benimde kilosu 1635 mi ne sanırım bizim bebişler zayıf biraz göbek cevresi az cıkıo o nedenle. Benim doktorum boy söylemio nedense seninki bilgi veriomu boy ile ilgili birde son soru sat tarihin ne canımCanım dün de benim kontrolüm vardı senle aynıyız hemen hemen ;
Bpd: 31+2
Fl : 29+6
Ac:31 çıktı
Kilosu 1600 gr olmuş herşey güzel dedi .. Dedim sat ile usg de böyle bir fark var çok önemli değil o aradaki fark gayet uyumlu dedi ... Yani Canını Sıkma
benimkide hep oyle surekli tarih ileri atiyot oldugum haftadan en son 26 subata geldi bakalim belki daha erkene gelir..Aynen bnmkiler de oyle. Hatta ultrason kagtlrnda bebegn gelsmne gore tahmni dogum tarihi yaziyoya birinde 2 mart , birinde 26 subat , digerne 20 subat faln yazio. Hicbiri ayni degl yani. Haftsi da degisik gosteryo her gidsmde. Dr ii gelsmi dio ama insllh oyledr
Insllh cnm hayrlsyla kavuscz yavrulrmza :) stres yapma bebegn de etkilenydr. Rahat olmya cals hersey olcgna varir dua et bol bol rahtlrsin insselam kizlar.. mutlu haftasonlari..
benimde temizlik yapmam lazim ama hic bisey yapasim yok koltukta öyle bos bos uzaniyorum.. kac gündür bi bunalmislik hali var hersey batiyor slklllyorum ama ne istedigimide bilmiyorum.. cikip geziyim diyorum sonrada nasil olsa hemen yoruluyorum diye vazgeciyorum.. kendime alisveris yapiyim yeni biseyler aliyim iyi gelir diyorum.. sonra cok kilo aldim zaten kilo verince giyemem diye ondanda vazgeciyorum.. kilo aldim hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken zorlaniyorum iyice bunaldim artik.. oooffff ne olcak bu halim bilmiyorum esimde ne yapicagini sasirdi seni böyle görünce üzülüyorum diyor.. artik vakit gelsede bebeklerimizi kucagimiza alip eski halimize dönsek
Nasil anlysnz asagi dustgnuherkese gunaydin arkadaslar dogum haberlerini okudukca korkuyorum
insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrulari bir kac gundur o kdr cok is yaptm ki karnim baya asagi düşmüş bugun esim söyledi bende korktm
ya gogsum ve gobegimin baslangici arasinda cok fark var aciklik olmus baya...Nasil anlysnz asagi dustgnu
insallah canim ya.. niye böyle oldum anlamadim.. sanirim tipik hamilelik piskolojisi..Insllh cnm hayrlsyla kavuscz yavrulrmza :) stres yapma bebegn de etkilenydr. Rahat olmya cals hersey olcgna varir dua et bol bol rahtlrsin ins
Benim de temizlik yapmam lazim hem korkuyorum hem gercekten yapmam lazim olmuyo boyleherkese gunaydin arkadaslar dogum haberlerini okudukca korkuyorum
insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrulari bir kac gundur o kdr cok is yaptm ki karnim baya asagi düşmüş bugun esim söyledi bende korktm
Canım temızlık yapıpda kendını yorma ilk dogumdan berı bızım ev temızlık nedır bılmez eşyaların yarısı ortada yok salon oyun parkı gıbı, alışın bunlara pırıl pırıl derlı toplu evlere vedaBenim de temizlik yapmam lazim hem korkuyorum hem gercekten yapmam lazim olmuyo boyle
işte yine çok şirin keçelerSelam kızlar
Ben ikramlık işini çözememiştim ya
Süs kürdanlar hazırlamayı düşündüm
Bi kutu lokum alır, üstüne batırırım diye ? ( Hastane için )
Eki Görüntüle 1387020
Üşendim kurabiye malzemesi almaya şeker hamuruyla uğraşmaya..
Arkadasin eşi 38 haftalik. Bebek ters. Normal istiyorlar. Bebeğin dönmesini bekliyor Dr. İnşallah senin de dönerBen en son 28 haftalikken gitmiştim o zaman da tersti bebek Dr o daha döner bu erken doğum için kriter değil demişti ki ben içimde döndüğünü hissedebiliyorum
zaten vakit buldukça uzaniyorum ben hep bişi olacağını sanmıyorum
bu çarşamba gidicem ben de o zaman ogrenirim
hepimize hayırlı dogumlar inşallah
bende aynı ruh halındeyim az kaldı dıye avutuyorum kendimiselam kizlar.. mutlu haftasonlari..
benimde temizlik yapmam lazim ama hic bisey yapasim yok koltukta öyle bos bos uzaniyorum.. kac gündür bi bunalmislik hali var hersey batiyor slklllyorum ama ne istedigimide bilmiyorum.. cikip geziyim diyorum sonrada nasil olsa hemen yoruluyorum diye vazgeciyorum.. kendime alisveris yapiyim yeni biseyler aliyim iyi gelir diyorum.. sonra cok kilo aldim zaten kilo verince giyemem diye ondanda vazgeciyorum.. kilo aldim hareketlerim kisitlandi oturup kalkarken zorlaniyorum iyice bunaldim artik.. oooffff ne olcak bu halim bilmiyorum esimde ne yapicagini sasirdi seni böyle görünce üzülüyorum diyor.. artik vakit gelsede bebeklerimizi kucagimiza alip eski halimize dönsek
işte yine çok şirin keçelerlokumlada güzel olur yada marsmallovlar varya onlarada olurmu acaba
Ben de Roy dalan kullandım. 30 ° kısa programda. Küçük çay bardaklarinin yarısını bile neredeyse tam doldurmanız. Ona rağmen köpUrdu. Yıkamada kaynar suda eritti tozu ne olur ne olmaz diye. Kalıntı falaN kalmadı. Bu arada 60 de sıktırDim. Bizim çamaşırları da öyle yapıyorum yıpranmasin diyearkadaşlar şimdi makinaya bebeğin giyimlerini atacağım neye dikkat edeyim ??
kaç derece? sıkması nasıl ? hangi program? ve ilk yıkamada ne kadar deterjan koydunuz ? dalan roxy kullanacağım..
haklısın bende alıyım ya hevees ettim keçelerim ince ama yaparım heraldeOlur aslında da hastanede ne bilim lokum dağıtalım diyo eşim, lokum daha sert daha iyi saplanır hemde
vücut tipi öyledir belki Bebeğinin. Genetik yapilari farkli farkli sonucta. Sıkma canını. İçin rahat etsin diye de doktoruna sorarsin. Ayrıca aksi bir şey olsa doktor söylerdi sanasorum arada kaynamasın kızlar taktım bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?