- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 38
Ben en son 28 haftalikken gitmiştim o zaman da tersti bebek Dr o daha döner bu erken doğum için kriter değil demişti ki ben içimde döndüğünü hissedebiliyorumMorakibini bozmasin ama dün doktora gittim bebek ters dönmüş kafa rahimde ve gövdesi falanda aşağıya inmiş doktor çok mu ayakta kaldın kesinlikle istirahat edeceksin dedi.hatta her ihtimale karsi çizerlerin gelirsin diye iğne vurdu magnezyum verdi haftaya da mutlaka gel bakalım dedi Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında dogmayi dogurma yi nasip etsin ins dua edelim birbirimize.
Bence leylekli olan daha güzel.sticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
ayne canım inşallah kendi evimiz olur ve iyi komşularımız ...ayy bunlarda aynı daha 1 hafta oldu taşınalı karşılıklı dairelere taşındı akrabalar merdivende yüksek sesle konuşmalar, sigara içmeler kapıları pat küt kapatmaları... gece 11lerde tadilat yapmalar.. şikayet ettik ama nasıl yüzsüzlerse hala aynılardı akşamAllahım tez zamanda bi ev nasip ederde inşallah kurtulurum burdan
Güzel olmuş ya bende kendim bunun pembesini yapacam.. Kalın Keçe aldın demi . Kaç metre aldın ve kaç tane çıkıyor ? Şekiller için kalıp ne kullandın.. Makasla kesiyorsun demiMerhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?
sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu durumaKızlar ya aklıma bişiler takıldı bizim bebişin ultrasaon sonuçlarına baktığımda
bpd 31 3
ac 29 6
fl 31 6 olarak görünüyor.
ac karın çevresiymiş o biraz geride diğerlerine göre doktorada detaylı sormadım ama şimdi aklıma takıldı benim ölçülere benzer değeri olan var mı
Öyle söyledi 170 SGK hattı... 10-15 gün değil 20 ile 45 gün dedi rapor kapanınca...
tahmini tarihBugun bende 32+0 im ama takvimlerimizde farkli tahmini dogum tarihlerimiz:) bende alicam birazdan ins raporumu:)
bugün baya bi kopukluk var herkesinki kaynıyor..sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
canım 32artı5 geç bence çalışabilir raporu için herkes 32 artı 0 da alıyorGünaydın kızlar dün doktora gittik 30+5 te 1860 gr boyunda 38-39 cm mis. Antalya iznini de verdi doktorum.degisiklik iyi olucak 32+5 de çalışabilir raporu verecek.3 hafta daha gidip izne ayrilcam.
saol cnm senin nasıldı peki o değişiklik var dediğin ölçümler mümkünse yazarmısınbugün baya bi kopukluk var herkesinki kaynıyor..
benmde 2 hafta önce gittiğimde 3 ölçüdeki haftası farklıydı ama doktor bi sorun olmadğnı söylemişti..
dün gittiğimde tüm ölçüler aynı haftayı gösteriyo..bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi ama bence yok takma kafana
Ben hic olculere bakmiyorum grcen kgi bile sormadim aksi bir sey olsa zaten dr soyler canimsaol cnm senin nasıldı peki o değişiklik var dediğin ölçümler mümkünse yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?