2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydin arkadaslar dogum haberlerini okudukca korkuyorum
insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrulari bir kac gundur o kdr cok is yaptm ki karnim baya asagi düşmüş bugun esim söyledi bende korktm

benimde kilosu 1635 mi ne sanırım bizim bebişler zayıf biraz göbek cevresi az cıkıo o nedenle. Benim doktorum boy söylemio nedense seninki bilgi veriomu boy ile ilgili birde son soru sat tarihin ne canım

benimkide hep oyle surekli tarih ileri atiyot oldugum haftadan en son 26 subata geldi bakalim belki daha erkene gelir..
sagligi iyi oldugu surece erken dogum yapmaya raziyim vallahi

Insllh cnm hayrlsyla kavuscz yavrulrmza :) stres yapma bebegn de etkilenydr. Rahat olmya cals hersey olcgna varir dua et bol bol rahtlrsin ins

Selam kızlar
Ruveyda bende hıc korkmuyorum sezeryandan, bende tam tersı bır an once vakıt gelsınde dogurayım yavrularımı kuçaklıyım istıyorum, benımkınınde bırı 14 bırı 13 kılo daaha once ıkısını bırden kucaklardım gureş yapardım cok ozledım, sezeryan aallah ızın verırse bı kaç gune gecer inşallah ondan sonra sevışecem yavrularımla

herkese gunaydin arkadaslar dogum haberlerini okudukca korkuyorum
insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrulari bir kac gundur o kdr cok is yaptm ki karnim baya asagi düşmüş bugun esim söyledi bende korktm
Benim de temizlik yapmam lazim hem korkuyorum hem gercekten yapmam lazim olmuyo boyle

Benim de temizlik yapmam lazim hem korkuyorum hem gercekten yapmam lazim olmuyo boyle
Canım temızlık yapıpda kendını yorma ilk dogumdan berı bızım ev temızlık nedır bılmez eşyaların yarısı ortada yok salon oyun parkı gıbı, alışın bunlara pırıl pırıl derlı toplu evlere veda

işte yine çok şirin keçeler lokumlada güzel olur yada marsmallovlar varya onlarada olurmu acaba

Arkadasin eşi 38 haftalik. Bebek ters. Normal istiyorlar. Bebeğin dönmesini bekliyor Dr. İnşallah senin de döner

bende aynı ruh halındeyim az kaldı dıye avutuyorum kendimi

arkadaşlar şimdi makinaya bebeğin giyimlerini atacağım neye dikkat edeyim ??

kaç derece? sıkması nasıl ? hangi program? ve ilk yıkamada ne kadar deterjan koydunuz ? dalan roxy kullanacağım..
Ben de Roy dalan kullandım. 30 ° kısa programda. Küçük çay bardaklarinin yarısını bile neredeyse tam doldurmanız. Ona rağmen köpUrdu. Yıkamada kaynar suda eritti tozu ne olur ne olmaz diye. Kalıntı falaN kalmadı. Bu arada 60 de sıktırDim. Bizim çamaşırları da öyle yapıyorum yıpranmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…