2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel olmuş ya bende kendim bunun pembesini yapacam.. Kalın Keçe aldın demi . Kaç metre aldın ve kaç tane çıkıyor ? Şekiller için kalıp ne kullandın.. Makasla kesiyorsun demi
Evet canim kalin keceyle yaptim 75 tane yaptim ben arkasina miknatis yapistirdim kendim goz karari kalip cikardim yine keceden ona gore hepsini kestim makasla. Kece metreyle degil de kare seklinde adet satiliyo dikkatli kesersen pes pese fire vermeden baya cikiyo. Kolay gelsin:)

Kahvltidan sonra midem bi degisk oluyo. Kayniyo mu yanio mu desem rahatsz edici bisey. Soda icince biraz rahtliyrm :)

Merhaba kızlar güzel bir hafta sonu olur inşallah ben bu hafta heyecanlıyım yarın annemler üreten geliyorlar çok özledim onları Evimin islerini bitirdim aksama doğru annemlere gidicem onlar için yemek falan hazirlicam. Bu arada ogluşum dün karne aldı ve takdirle ödüllendirdi bizi çok mutlu olduk kendisinin mutluluğu daha başkaydı yavrum benim annesi kurban olsun onu yaradana

Günaydın mutlu haftasonları.dün itibari ile iş hayatımıza ara verdik .
Kahvaltımızıda yaptık hiç halim yok ama sanki hasta olcak gibiyim

Mutlu hafta sonları herkese evde olanlara ii dinlenmeler çalışnlara Allah kolaylık versin herkes iidir inşAllah
Ben hic olculere bakmiyorum grcen kgi bile sormadim aksi bir sey olsa zaten dr soyler canim
Rahat ol bence takilma
bende hiç takılmıyorum o ölçülere çünkü ultrasondada yanılma payı var çok takıp üzülmemek lazım diye düşünüyorum

sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma

Sen soyleyince simdi dunki uag kagitlarima baktim , bazisi 31+4 gosteriyor bazisi 31+1
34+5 -34+1 fln hic bise anlamadim ben ama doktor bebek gayet iyi dedi dun bise olsa solerdi , seninkide ole canim soylerdi

kızlaarr çamaşırları yıkayacağım demiştim arada kaynadı gerçi yıkıyorum şuanda ama bişi sorcam dalan roxy hiç köpürmedi normalmiki ??

kaç yıllık kadınım çamaşır yıkamada abartıyım niyeyse bebek eşyalarını yıkarken tereddüt ettim

Bende hacışakirinkiyle yıkadım ama sanki çok koydum gibi deterjanı ne kadar koymalıydım bilemedim bende bugun akşamda inşllh ütüleyip çantama koyucam

Var tabi en aklimda kalan Baba Ocağı Muğla'da çekildiği zamanlar ben daha setlerde calismaya başlamamışken B.Özçivit in basın danışmanı yakın arkadasimdi onlar da kanki izmir i de bilmediklerinden repo günleri cumaydı ızmirde beraber geziyorduk. Bi de kuzey güney zamanı bir günlük K.Tatılutugla çalışma imkanım oldu ona makyaj yaparken kalpten gidecektim o da farketmis tüm gün benle uğraşmıştı.Bi süre birlikte çalışınca oyuncularla arkadaş olup kaniksiyorsun da her yeni sete başladığımda bende bi heyecan bi anı

ben de roxy dalan la yikadim hepsini. Yeterince kopurdu. Sana oyle gelmiştir belki

sorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
Canım dün de benim kontrolüm vardı senle aynıyız hemen hemen ;
Bpd: 31+2
Fl : 29+6
Ac:31 çıktı
Kilosu 1600 gr olmuş herşey güzel dedi .. Dedim sat ile usg de böyle bir fark var çok önemli değil o aradaki fark gayet uyumlu dedi ... Yani Canını Sıkma

selam kizlar.. mutlu haftasonlari..

benimde temizlik yapmam lazim ama hic bisey yapasim yok koltukta öyle bos bos uzaniyorum.. kac gündür bi bunalmislik hali var hersey batiyor slklllyorum ama ne istedigimide bilmiyorum.. cikip geziyim diyorum sonrada nasil olsa hemen yoruluyorum diye vazgeciyorum.. kendime alisveris yapiyim yeni biseyler aliyim iyi gelir diyorum.. sonra cok kilo aldim zaten kilo verince giyemem diye ondanda vazgeciyorum.. kilo aldim hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken zorlaniyorum iyice bunaldim artik.. oooffff ne olcak bu halim bilmiyorum esimde ne yapicagini sasirdi seni böyle görünce üzülüyorum diyor.. artik vakit gelsede bebeklerimizi kucagimiza alip eski halimize dönsek

Merhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Öncelikle öğretmen hamişler gözünüz aydın diyeyim beklenen büyük izin sizler için başladıBizde bugün pıtırcıgımızı gördük. Annanesi ilk defa gördü heyecanliydik iki kilo 45 cm 32.6 günümüzdeyiz Allah herkezin bebisine ve kendisine sağlık sıhhat versin.öpüyorum sizii

Sen soyleyince simdi dunki uag kagitlarima baktim , bazisi 31+4 gosteriyor bazisi 31+1
34+5 -34+1 fln hic bise anlamadim ben ama doktor bebek gayet iyi dedi dun bise olsa solerdi , seninkide ole canim soylerdi
Aynen bnmkiler de oyle. Hatta ultrason kagtlrnda bebegn gelsmne gore tahmni dogum tarihi yaziyoya birinde 2 mart , birinde 26 subat , digerne 20 subat faln yazio. Hicbiri ayni degl yani. Haftsi da degisik gosteryo her gidsmde. Dr ii gelsmi dio ama insllh oyledr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…