tahmini tarihbana göre ... yani olmasını umduğum tarihi yazdım saçma biraz ama koç burcu olmasını çok istiyorum..1 hafta ileride yazdım. hahaha sen ona bakma.
Evet canim kalin keceyle yaptim 75 tane yaptim ben arkasina miknatis yapistirdim kendim goz karari kalip cikardim yine keceden ona gore hepsini kestim makasla. Kece metreyle degil de kare seklinde adet satiliyo dikkatli kesersen pes pese fire vermeden baya cikiyo. Kolay gelsin:)Güzel olmuş ya bende kendim bunun pembesini yapacam.. Kalın Keçe aldın demi . Kaç metre aldın ve kaç tane çıkıyor ? Şekiller için kalıp ne kullandın.. Makasla kesiyorsun demi
bende hiç takılmıyorum o ölçülere çünkü ultrasondada yanılma payı var çok takıp üzülmemek lazım diye düşünüyorumBen hic olculere bakmiyorum grcen kgi bile sormadim aksi bir sey olsa zaten dr soyler canim
Rahat ol bence takilma
sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
Doktorum la konuştum veririm sorun olmaz dedi.canım 32artı5 geç bence çalışabilir raporu için herkes 32 artı 0 da alıyor
kızlaarr çamaşırları yıkayacağım demiştim arada kaynadı gerçi yıkıyorum şuanda ama bişi sorcam dalan roxy hiç köpürmedi normalmiki ??
kaç yıllık kadınım çamaşır yıkamada abartıyım niyeyse bebek eşyalarını yıkarken tereddüt ettim
Var tabi en aklimda kalan Baba Ocağı Muğla'da çekildiği zamanlar ben daha setlerde calismaya başlamamışken B.Özçivit in basın danışmanı yakın arkadasimdi onlar da kanki izmir i de bilmediklerinden repo günleri cumaydı ızmirde beraber geziyorduk. Bi de kuzey güney zamanı bir günlük K.Tatılutugla çalışma imkanım oldu ona makyaj yaparken kalpten gidecektim o da farketmis tüm gün benle uğraşmıştı.Bi süre birlikte çalışınca oyuncularla arkadaş olup kaniksiyorsun da her yeni sete başladığımda bende bi heyecan bi anıayy ne güzel yaa sanatla uğraşıyorsun.. inşş yine hayallerine ulaşrsn.. bebişinde biraz büyüdümü o da annesinin yanında uğraşır belki
dizilerde kimlere makyaj yapardın var mıydı ilginç olaylar kişilikler
ben de roxy dalan la yikadim hepsini. Yeterince kopurdu. Sana oyle gelmiştir belkikızlaarr çamaşırları yıkayacağım demiştim arada kaynadı gerçi yıkıyorum şuanda ama bişi sorcam dalan roxy hiç köpürmedi normalmiki ??
kaç yıllık kadınım çamaşır yıkamada abartıyım niyeyse bebek eşyalarını yıkarken tereddüt ettim
Canım dün de benim kontrolüm vardı senle aynıyız hemen hemen ;sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
yok gerçekten hiç köpürmedi.. acaba deterjanda mı sıkıntı varki ? yoksa azmı koydum yarım su bardağı koydum sayılır..ben de roxy dalan la yikadim hepsini. Yeterince kopurdu. Sana oyle gelmiştir belki
Aynen bnmkiler de oyle. Hatta ultrason kagtlrnda bebegn gelsmne gore tahmni dogum tarihi yaziyoya birinde 2 mart , birinde 26 subat , digerne 20 subat faln yazio. Hicbiri ayni degl yani. Haftsi da degisik gosteryo her gidsmde. Dr ii gelsmi dio ama insllh oyledrSen soyleyince simdi dunki uag kagitlarima baktim , bazisi 31+4 gosteriyor bazisi 31+1
34+5 -34+1 fln hic bise anlamadim ben ama doktor bebek gayet iyi dedi dun bise olsa solerdi , seninkide ole canim soylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?