2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlarrr biz de tatilde esimin memleketine gidip gelecegiz 2 saatlik bi yol doktora bi sormak istedim burda kucuk bi tip merkezi var gittim doktordan yolculuk icin izin qeldim.bebegim donmus bunu da ogrenmis oldum sevindim normal istiyorum cunku.

Günaydın anneler ve tatlı bebişler Dün yine bir çarpıntı krizi yaşadım biraz uzun sürdü acile gittik çok şükür tansiyonum iyi çıktı 10/6 şimdide iyiyim sizler nasılsınız ?

Ben en son 28 haftalikken gitmiştim o zaman da tersti bebek Dr o daha döner bu erken doğum için kriter değil demişti ki ben içimde döndüğünü hissedebiliyorum
zaten vakit buldukça uzaniyorum ben hep bişi olacağını sanmıyorum
bu çarşamba gidicem ben de o zaman ogrenirim
hepimize hayırlı dogumlar inşallah

Kızlar ya aklıma bişiler takıldı bizim bebişin ultrasaon sonuçlarına baktığımda
bpd 31 3
ac 29 6
fl 31 6 olarak görünüyor.
ac karın çevresiymiş o biraz geride diğerlerine göre doktorada detaylı sormadım ama şimdi aklıma takıldı benim ölçülere benzer değeri olan var mı

Biz de doktordan geldik .. 30+1.... 1600 gr olmuş kızım .. Başı aşağıda dedi doktor .. Nasıl doğum düşünüyorsun dedi bende eğer sıkıntım yoksa vücüdum ve bebek normal doğuma müsait ise normal ama sıkıntı olursa ilerleyen zamanlarda sezeryan gerekir derseniz sezeryn olur dedim doktorda 38 . Haftaya kadar iki haftada bir kontrole gelirsin
ayne canım inşallah kendi evimiz olur ve iyi komşularımız ...

arkadaşlar şimdi makinaya bebeğin giyimlerini atacağım neye dikkat edeyim ??

kaç derece? sıkması nasıl ? hangi program? ve ilk yıkamada ne kadar deterjan koydunuz ? dalan roxy kullanacağım..

Merhaba kizlar
Benim bebek sekerlerim hic marifetli degilimdir nasil olmus sizce? Dogunca da tulune ismini dogum tarihini cikartip yapistirmayi dusunuyorum?
Güzel olmuş ya bende kendim bunun pembesini yapacam.. Kalın Keçe aldın demi . Kaç metre aldın ve kaç tane çıkıyor ? Şekiller için kalıp ne kullandın.. Makasla kesiyorsun demi

sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma

Öyle söyledi 170 SGK hattı... 10-15 gün değil 20 ile 45 gün dedi rapor kapanınca...

Bilemiyorumki cnm bnm dayım sgk da çalışıyor ona sordum ayrıca bnde hastanede muhasebeciyim rapor bildirimlerini fln ben yapıyorum 2 aylık verilen bi raporun bölünerek aylık olarak parasının alınması mümkün değil hiç bir şekilde

Bugun bende 32+0 im ama takvimlerimizde farkli tahmini dogum tarihlerimiz:) bende alicam birazdan ins raporumu:)
tahmini tarih bana göre ... yani olmasını umduğum tarihi yazdım saçma biraz ama koç burcu olmasını çok istiyorum..1 hafta ileride yazdım. hahaha sen ona bakma.

sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
bugün baya bi kopukluk var herkesinki kaynıyor..

benmde 2 hafta önce gittiğimde 3 ölçüdeki haftası farklıydı ama doktor bi sorun olmadğnı söylemişti..
dün gittiğimde tüm ölçüler aynı haftayı gösteriyo..bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi ama bence yok takma kafana

Günaydın kızlar dün doktora gittik 30+5 te 1860 gr boyunda 38-39 cm mis. Antalya iznini de verdi doktorum.degisiklik iyi olucak 32+5 de çalışabilir raporu verecek.3 hafta daha gidip izne ayrilcam.

Günaydın kızlar dün doktora gittik 30+5 te 1860 gr boyunda 38-39 cm mis. Antalya iznini de verdi doktorum.degisiklik iyi olucak 32+5 de çalışabilir raporu verecek.3 hafta daha gidip izne ayrilcam.
canım 32artı5 geç bence çalışabilir raporu için herkes 32 artı 0 da alıyor

saol cnm senin nasıldı peki o değişiklik var dediğin ölçümler mümkünse yazarmısın

Günaydın herkese
arada bir oluyor sersem gibiyim şu an,tansiyon 9-6 çıktı .ama çok da düşük değil sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…