerlerin gelirsin diye iğne vurdu magnezyum verdi haftaya da mutlaka gel bakalım dedi Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında dogmayi dogurma yi nasip etsin ins dua edelim birbirimize.Benim de karnim çok asagida merak etme olabiliyorrmus
hatta dün kursta ebe bana dik dik bakıp Senin karnin asagimi inmiş kaç haftaliksin bdiye sordu durumu ciddiye aldım aaa sen ogretmendin dimi normaldir ayakta çok kalıyorsun uzanıp dinlenmen lazım filan diye toparladı başka bi ebe bazılarının karın kasları gevşek olur o yüzden çok sisip aşağı inebilir diye de moral verdi
dışarda 38 haftalik gibi duruyorum bende kuyruk sokumu değil de şiddetli bel ağrısı oluyor
Velhasıl kelam bünye ve vücuda göre değişiyor endişe etmemek lazım
bende haftaya sorcam Dr erken doğum riskim varmı diye
Ceko son iki haftada cosar merak etme kilosu. 3500 fln doğar ama herhalde, öyle cok kilolu bi bebek olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?